View Full Version : استفاده از صدای ماشینهای بازی need for speed
MoslemMaleki
پنج شنبه 31 شهریور 1390, 09:16 صبح
با سلام
من قصد دارم با استفاده از نمونه های موجود در بازی need for speed یک بازی ساده بنویسم.
بخش اولیه ی کار (گرافیکی) که یک بازی دوبعدی ساده است رو انجام دادم.
ولی متاسفانه برای بقیه کار موندم.
بازی من صدا نداره.
حالا میخوام با استفاده از صداهای بازیهای دیگه(ماشین) اون رو تکمیل کنم. اما چون مبتدیم هیچ چیز راجب نحوه ی اضافه کردن صدا نمیدونم. و چیز مهمتر اینکه چطور با افزایش دورمتور و تعویض دهنده صدای موتور رو تغییر بدم. اگر راهنمایی کنید ممنون می شم.
BlueCom
چهارشنبه 13 مهر 1390, 02:49 صبح
سلام
من شاید بتونم کمکت کنم .
چند تا سوال :
1. منظورت نمونه های اماده چیه ؟
2. آیا منظورت از بخش اولیه کار طراحی (نقاشی کار ) ؟
3. آیا با برنامه های ساخت باز کار می کنی ؟ یا خودت برنامه نویسی کردی ؟ (چه زبانی) ؟
نکته آخر اینکه با بعضی از نرم افزارها می تونی صدای بازی ها معروف و جداکنی و تو بازی خودت استفاده کنی . اما اگر در آینده قصد تجاری کردن (فروش) بازی تو داری باید کمپانی از شرکت سازنده بازی اجازه بگیری .
موفق باشی
m.soleimani
چهارشنبه 13 مهر 1390, 03:46 صبح
دوست عزیز برای استفاده از صدای بازیهای مختلف میتونی نمونه صداهای موجود توی فولدر بازی رو کپی کنی به فولدر برنامه خودت. اگر به صورت فایل صوتی مجزا در دسترس نبود از نرمافزارهایی که محتویات داخل فایلهای اجرایی رو نشون میدن میتونی استفاده کنی مثل ریسورس هکر و ... و به این شکل از تصاویر موجود و حتی فایلهای صوتی موجود در اونها استفاده کنی.
به هر حال مشخص نکردی به چه زبانی آشنایی داری تا نمونه کد برات گذاشته بشه
در مورد زیاد کردن صدای پدال گاز هم اینها یک سری فایل صوتی پشت سر هم هست که از قبل آماده شده؛ برای مثال به برنامه گفته شده اگر دنده یک بود فلان فایل صوتی رو پخش کن یا اگر ماشین با یک ماشین دیگه تصادف کرد فلان فایل صوتی رو پخش کن اگر با آدم تصادف کرد فایل مخصوص به اون رو پخش کن « اینا رو گفتم چون احتمال میدم شما فکر میکردی در کل یه فایل مثلن برای پدال گاز هست و شما باید با کد نویسی صدای اونو زیاد کنی البته امکان انجامش هم هست به این شکل که شما زیر و بم صدا رو توسط برنامه کم و زیاد کنی »
اگر هم میبینی حتمن نیاز نداری که از نرمافزار مردم صدا کش بری از سایتهای موجود توی وب که همه جور صدایی رو به صورت رایگان برای دانلود قرار دادن یه چند نمونه انتخاب کن برای نمونه این سایت :
http://www.partnersinrhyme.com/pir/PIRsfx.shtml
شاد و پیروز باشید./
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.