ورود

View Full Version : جلوگیری از distributed transaction

sahe44
جمعه 01 مهر 1390, 10:54 صبح
سلام دوستان

یه مشکلی در رابطه با دیتابیس داشتم که اگه راهنمایی کنین، ممنون میشم

برنامه خودم یه دیتابیس داره و می خوام از امکانات
Web Site Administration Tool

هم برای تعریف رول ها و تعیین سطح دسترسی کاربرها و ... استفاده کنم.

مشکل اینجاست که در صورت استفاده از این ابزار ، یک دیتابیس دیگه هم جنریت میشه و برنامه دارای دوتا دیتابیس میشه. صرفنظر از اینکه نمی دونم درسته که یه برنامه دارای دو تا دیتابیس باشه یا نه، چون در در دیتابیس خودم هم جدول کاربر دارم، باید به نحوی جدول کاربر دیتابیس خودم و جدول کاربر دیتابیس تولید شده را با هم سینک کنم و این باعث میشه مثلا از
transaction scope
استفاده کنم و تا اونجا که جسته و گریخته می دونم درگیر مسایل مربوط به
distributed transaction
میشم.:متفکر:

به نظر شما چیکار کنم؟

ممنون

fakhravari
جمعه 01 مهر 1390, 11:21 صبح
با سلام
جدول پیش فرض ASPNET خود ماکروسافت.
اگه از ممبرشیپ استفاده کنی و یا لوگین / این جدول درست میشه و کاری نمیشه کرد.

محمد متاله
جمعه 01 مهر 1390, 21:55 عصر
چرخی که یکبار اختراع شده را دوباره اختراع نکنید
مایکروسافت برای عملیات لاگین برنامه aspnet_regsql را ساخته و همچنین کنترل هایی برای لاگین که در تب لاگین موجود هست برای استفاده از این کنترل ها می بایست با اجرای برنامه aspnet_regsql ابتدا دیتابیس مورد استفاده این کنترل ها را بسازید و سپس بدون دردسر کدنویسی از این کنترل ها استفاده کنید البته در کدنویسی از اینترفیس Page.User و یا کلاس System.Web.Security.Membership. استفاده کنید همچنین برای افزایش ستون ها در جدول profile کاربران تنظیماتی را در web.config می بایست انجام دهید.
برای اجرای aspnet_regsql به صورتی که پایگاه داده Express بسازد از دکمه کروی شکل سبز رنگ در بالای پنجره Solution سایتتان استفاده کنید
اگر هم می خواهید در دیتابیس استاندارد اس کیو ال دیتابیستان ساخته شود در Comand Prompt این برنامه را از مسیر خودش صدا بزنید نامی برای دیتابیستان در نظر بگیرید و پس از OK دیتابیسی در اس کیو ال استاندارد با نام انتخابی خودتان ساخته می شود
خب پس از اینکه برنامه aspnet_regsql را برای ساخت نسخه Express اجرا کردید یک پایگاه داده در پوشه Bin سایتتان ساخته می شود شما می بایست پس از ساخته شدن این DB Table ها و Viewها و Stored Procedure هایتان را از اول در این دیتابیس بسازید
موفق و موید باشید

sahe44
شنبه 02 مهر 1390, 09:07 صبح
سلام
از جواب خوبتون ممنونم
خیلی کمک کردید