View Full Version : Coverage در شبکه های حسگر بیسیم (ٌُWSN)
alirzn
پنج شنبه 31 شهریور 1390, 00:52 صبح
شبیه سازی مشکل coverage در شبکه های حسگر بیسیم (ٌWireless Sensor Networks WSN)
alirzn
پنج شنبه 31 شهریور 1390, 00:53 صبح
آیا کسی در این زمینه کار کرده؟
aram_2
پنج شنبه 31 شهریور 1390, 19:11 عصر
بیشتر توضیح بده.میخوای چیکار کنی؟
شما اگه بخوای پوشش رو بیشتر کنی یا باید توان ارسالی فرستنده رو زیاد کنی که مشکلات خاض خودش رو داره(مثلا بحث مهم توان مصرفی در شبکه،اتصال شبکه و...)یا باید از رئوس میانی استفاده کنی که اینم مشکلات خودشو داره(افزایش تاخیر انتها به انتها و..)اما شما می تونی یک نقطه بهینه برای مهندسی کردن پیدا کنی
alirzn
جمعه 01 مهر 1390, 20:47 عصر
بیشتر توضیح بده.میخوای چیکار کنی؟
شما اگه بخوای پوشش رو بیشتر کنی یا باید توان ارسالی فرستنده رو زیاد کنی که مشکلات خاض خودش رو داره(مثلا بحث مهم توان مصرفی در شبکه،اتصال شبکه و...)یا باید از رئوس میانی استفاده کنی که اینم مشکلات خودشو داره(افزایش تاخیر انتها به انتها و..)اما شما می تونی یک نقطه بهینه برای مهندسی کردن پیدا کنی
کار من روی بحث monitoring محیط هست. یعنی اینکه بتونم سنسور هارو تو یک فیلد بچینم و بعد درصدی که این سنسورا محیط رو پوشش میدهند و میتونن monitor کنن رو اندازه گیری کنم. شما با چه simulation کار میکنید؟
aram_2
جمعه 01 مهر 1390, 20:50 عصر
من با omnet , caastallia که روش نصب میشه کار میکنم.
alirzn
جمعه 01 مهر 1390, 22:39 عصر
من هم دارم با Castalia کار میکنم. آیا میدونید چطوری میشه میزان sensing یا محدوده ای که یک sensor میتونه monitor کنه را اندازه گرفت؟
alirzn
جمعه 01 مهر 1390, 22:46 عصر
من با omnet , caastallia که روش نصب میشه کار میکنم.
من هم دارم با Castalia کار میکنم. آیا میدونید چطوری میشه میزان sensing یا محدوده ای که یک sensor میتونه monitor کنه را اندازه گرفت؟
aram_2
سه شنبه 05 مهر 1390, 06:03 صبح
نه نمی دونم چطور میشه اندازه گرفت اما تنظیمش رو می تونی خودت دستی انجام بدی.
samira1366
سه شنبه 14 مرداد 1393, 23:45 عصر
سلام. مقاله ای کامل با این موضوع را از لینک زیر دریافت کنید .
دانلود (http://banke-maghalat.ir/page.php?id=99)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.