ورود

View Full Version : آیا می شود در فواصل معین زمانی یک دیتابیس محلی را روی سرور کپی کرد

iamebadi
دوشنبه 25 مهر 1384, 13:09 عصر
با سلام خدمت همه دوستان....
من جدیدا به یک مشکل اساسی در برنامه ام برخورد کردم .مسئله از این قرار است که من میخوام بدون استفاده از برنامه ام و تنها از طریق خود SQL SERVER داده هایی را که روی دیتابیس کامپیوتر Local درج ، حذف یا بروز رسانی می شوند را طی فواصل زمانی معین و به طور خودکار به دیتابیس سرور منتقل کنم...
میخواستم بدونم که آیا SQL SERVER چنین قابلیتی دارد که بتوان داده های یک دیتابیس Local را طی فواصل معین زمانی به طور خودکار به دیتابیس سرور منتقل کرد یا نه....

اگر جواب منفی است راه حل پیشنهادی شما چیست ؟ ( چه ازطریق برنامه و چه از طریق SQL Server)
از همکاری شما دوستان صمیمانه سپاسگزارم ....

AminSobati
سه شنبه 26 مهر 1384, 05:03 صبح
مبحث Log Shipping رو در BOL مطالعه کردین؟

BigOPro
سه شنبه 26 مهر 1384, 07:49 صبح
از طریق Replication می توان اینکار را انجام داد

iamebadi
سه شنبه 26 مهر 1384, 09:14 صبح
از طریق Replication می توان اینکار را انجام داد
میشه بگین چه طوری چون من هنوز با این مبحث کار نکردم و نمی دونم اصلا چی هست ؟

مبحث Log Shipping رو در BOL مطالعه کردین؟
آقای ثباتی اگه میشه شما هم لطف کنید یکم بیشتر توضیح بدید....
ما که سطحمون تو این چیزها پایین است و زیاد حالیمون نیست... مرسی از لطفتون

درضمن اینکار را نمیشه از طریق ویزارد DTS Import/Export انجام داد؟

kian
سه شنبه 26 مهر 1384, 09:24 صبح
یک آدرس الکترونیکی بده تا روش گام به گام اجرای Replication را برات بفرستم.

iamebadi
سه شنبه 26 مهر 1384, 09:33 صبح
iamebadi@yahoo.com

یا

iamebadi@gmail.com

ممنون از همکاری و ارسال پاسخ....

Tooradj_O
چهارشنبه 27 مهر 1384, 09:30 صبح
کیان جان خسته نباشی، یه محبتی بکن این "روش گام به گام اجرای Replication" رو ضمیمه یکی از پستهات بکن تا همه بتونن استفاده کنن،
با سپاس فراوان

kian
شنبه 30 مهر 1384, 08:55 صبح
تقدیم به دوستان

rohollahmahmoodiany
جمعه 07 بهمن 1384, 18:05 عصر
درضمن اینکار را نمیشه از طریق ویزارد DTS Import/Export انجام داد؟
من هم این سوال را دارم.با توجه به اطلاعات اندکی که از dts دارم فکر میکنم که این کار را میتوان انجام داد؟

rohollahmahmoodiany
سه شنبه 09 اسفند 1384, 18:09 عصر
اقا باز هم این سوال رو مطرح میکنم.مگر در صفحه اخر ویزارد نمیتوان تنظیم کرد که هر چند وقت یک بار به سرور منتقل کنیم.(ان هم به طور خودکار).فقط تنها یک کار رو فکر کنم که نتونه انجام بده اون هم حذف اطلاعاتی که از روی لوکال حذف شده اند و باید از روی سرور هم حذف شوند.؟ایا اینطور نیست؟

AminSobati
سه شنبه 09 اسفند 1384, 23:12 عصر
توسط Import و Export به هیچ وجه تغییرات کنترل نمیشن. برای هماهنگ نگه داشتن دو دیتابیس، Replication استفاده میشه. برای سناریوهای خاص هم Log Shipping میتونه کمک کنه. متاسفانه هر دو قابلیتی که ذکر شد بسیار گسترده هستند و توضیحشون در اینجا غیر ممکن. لذا از دوستان عزیز تقاضا دارم به Books Online رجوع کنند

rohollahmahmoodiany
سه شنبه 09 اسفند 1384, 23:35 عصر
مرسی اقای ثباتی