View Full Version : سوال: شبکه کردن با vmware
sara_azizi7757
پنج شنبه 31 شهریور 1390, 23:59 عصر
با سلام
من win 7 رو در vmware نصب کردم و سیستم عامل اصلی هم win xp.
ip رو در هر دو set کردم firewall رو هم off کردم networkadaptor رو در vmware در حالت bridged قرار دادم ولی وقتی ping می کنم همدیگر رو نمی بینند .
لطفا راهنمایی کنید.
ممنون.
khalil-s
جمعه 01 مهر 1390, 10:34 صبح
اگه میشه به این سئوال های من پاسخ بدید تا بهتر بتونم راهنمایی کنم
1- در کنترل پانل توی قسمت Network چک کنید که آیا 2 تا کارت شبکه مجازی VMware Network Adapter VMnet1 و VMware Network Adapter VMnet8 ایجاد شده؟
2- آیا در هر دو ویندوز فایروال رو غیر فعال کردید
3- در ویندوز 7 مجازی شما IPکارت شبکه توی رنج کارت شبکه سیستم شما هستش؟ اگه هست نوع Network اون روی چه حالتی است؟( Public یا Work Network یا Home(
sara_azizi7757
جمعه 01 مهر 1390, 14:59 عصر
چک کردم ، ip هر دو در یک رنج و firewall خاموش و network در حالت public همینطور دو تا کارت شبکه مجازی رو در win xp ساخته(vmnet1 و vmnet8) و من vm8 در win xp(سیستم عامل اصلی) و local area connection در vmware win 7رو ip دادم .
مرسی.
khalil-s
جمعه 01 مهر 1390, 15:15 عصر
چک کردم ، ip هر دو در یک رنج و firewall خاموش و network در حالت public همینطور دو تا کارت شبکه مجازی رو در win xp ساخته(vmnet1 و vmnet8) و من vm8 در win xp(سیستم عامل اصلی) و local area connection در vmware win 7رو ip دادم .
مرسی.
با توجه به این اطلاعاتی که به من دادی 2 جای کار شما باید تصحیح بشه
1-حالت Network کارت شبکه داخل ویندوز 7 (ویندوز مجازی شما) نباید روی Public باشه و اون رو به یکی از دو حالت Home یا Work Network تغییر بده
2- احتیاجی به IP دادن به VMware Network Adapter VMnetنیست و اونهارو بگذار روی حالت اتوماتیک (فقط به کارت شبکه Local Area connection ویندوز 7 مجازی خودت IP در رنج کارت شبکه کامپیوترت بده)
باز اگه جواب نداد به من خبر بده
sara_azizi7757
جمعه 01 مهر 1390, 22:02 عصر
سلام
مرسی از راهنمایی درست شد ولی یه سوال دیگه دارم از vmware چطوری به اینترنت میشه connect شد؟ اصلا امکانش هست؟
بازم مرسی.
saman6488
جمعه 01 مهر 1390, 23:29 عصر
سلام
مرسی از راهنمایی درست شد ولی یه سوال دیگه دارم از vmware چطوری به اینترنت میشه connect شد؟ اصلا امکانش هست؟
بازم مرسی.
سلام ،بله امکانش هست،باید از nat استفاده کنید
مرتضی تقدمی
شنبه 02 مهر 1390, 00:02 صبح
سلام
بازم مرسی.
سلام
برای استفاده از اینترنت توی شبکه, باید اینترنت رو share کرد.
موفق باشید
sara_azizi7757
شنبه 02 مهر 1390, 12:05 عصر
سلام
می شه بیشتر توضیح بدین. ممنون میشم.
مرتضی تقدمی
شنبه 02 مهر 1390, 12:38 عصر
سلام
تصویر گویاست :
موفق باشید
AbbasVB
جمعه 16 دی 1390, 17:52 عصر
سلام دوستان
من روی ویندوز 7 vmware 7.0 رو نصب کردم و یک ویندوز XP مجازی روی اون نصب کردم
فایل هامو اشتراک گذاری کردم و مشکلی تو قسمت قایل ها ندارم
مشکل من فقط شیر کردن اینتر نت هستش من فقط می تونم توی اکس پی اینتر نت داشته باشم و می خوام اینتر نت رو توی سون هم داشته باشم .آپی ها رو هم از یک رنج دادم و نوع کارت شبکه رو هم NAT قرار دادم
کانکشن اینترنت رو هم شیر کردم ولی نمی دونم چرا تو سون نمی شه از اینترنت استفاده کرد البته یک بار درستش کردم ولی باز به هم ریخت و نفهمیدم چه دیگه چه طور شد
ممنون می شم اگه کسی همه ی موارد رو به صورت فیلم یا عکس توضیح بده
:خجالت:
reza_edu
شنبه 17 دی 1390, 09:52 صبح
سلام این مسئله براحتی توسط سیستم عامل ماکروسافت برطرف شده با ICS عکس زیر :
http://www.up.98ia.com/images/c207johbntz7odctx6v.jpg
خوب شما اول یه تصویر از مسیر زیر
Control Panel\Network and Internet\Network Connections
بزار تا من بگم چیکار کنی.
راستی بگو نوع مدمت چی هست ؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.