PDA

View Full Version : مشکل در ويرايش اطلاعات در دو تب



Collector
جمعه 01 مهر 1390, 15:37 عصر
سلام

لطفا برنامه زیر را بررسی کنید.
يک رکورد را انتخاب کنيد و دکمه ويرايش را بزنيد بدون اينکه به تب دوم برويد دکمه ويرايش را بزنيد بعد ميبينيد که اطلاعات فيلد هاي تب دوم از بين رفته اند.
به تابع BindFields در فرم Edit نگاه کنيد.

seven7777777
جمعه 01 مهر 1390, 23:39 عصر
اصلا وقتی دکمه ویرایش زده میشه ، پیغامی مبنب بر موفقیت آمیز بودن میده و بعد فرمی مثل فرم اصلی باز می کنه و نمیزاره که به تب دوم بریم . اگه بفرمایید می خواستید به چی برسید و به چه مشکلی برخوردید ، فکر کنم بهتر بشه کمک کرد .

Collector
جمعه 01 مهر 1390, 23:51 عصر
اصلا وقتی دکمه ویرایش زده میشه ، پیغامی مبنب بر موفقیت آمیز بودن میده و بعد فرمی مثل فرم اصلی باز می کنه و نمیزاره که به تب دوم بریم . اگه بفرمایید می خواستید به چی برسید و به چه مشکلی برخوردید ، فکر کنم بهتر بشه کمک کرد .

ممونم که پاسخ دادید

من الان دکمه ویرایش رو زدم بدون اینکه به تب دو برم حالا اطلاعات رکورد 9 که انتخاب کرده بودم صفر شد. اما در صورتی که به تب دو بروم وبعد ویرایش را بزنم اطلاعات قبلی حذف نمیشوند.

seven7777777
شنبه 02 مهر 1390, 10:56 صبح
چند نکته :
1. مال من اصلا اونطور که شما میگی اجرا نمیشه .
2. وقتی اصلاح رو زدم ، پیغام میده موفقیت آمیز بوده و یه پمجره شبیه فرم اول باز میشه ، اونم showdialog که اصلا نمیشه رفت سراغ اون پنجره های قبل تر . این اتفاق میتونه به صورت زنجیر وار بیوفته .
3. رفتم تب دوم و نرفتم ، فرقی نکرد . به هر حال چیزی واسه م صفر نشد . تازه در تب دو وقتی اطلاعاتو ویرایش کردم ، تغییرات اعمال شد .
4. مطمئنی برنامه ای که خودت داری استفاده می کنیو واسه ما میفرستی .
5. گاها برنامه با خروجی های جدیدی که می گیری ، تغییراتو اعمال نمی کنه . حتما پروژت رو یبار rebuild کن .

Collector
شنبه 02 مهر 1390, 12:42 عصر
چند نکته :
1. مال من اصلا اونطور که شما میگی اجرا نمیشه .
2. وقتی اصلاح رو زدم ، پیغام میده موفقیت آمیز بوده و یه پمجره شبیه فرم اول باز میشه ، اونم showdialog که اصلا نمیشه رفت سراغ اون پنجره های قبل تر . این اتفاق میتونه به صورت زنجیر وار بیوفته .
3. رفتم تب دوم و نرفتم ، فرقی نکرد . به هر حال چیزی واسه م صفر نشد . تازه در تب دو وقتی اطلاعاتو ویرایش کردم ، تغییرات اعمال شد .
4. مطمئنی برنامه ای که خودت داری استفاده می کنیو واسه ما میفرستی .
5. گاها برنامه با خروجی های جدیدی که می گیری ، تغییراتو اعمال نمی کنه . حتما پروژت رو یبار rebuild کن .

چطور ممکنه
من الان برنامه بالا رو دانلود کردم و در vmware اجرا کردم که نگید مشکل از سیستم منه. :متفکر:
حالا وقتی که صفر میکنه فیلم گرفتم.

seven7777777
شنبه 02 مهر 1390, 13:11 عصر
آقا من که نفهمیدم چی شد .
نرم افزار فیلم برداری هم ندارم اما یه نکته :
دقیقا می خوای اطلاعات یه ردیف از گرید رو این سمت ویرایش کنی ، درسته ؟

خوب این کارا چیه که کردی . قشنگ کد اون ردیف یا خونه یا هر چی هست رو پاس بده به این فرم ویرایش . بعد اینجا اطلاعاتو بگیر بریز تو تکست باکسات . بعدم ویرایش کن و تمام .
این دیتا ویو و کارنسی دیگه واسه چیه ؟؟؟

البته من بازم باهاش کلنجار میرم ولی ...
موفق باشی

seven7777777
شنبه 02 مهر 1390, 13:16 عصر
ببین فهمیدم چی شده .

tabControl1.SelectTab(1);
textBox1.DataBindings.Add("Text", objDataView, "Radif");
textBox2.DataBindings.Add("Text", objDataView, "Tarikh");
textBox3.DataBindings.Add("Text", objDataView, "Matrag");
textBox4.DataBindings.Add("Text", objDataView, "Khab");
textBox5.DataBindings.Add("Text", objDataView, "Mablage");
tabControl1.SelectTab(0);

منظورم از این دوتا خط که اضافه کردم اینه که تا اون تب رو نری داخلش ، به فرزنداش چیزی بایند نمیشه . حالا اینکه این یه باگ یا تکنیک خاصی می خواد رو بازم بررسی می کنم .
موفق باشی

Collector
شنبه 02 مهر 1390, 15:39 عصر
آقا من که نفهمیدم چی شد .
نرم افزار فیلم برداری هم ندارم اما یه نکته :
دقیقا می خوای اطلاعات یه ردیف از گرید رو این سمت ویرایش کنی ، درسته ؟

خوب این کارا چیه که کردی . قشنگ کد اون ردیف یا خونه یا هر چی هست رو پاس بده به این فرم ویرایش . بعد اینجا اطلاعاتو بگیر بریز تو تکست باکسات . بعدم ویرایش کن و تمام .
این دیتا ویو و کارنسی دیگه واسه چیه ؟؟؟

البته من بازم باهاش کلنجار میرم ولی ...
موفق باشی

اون رو برای پیمایش بین رکورد ها گذاشتم.

Collector
شنبه 07 آبان 1390, 14:38 عصر
ببین فهمیدم چی شده .

tabControl1.SelectTab(1);
textBox1.DataBindings.Add("Text", objDataView, "Radif");
textBox2.DataBindings.Add("Text", objDataView, "Tarikh");
textBox3.DataBindings.Add("Text", objDataView, "Matrag");
textBox4.DataBindings.Add("Text", objDataView, "Khab");
textBox5.DataBindings.Add("Text", objDataView, "Mablage");
tabControl1.SelectTab(0);

منظورم از این دوتا خط که اضافه کردم اینه که تا اون تب رو نری داخلش ، به فرزنداش چیزی بایند نمیشه . حالا اینکه این یه باگ یا تکنیک خاصی می خواد رو بازم بررسی می کنم .
موفق باشی

سلام

آیا راه دیگری هست یا خیر.

آخه اگر بیاد تب ها رو پیمایش کنه زیاد جالب نمیشه. :متفکر:

seven7777777
دوشنبه 23 آبان 1390, 21:35 عصر
دوست عزیز سلام
من جستجو کردم واسه این مورد . این مورد یه نوع ویژگی برای binding هست که میشه اینجوری وصفش کرد :
" تا شی مورد نظر که اطلاعات به اون بایند شده ، visible نشه یعنی نمایش داده نشه ، اطلاعات در شی مورد نظر بایند نخواهد شد ."

توی نتایجی که من پیدا کردم تنها پیشنهاد که جواب داده بود ، همون پیمایش تب ها یا شی ها بود .

به هر حال از اساتید دیگه سایت اگه راه حل دیگه بلدن ، تقاضا می کنم مطرح کنن .