PDA

View Full Version : نحوه ست کردن یا یافتن ns1 و ns2 در یک سرور اختصاصی

majid_darab
جمعه 01 مهر 1390, 01:19 صبح
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت دوستان محترم :
چندی پیش اقدام به خرید vps (سرور اختصاصی مجازی) کردم که ادمین مزبور سرورو با ویندوز سرور 2008 r2 با یک آی پی ولید و بدون کانفیگ تحویل داد.
من از این سرور می خواهم به عنوان وب هاستینگ برای سایت های شخصی خودم استفاده کنم.
iis و dns را روی سرور نصب کردم.
قبل از کانفیگ این دو قسمت برای یک وب سایت ، موندم در کجا باید ns1.example.com و ns2.example.com را که برای یک دامین خریداری شده مثل www.example.com (http://www.hamid.com/) ست می شوند ، تنظیم کرد ؟
آیا این دو نام مربوط به آی پی ولید من می شوند و با دستور خاصی در cmd می شود اونها رو پیدا کرد؟
از بابت نداشتن اطلاعات در این زمینه از دوستان عذرخواهی می کنم - من بیشتر در زمینه طراحی و برنامه نویسی وب سایت فعالیت دارم تا مفاهیم مربوط به شبکه !
اگر مقدور است در مورد ns1 و ns2 توضیح مختصری مرقوم فرمایید !
من زمانی که یکی دیگر از دوستان روی سرور قبلی اقدام به تنظیم dns نمود یادگرفتم که چطور در این قسمت باید نام دامین مربوطه را به آی پی ولید سرور توسط a رکورد نسبت داد.
اما در این قسمت هیچ چیزی در رابطه با ns1 و ns2 پیدا نمی کنم.

با تشکر

mhsaleh
جمعه 01 مهر 1390, 12:18 عصر
در کنترل پنل دامنه خود آدرس ولید DNS Server خود را که روی VPS نصب دارید وارد کنید.
در DNS Server خود یک ریکورد که نام دامنه شما را به IP ولید وب سرورتان نسبت می دهد اضافه نمایید.

با دستور nslookup در Command Prompt ویندوز می توانید آدرس IP معادل دامنه را از DNS دریافت نمایید.

majid_darab
جمعه 01 مهر 1390, 12:37 عصر
با تشکر از پاسخگویی شما دوست عزیز :
من همین جا رو گیر کردم که آدرس ولید DNS Server رو از کجا باید گیر بیارم و یا کجا باید ست کنم که پس از ست کردن بتونم در کنترل پنل دامین اونو معرفی کنم.
در ضمن در کنترل پنل مزبور دو قسمت برای معرفی name server وجود دارد ...
در هر کدام چی باید ست گردد؟

mhsaleh
شنبه 02 مهر 1390, 08:57 صبح
موردی که من از مطالب شما متوجه شدم این است که شما DNS Server و WEB Server خود را روی یک VPS ره اندازی نموده اید و این VPS حداقل یک IP ولید دارد. شما همین IP را در کنترل پنل دامنه خود وارد نمایید.

majid_darab
یک شنبه 03 مهر 1390, 09:14 صبح
با سلام :
در کنترل پنل دامین مزبور امکان وارد کردن ip وجود ندارد...
ظاهرا همون ns ها باید در تکست باکس های تنظیمات دامین مربوطه ست شوند.(طبق توضیحات پنل)!!!
آخرش متوجه نشدم جریان این ns ها چی بود؟

با تشکر از دوستان عزیز