View Full Version : نحوه نمایش سایت پس از سرچ در گوگل و ..
zibaaa
پنج شنبه 31 شهریور 1390, 15:20 عصر
سلام.
سایت هایی که پس از سرچ در گوگل بصورت زیر نمایش داده میشن از چه تکنیکی استفاده کردن؟منظورم اینه که بخش های اصلی سایت به این صورت زیر هم لیست میشن. ممنون میشم از راهنماییتون
75613
dontspeak
پنج شنبه 31 شهریور 1390, 17:33 عصر
گوگل خودش تعیین میکنه که آیا باید به این صورت نمایش بده یا نه؟ مثلا کلمه برنامه نویس رو چک کنید؟ فروم برنامه نویس وی بولتن هست. برنامه نویس رو هم همین طور نشون میده در حالی که خیلی از فرومهای وی بولتن براشون این اتفاق نیفتاده
afg_javan
پنج شنبه 31 شهریور 1390, 18:16 عصر
به نظر من شاید سایتهایی که از site map استفاده می کنند و همچنین گروه بندی دقیقی دارند به اینصورت ایندکس می شوند.:متفکر:
dontspeak
پنج شنبه 31 شهریور 1390, 18:49 عصر
طبیعتا سایتهایی که seo رو رعایت می کنند این امکان رو بیشتر دارند که این اتفاق براشون بیفته. اما این همه ماجرا نیست و باز هم بر می گرده به خود گوگل.
moslem.hady
پنج شنبه 31 شهریور 1390, 23:14 عصر
دوستان برای اینکه سایتتون اینطوری باشه باید با گوگل وبمستر کار کنید. یه چیزی داره به اسم سایت لینک. اونجا این لینک هایی رو ک زیر سرچ میاد میتونید اضافه کنید
ali_mnkt
جمعه 01 مهر 1390, 15:45 عصر
سلام به همه دوستان . این سایت (http://www.daraman.ir) شرکت منه که خودم طراحی کردم. اگه در گوگل هم search کنی به همون صورت نشون می ده ولی من هیچ کدام از کارهای بالا که دوستان گفتن رو روش انجام ندادم . خود گوگل به این صورت درش آورد
dontspeak
جمعه 01 مهر 1390, 21:36 عصر
دوستان برای اینکه سایتتون اینطوری باشه باید با گوگل وبمستر کار کنید. یه چیزی داره به اسم سایت لینک. اونجا این لینک هایی رو ک زیر سرچ میاد میتونید اضافه کنید
دوست عزیز این حرفو نزن. اون مال وقتیه که گوگل یه لینکو اشتباه برات به اون حالت در میاره و شما نمی خواید این کارو بکنه. یعنی این کار دقیقا عکس اون چیزی که دوستمون می خواد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.