View Full Version : سوال: نمایش پست ها در فروم (؟) !
AlgorithmX
پنج شنبه 31 شهریور 1390, 18:47 عصر
H! -
دوستان دارم یه سایت فروم بالا میارم اما در اصلیترین قسمتش دچار مشکل شدم!!:لبخندساده:
و اونم اینه که چطوری سایتم اطلاعاتی رو که در بانکش ذخیره کردم رو بیرون بکشه و به صورت پست نمایش بده!!
یعنی خودش یه سطر به جدول اضافه کنه! مثل خوده "برنامه نویس" که تاپیک های جدید به صورت پست در تیبل صفحه اول تالار به نمایش در میاییند!!!
امیدوارم مشکلم رو فهمیده باشید!:اشتباه:
blacklast
پنج شنبه 31 شهریور 1390, 20:37 عصر
کسی نبود جواب ما رو بده؟!
fakhravari
پنج شنبه 31 شهریور 1390, 21:11 عصر
با سلام
هر پستی به هر صورت می تونی نمایش بدی بستگی به دیتاسورس داره که select به چه شکل باشه.نزولی / صعودی
ایا منظور من درست بود؟
dontspeak
پنج شنبه 31 شهریور 1390, 21:22 عصر
سلام دوست عزیز. یکم گنگ بود نفهمیدم ولی برای طراحی فروم باید این کار ها رو انجام بدی.
اول باید ببینی چند تا عمق توی فرومت داری. مثلا ما تالار برنامه نویسی و تالار فیلم و تالار موبایل داریم (تا اینجا شد یه عمق) حالا مثلا توی برنامه نویسی بازم دو دسته داریم مثلا اوپن سورس و برنامه نویسی تحت زبانهای مایکروسافت (حالا شد دوتا عمق) و بازم فرض کنیم که مثلا برنامه نویسی تحت زبانهای مایکروسافت شامل بخشهای Asp و سی شارپ و vb باشه (شد سه تا عمق) حالا کاربر مثلا میاد توی asp یه پست میزاره (مثل همین پستی که شما گذاشتین) حالا شما سه تا جدول توی دیتابیس واسه این سه عمق + یه جدول برای خود کامنتها نیاز دارید. اگه عمقتون کمتر یا بیشتر باشه باید به تعداد عمقتون جدول داشته باشید. توی جدول برای عمق اولتون (یعنی مثلا تالار برنامه نویسی) باید مواردی مانند id تالار، نام تالار و ... داشته باشید. برای عمق دوم یعنی برنامه نویسی به زبان مایکروسافت باید یه جدولی مانند جدول اول + ستونی برای ارتباط با جدول اول داشته باشید. چون باید مشخص باشه که انجمنهای اوپن سورس و برنامه نویسی مایکروسافت زیر مجموعه انجمن برنامه نویسی هستند. برای عمق سوم هم مین طور + ستونهایی برای اینکه به جدول دوم ربط داده بشه. بازم مثل قبلی به دلیل اینکه باید مشخص باشه بخشهای asp و سی شارپ و vb زیر مجموعه برنامه نویسی به زبان مایکروسافت هستند. و جدول آخرم مربوط به پستها هست و پستها هم باید شامل ستونهایی مانند id پست ، نویسنده، تاریخ ارسال پست و ... + یه ستون برای برقراری ارتباط با بخش بالاییش مثلا asp. یادم رفت یه جدولم برای کامنتها می خواد که توی هر پست باید بشه چندین کامنت رو ارسال کرد که اونم مثل جدول قبلی میشه.
خوب تا اینجا مربوط به جدولها بود حالا نمایش اونها:
برای نمایش هم که شما جدولهای خودتون رو دارید برای نمایش هر عمق جدولشو دارید و فقط برای عمقهای دو به بعد باید از رابطه بین جداول استفاده کنید. مثلا برای بخش asp باید رکوردهایی نمایش دهید که زیر مجموعه زبانهای مایکروسافت هستند و نام اونها asp هست.
موفق و پیروز باشید
blacklast
پنج شنبه 31 شهریور 1390, 21:49 عصر
سلام دوست عزیز خیلی ممنون از توضیح عالیتون من مشکلم سر درست کردنه ظاهر سایت هست یعنی همون desian خوب من نمیدونم که اون اطلاعات توی دیتا بیس رو چطوری و توی چه کنترلی باید نشون بدم توی سایت
دقیقا" مثل همین برنامه نویس خوب من که یکم گشتم اینم این اطلاعات توی یه تیبیلی که توی سایت ایجاد میشه نماشی داده میشه خوب حالا سوال اینجاست که من اون تیبیلی رو که توی سایت واسه نمایش طراحی میکنم چطوره به دیتابیس متصلش کنم خوده تیبیل که قسمتی نداه که متصل بشه ممنون میشم که راهنمایی کنید
TeacherMath
پنج شنبه 31 شهریور 1390, 23:45 عصر
این فروم آماده را دانلود کنید به همه سوالاتتون جواب داده میشه:
دانلود (http://barnamenevis.org/showthread.php?124503-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D9%BE%D8%B1%D9%88%DA%98%D9%87-%DB%8C%DA%A9-%D9%88%D8%A8-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%A8%D9%87-%D8%B5%D9%88%D8%B1%D8%AA-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.