View Full Version : سوال: درخواست برای ایجاد بخش HTML 5
Mehdi Naderi
پنج شنبه 31 شهریور 1390, 13:13 عصر
سلام
با توجه به نقش HTML 5 و استفاده آن به جای سیلورلایت و فلش در آینده نزدیک خواستم نظر دوستان رو در این تایپیک درمورد راه اندازی تالار HTML5 جویا بشم.
نظر کاربران و مدیران این سایت در مورد راه اندازی این تالار چیست؟ آیا موافق هستید؟
با تشکر
M.T.P
پنج شنبه 31 شهریور 1390, 16:04 عصر
بنده با شما موافق هستم.
eAmin
جمعه 01 مهر 1390, 12:33 عصر
درحال حاضر کمتر افرادی هستن که واقعا دارن از امکانات HTML5 استفاده میکنن، توی ایران به جرأت میشه گفت زیر 2 - 3 درصد...
اگر الان همچین بخشی ایجاد بشه در ماه های اول فقط سوالاتی راجع به اینکه html5 چیه تفاوتهاش با نسخه قبل چیه پرسیده میشه، و در نهایت بعد از چند وقت به بخشهایی مثل MooTools, ExtJS, GWT تبدیل میشه (از اول هم بنده با اینکار مخالف بودم باید برای فریم ورکهای جاوااسکریپت فقط یک بخش در نظر گرفته میشد نه جدا از هم). باید زمان بیشتری بگذره تا مخاطبان اون بیشتر تقریبا یک درک نسبی از html5 پیدا کنن و اگر در آینده سوالات در رابطه با html5 زیاد بود این بخش ایجاد بشه.
nilmil_nil
جمعه 01 مهر 1390, 14:42 عصر
به نظر منم عالیه!
بهتره تا دیر نشده ما ایرانی ها هم شروع کنیم که عقب نیوفتیم
returnx
جمعه 01 مهر 1390, 18:13 عصر
همیشه مدیران میگن:
اول فعالیت در حوزه مربوطه ، بعد ایجاد بخش جدید...
تا وقتی که فعالیت به اون حدی نرسیده که نیاز به این بخش احساس بشه ، مدیران سایت برای ایجاد چنین بخشی اقدام نمیکنن ، پس بجای درخواست چنین چیزی ابتدا سطح فعالیت ها رو در این حوزه بالا ببرید بعد درخواستتون رو مطرح کنید...
PetekDincos
جمعه 01 مهر 1390, 19:56 عصر
با سلام
من هم موافق هستم هر چه سریعتر اینکار شروع بشه تا عقب نمونیم با تشکر
saha_h2001
شنبه 16 مهر 1390, 21:29 عصر
منم موافقم با شما
هر چند تو ایران ما هنوز عادی نشده اما نیازه
vcldeveloper
شنبه 16 مهر 1390, 23:27 عصر
من هم موافق هستم هر چه سریعتر اینکار شروع بشه تا عقب نمونیم
از چی عقب نمونیم؟ الان که یک تالار HTML هست، و HTML 5 برای خودش تالار مستقلی نداره، برای شما محدودیتی در ارسال سوال یا بحث و گفتگو درباره HTML5 ایجاد شده، که احساس می کنید اگر این تالار اختصاصی نباشه، عقب می افتید؟! به نظرم اگر میخواید عقب نیافتید، درباره HTML 5 مطالعه و بحث و گفتگو کنید. اون وقت اگر سطح فعالیت ها در اون حوزه به حدی رسید که نیاز به تالار جدید بشه، ما یه فکری برای ایجاد تالار می کنیم.
black phoenix
شنبه 23 مهر 1390, 17:55 عصر
من هم از مدیران سایت همین خواهش رو دارم
اگه از الآن آموزش این تکنولوژی جدید رو شروع کنیم پا به پای دنیا پیش میریم و ازشون عقب نمیوفتیم
بعضی از سایتای خارجی شروع به اموزش HTML5 کردن
اگه مایل باشید شخصاً حاضرم مقالاتشون رو ترجمه کنم و در اختیار دوستان قرار بدم
hjran abdpor
شنبه 23 مهر 1390, 18:42 عصر
با سلام.
اقای کشاروز جواب این بحث را داد .(تالار مربوط به طراحی وب )
http://barnamenevis.org/forumdisplay.php?31-طراحی-وب-(Web-Design)
میتونید بحث را اونجا اغاز کنید .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.