ورود

View Full Version : حرفه ای: کار با تصاویر بدون کمک گرفتن از ویژگی های Symbolic

hamed jalili
پنج شنبه 31 شهریور 1390, 13:02 عصر
سلام دوستان ،

می خواهم به این نتیجه گیری برسم که مثلا ، آیا مربع 1 از مربع 2 بزرگتر است یا خیر ؟

ولی اجازه استفاده از ویژگی های تعریف شده برای مربع ها را مثل طول و عرض و موقعیت قرار گیری در صفحه رو ندارم .

تنها کاری که می توانم بکنم اینه که مربع 1 رو ، رو مربع 2 قرار بدم ببینم کدوم بزرگتر ه ، مثلا اگه مربع 1 از زیر مربع 2 بیرون بزنه میشه گفت که مربع 1 بزرگتر از مربع 2 ه .
حالا به نظر شما چه طور میشه این استدلال و کرد ؟
یا استدلال که مثلا اگه مربع 1 یه ظرف باشه ، میشه دایره 1 یا مربع 2 را در داخل این ظرف قرار داد ؟ :متفکر:

مصطفی ساتکی
سه شنبه 05 مهر 1390, 16:05 عصر
دو شکل رو با هم xor کنید اگه چیزی باقی بمونه میزان اختلاف رو نشون میده

hamed jalili
سه شنبه 05 مهر 1390, 23:32 عصر
میشه بیشتر راهنمایی کنید ؟ چطور میتوانم این دو عکس و XOR کنم ؟

مصطفی ساتکی
چهارشنبه 06 مهر 1390, 08:31 صبح
شما برای اینکار باید ناحیخ ROI تون مشخص باشه و همچنین رنگ object ها تون .
شما با توجه به ROI و رنگ سیلوهت را برای هر 2 تصویر تهیه کنید سیلوهت تصویر باینری است که در آن رنگ سفید نشان دهنده object و رنگ مشکی نشان دهنده background می باشد.
حال اگر scale مربوط به هر 2 object برابر باشد(اگر برابر نباشد بایستی برابر گردد) حالا اگر 2 تصویر رو با هم xor کنید اگر اختلاف وجود داشته باشد یعنی 2 object یکسان نبودند برای از بین بردن نویزهای احتمالی که ممکن است در لبه های 2 object ایجاد اختلاف کند بعد عملیات xor عملیات opening مربوط به morphology رو انجام دهید تا نویزهای احتمالی حذف گردد

hamed jalili
چهارشنبه 06 مهر 1390, 12:10 عصر
منظورتون از بزرگتر بودن ، حدقل باید مساحت باشه. یعنی باید قابی داشته باشین که مربع اول تواون کامل جا میشه، ولی مربع دوم ،درصدیش تو اون جا میشه نه کامل.

ایده جالبیه ، ولی اینجا به یک حلقه بینهایت بر می خورم و اون هم اینکه ، چه طور می تونم بفهمم که مربع اول در درون اون قاب جا میشه ؟ که باز یه مشکل جدید !!

دوست عزیز ، Delphi_CAT جان
تنها آشنایی من با روش های رایج پردازش تصویر محدود میشه به تز یکی از دوستانم که بر روی تشخیص فرم بدن و طراحی لباس برای اون فرم بود ، که تقریبا از همین روشی که شما فرمودین برای جدا کردن بدن از زمینه و یکسان سازی سطح بدن استفاده می کردن .
در این مورد تحقیقاتی انجام میدهم تا بیشتر متوجه بشم ، و اگه شما در این بین کمی بیشتر در مورد این روش ها توضیح بدین ممنون میشم .

ولی تا جایی که می تونم تصور کنم ، این روش از معادلات ریاضی بهره می بره ، که این کار برای کاری که من می خواهم انجام بدم ، ممنوع ه !!

من باید یک راه حلی پیدا بکنم که بشه این کار رو با کمترین استفاده از ریاضیات ( حداکثر در حد یک جمع ساده ) انجام داد .