ورود

View Full Version : سوال: تبدیل برنامه VB به شکل نرم افزار مستقل

booloor_007
چهارشنبه 30 شهریور 1390, 15:18 عصر
با سلام
من برنامه ای با Vb و sqlserver نوشته ام.میخوام اون رو در pc کسی که این برنامه رو خواسته بدون نیاز به اینکه VB یا SQlserver رو روی اون هم نصب کنم اجرا کنم یعنی مثل یک نرم افزار مستقل عمل بکنه ..آیا همچین امکانی وجود داره؟ لطفا منو راهنمایی کنین خیلی فوریه
ممنون

pariya_1988
چهارشنبه 30 شهریور 1390, 15:42 عصر
بله امکانش هست.شما باید با نرم افزار install shield برنامتون رو exe کنید تا همه جااجرا شه.......

MohammadGh2011
چهارشنبه 30 شهریور 1390, 19:11 عصر
با سلام
من برنامه ای با Vb و sqlserver نوشته ام.میخوام اون رو در pc کسی که این برنامه رو خواسته بدون نیاز به اینکه VB یا SQlserver رو روی اون هم نصب کنم اجرا کنم یعنی مثل یک نرم افزار مستقل عمل بکنه ..آیا همچین امکانی وجود داره؟ لطفا منو راهنمایی کنین خیلی فوریه
ممنون
سلام عليکم
اگه همچين امکاني وجود نداشت که ما ديگه برنامه نويسي نميکرديم!!!!!:متفکر:
همونطور که دوستمون فرمودند بايد بانرم افزارهاي ستاپ ساز برنامتون رو به ستاپ تبديل کنيد.
نرم افزار هاي زيادي هستند مانند:Install Shield , QSetup Installation Suite , Smart Install Maker,Inno Setup,IndigoRose Setup FactoryوWise Installation Studio, ...
حتي خود ويژوال استاديويي که تو سيستم شما که نصب ميباشد هم همچين امکاني (نرم افزاري) داره:
از منوي استارت... :
Start>>Microsoft Visual Studio 6.0>>Microsoft Visual Studio 6.0 Tools>>Package & Deployment Wizard
Package & Deployment Wizard را بازکنيد و با چند تا زدن دکمه ي NEXT از برنامه تون setup درست ميشه که ميتونيد اون رو در سيستم ديگر بدون هيچ اروري بازکنيد.
توجه قبل از باز کردن Package & Deployment Wizard بايد از پروژتون يک فايل خروجي EXE از منوي File (در خود Vb)
بگيريد.وکامپوننت هاتون رو هم در موقع ساخت setup با زدن روي گزينه ي ADD اضافه کنيد.

اگر متوجه نشدي به لينک زير مراجعه کن و سوالي داشتي من در خدمتم.
لينک (http://vbhome.mihanblog.com/post/tag/اموزش%20ساخت%20setup)

موفق باشيد

booloor_007
پنج شنبه 31 شهریور 1390, 19:08 عصر
با تشکر از شما
در مورد جدولهایی که توی sql sever ساختم چطور؟ من با استفاده از برنامه در جدولها اطلاعات insert deletو.. میکنم ..آیا باید از برنامه مشابهی برای sqlserver2000- هم استفاده کنم یا با همین نرم افزارهایی که فرمودین مسئله از لحاظ جداول هم حل میشه و میتونم براحتی استفاده کنم؟ و کاربر نیاز به import دیگه نداره؟