ورود

View Full Version : آیا نصب دو ویندوز کنار یکدیگر کارایی رو برای هر دو پایین میاره؟

franchesco
جمعه 01 مهر 1390, 07:36 صبح
با سلام

دوستی به من میگفت نصب دو ویندوز کنار یکدیگر بشدت روی کارایی هر کدوم تاثیر منفی داره!

دلیلی که میاورد این بود که مثلا اگه ما dual boot و یندوز 7 و XP رو داریم حتی وقتی 7 میخواد لود بشه میاد فایل های سیستمی و کرنل XP رو هم لود میکنه. و این در نهایت هم روی 7 تاثیر بد داره و هم به سخت افزار فشار زیادی میاره.

آیا واقعا این طوره؟

HamedNet_ir
جمعه 01 مهر 1390, 12:37 عصر
فکر نکنم, دلیلی برای لود سیستم عاملی که انتخاب نشده است وجود ندارد.

returnx
جمعه 01 مهر 1390, 12:58 عصر
فکر کنم این ادعا بسیار بسیار غیر منطقی و غیر علمی باشه ، من از زمانی که Win7 اومد تا حالا دارم با هر دو سیستم عامل رو یک هارد کار میکنم ، شاید کمی سرعت در زمان boot پایین بیاد نسبت به سیستمی که فقط یک سیستم عامل داره اما از نظر کارایی هیچ مشکلی نداره و سرعت سیستم عادی هست...

مرتضی تقدمی
جمعه 01 مهر 1390, 13:39 عصر
با سلام

دوستی به من میگفت نصب دو ویندوز کنار یکدیگر بشدت روی کارایی هر کدوم تاثیر منفی داره!

سلام
حالا بشدت هم گفته!! اصلا اینطور نیست. شما راحت کارتون رو انجام بدید.

vcldeveloper
جمعه 01 مهر 1390, 13:41 عصر
دلیلی که میاورد این بود که مثلا اگه ما dual boot و یندوز 7 و XP رو داریم حتی وقتی 7 میخواد لود بشه میاد فایل های سیستمی و کرنل XP رو هم لود میکنه. و این در نهایت هم روی 7 تاثیر بد داره و هم به سخت افزار فشار زیادی میاره.

آیا واقعا این طوره؟
خیر، اینطور نیست. هر PC یک Master boot sector داره که وقتی PC روشن میشه، BIOS کد موجود در اون سکتور رو اجرا میکنه. کد موجود در این سکتور سایر فایل های مورد نیاز برای ادامه اجرای سیستم عامل لود میکنه. به جای اینکه کد مربوط به یک سیستم عامل خاص در اون سکتور نوشته بشه، میشه کد یک boot manager رو در اون سکتور نوشت، تا به کاربر امکان بوت چند سیستم عامل به دلخواه خودش داده بشه. سیستم عامل هایی مثل ویندوز در هنگام نصب خودشون، اگر متوجه وجود داده های یک سیستم عامل دیگه در Master boot sector بشند، میتونند اون سیستم عامل رو شناسایی کنند، و داده های مربوط به بوت آن را در یک فایل جداگانه روی هارد ذخیره کنند، و یک boot manager ساده در master boot sector نصب کنند (البته ویندوز این کار را فقط برای نسخه های قدیمی تر ویندوز انجام میده). اینطوری وقتی که سیستم شما شروع به کار میکنه، boot manager نصب شده در Master boot sector اجرا میشه، و یک منوی ساده به شما نمایش میده. متناسب با اینکه شما از منوی مربوطه چه گزینه ایی را انتخاب کنید، boot loader همون سیستم عامل لود میشه، و کنترل به اون سپرده میشه. پس سربارش فقط در این حد هست که boot manager باید یک منو ساده به شما نمایش بده. در این مرحله هم کرنل هیچکدوم از سیستم عامل ها لود نشده. بعد از این هم که سیستم عامل مورد نظرتان را از منو انتخاب کردید، فقط فایل های همون سیستم عامل لود میشند. پس اون اظهار نظر دوستتان نادرست هست.

franchesco
شنبه 02 مهر 1390, 14:04 عصر
با تشکر از همه دوستان.