View Full Version : برنامه ای برای کنترل کردن از راه دور کامپیوتر توسط اینترنت (سوال)
shedayat
جمعه 01 مهر 1390, 14:26 عصر
سلام دوستان.
من می خوام به وسیله برنامه ای کامپیوتر دیگه ای که یک نود تو شبکه ی Lan هست و به اینترنت وصله رو بهش دسترسی داشته باشم و بتونم اونو خاموش و روشن و دیدن صفحه و باز کردن پنجره و ... رو انجام بدم.
برای این برنامه ی team viewer رو پیدا کردم ولی تو این برنامه امکان اینکه بتونن از راه دور کامپیوتر رو روشن کنن نداره. در کل این برنام خیلی خوبه ولی متاسفانه این مشکل رو داره و مشکل دیگه ای هم که داره اینه که در هر موقع اجراش یه پسوورد جدید تولید می کنه و برا همین هم نمی شه بهش وصل شد. :(
حالا دوستان کسی برنامه ای یا راه حلی سراغ ندارین که بشه این کارها رو از طریق اینترنت و از راه دور انجام داد؟
لطفا راهنماییم کنید.
ممنون.
A B C D
جمعه 01 مهر 1390, 16:09 عصر
برای روشن کردن سیستم از راه اینترنت که بنظرم مشکل دارترین بخش اینطور کارهاست داستان تاجاییکه میدونم از این قراره:
راه استانداردش از طریق Wake-on-LAN (http://en.wikipedia.org/wiki/Wake-on-LAN) است و به شکل زیر انجام میشه.
در این زمینه تجربهء عملی ندارم اما تاجاییکه میدونم و البته بدیهی بنظر میرسه، باید ارتباط اینترنت شما مستقل از رایانهء هدف باشه. مثلا اینترنت از طریق رایانهء دیگری به اشتراک گذاشته شده باشه یا مودم ADSL شبکهء هدف روی PPPoE باشه (و طبیعتا همیشه روشن باشه). بعد باید مودم یا هر Gateway و فایروالی رو که سر راه هست طوری تنظیم کنید که Packet های WOL رو که به پورت خاصی ارسال خواهید کرد به رایانهء هدف هدایت کنه. یعنی باید یک پورت رو باز کنید و به IP رایانهء مورد نظر ریدایرکت کنید. بنابراین بنظرم بهتره/باید یه IP ثابت داخلی به اون PC اختصاص بدید (؟).
این تا اینجا تئوری پایه بود و بخش راحتش. ولی مشکلات و محدودیتهایی به احتمال زیاد هست. بطور مثال بعضی ISP ها ممکنه جلوی Packet هایی رو که برای اولین بار از یک آدرس از اینترنت به رایانهء هدف ارسال میشن بلاک کنن. این رو بنده خودم قبلا چون روی تست P2P کار میکردم متوجه شدم. بنابراین ISP شبکهء شما نباید از اون نوع ISP ها باشه یا اینکه باید اگر بشه فکری براش بکنید.
مشکل دیگر اینه که اگر Static IP نداشته باشید اونوقت باید راهی پیدا کنید که بتونید IP فعلی اتصال اینترنت رایانهء هدف رو بفهمید؛ برای این کار هم بنظرم راهی نیست جز اینکه حداقل یک رایانه روی شبکهء شما روشن باشه و آدرس IP رو به طریقی در اختیار شما بذاره (کار چندان سختی نیست).
ضمنا گذشته از اینا ظاهرا سختافزار/بایوس بعضی رایانه ها در این زمینه (WOL) زیاد خوب کار نمیکنه و اگر اشکالی وجود داشت باید این احتمال رو هم بررسی کنید. البته بدیهی است که قبلش باید مطمئن بشید که WOL اون سیستم فعاله!
مشکلات اصلی روشن کردن و بدست آوردن IP های دینامیک هست. وگرنه بقیهء مسائل محدودیت خاصی ندارن.
بنده قبلا یه برنامهء نظارت از راه دور خیلی ساده و محدود نوشته بودم که از یک سایت و وب سرور واسط استفاده میکرد. ولی میشه بصورت P2P هم نوشت، منتها نوشتن برنامش بصورت P2P پیچیده تر و حجیم تره.
اگر یه دسکتاپ مجازی کامل بخواید خب مسلما داستان خیلی بیش از اینها باید باشه. یعنی دسکتاپی که بتونید توش مثل اینکه پشت اون سیستم نشستید کار کنید و Real time باشه.
البته میگم اگر مسئله فقط روشن کردن سیستم از راه دور و بدست آوردن IP باشه میتونید فقط برای این بخشها برنامه بنویسید و بقیهء کار رو توسط Remote desktop خود ویندوز یا برنامه های مشابهی که هست انجام بدید. نه؟ چون شما برای ارتباط از طریق این برنامه ها فقط نیاز دارید اول رایانهء هدف رو روشن کنید و البته قبلش هم باید IP اتصال اینترنت رو بدست بیارید (اگر آیپی دینامیک داره)، و بعد کافیه تنظیمات لازم در مودم و فایروالی هرچیزی که سر راه هست انجام شده باشه تا Packet های Remote desktop به رایانهء هدف هدایت بشن (البته به محدودیت بعضی ISP ها در این زمینه اشاره کردم).
shedayat
جمعه 01 مهر 1390, 17:49 عصر
خیلی ممنون از دوست عزیزی که وقت گذاشتن کامل توضیح دادن.
من زیاد از مسائل شبکه و اینجور چیزا سر در نمیارم. ولی با توضیح شما تونستم بخش زیادش رو متوجه بشم.
در شبکه ای که مد نظر منه بیشتر اوقات حتی یه کامپیوتر هم توش روشن نیست. (!) مشکل من اینجاست که چطوری باید آی پی اون مودم ای دی اس ال رو به دست بیارم تا از طریق اون بتونم به یه گره از شبکه دسترسی داشته باشم. البته آی پی هم تو شبکه به صورت داینامیک تنظیم می شه. می شه کاری کرد که از طریق مک آدرس کارت شبکه داده ی خاصی رو بهش داد تا کامپیوتر مورد نظر روشن بشه. (ما فرض بر این می گیریم کامپیوتر مورد نظر همه چیش برای WOL آماده هست و منتظر پیغام از شبکه هست تا روشن بشه).
برنامه Wake on Lan هم اگه اشباه نکنم برای شبکه Lan فقط کاربرد داره. چون نام کامپیوتر و آی پی کامپیوتر مورد نظر رو می خواد.
در کل فکر کنم این کار خیلی سخت باشه.
یعنی تا حالا هیچ برنامه ای نیومد که خودش این کارا رو انجام بده.
نمی شه از net support تحت اینترنت استفاده کرد؟؟ :لبخند:
در مورد مدیریت دسکتاپ هم دقیقا همین کارهایی که برنامه Team Viewer انجام می ده باشه.
بازم ممنون از پاسخت دوست عزیز.
FastCode
جمعه 01 مهر 1390, 17:55 عصر
برای IP میتونید از Dynamic/Managed DNS استفاده کنید.که سرویسهای مجانیش هم موجوده.//من خودم از DynDNS.org استفاده میکنم.
A B C D
جمعه 01 مهر 1390, 18:21 عصر
در شبکه ای که مد نظر منه بیشتر اوقات حتی یه کامپیوتر هم توش روشن نیست.
اینطوری که فکر کنم مشکل باشه. راهی سراغ ندارم که در این حالت بتونیم IP رو بدست بیاریم.
شاید مثلا ISP بتونه سرویسی بده که با اون بتونید بفهمید IP اختصاص داده شدهء فعلی به اکانت اینترنت شما چیه.
شاید هم خود مودم ADSL امکاناتی برای این کار داشته باشه.
البته آی پی هم تو شبکه به صورت داینامیک تنظیم می شه. می شه کاری کرد که از طریق مک آدرس کارت شبکه داده ی خاصی رو بهش داد تا کامپیوتر مورد نظر روشن بشه. (ما فرض بر این می گیریم کامپیوتر مورد نظر همه چیش برای WOL آماده هست و منتظر پیغام از شبکه هست تا روشن بشه).تنظیم IP ثابت که کاری نداره. بهتره کار رو بیخودی پیچیده نکنید.
برنامه Wake on Lan هم اگه اشباه نکنم برای شبکه Lan فقط کاربرد داره. چون نام کامپیوتر و آی پی کامپیوتر مورد نظر رو می خواد.Wake on Lan چیز پیچیده و خاصی نیست. یه استاندارده که یک Packet با فرمت و محتوی خاص وقتی به کارت شبکهء کامپیوتر مقصد میرسه (کارت شبکه هم باید WOL رو ساپورت کنه) باعث فرمان روشن شدن رایانه میشه. در این روش مسلما کارت شبکه حتی وقتی کامپیوتر خاموشه دارای جریان تغذیه هست و کاملا غیرفعال نیست (همینطور بخشهای دیگر درگیر از رایانه). این بسته میتونه از هرجایی بیاد، فقط باید به کارت شبکهء رایانهء مقصد برسه. ضمنا وقتی مودم ADSL روی PPPoE باشه، از نظر رایانهء هدف این بسته از IP مودم میاد، نه اینترنت پابلیک. مودم در این حالت نقش یک NAT رو داره.
در کل فکر کنم این کار خیلی سخت باشه.بنظر بنده دنگ و فنگ داره و ساپورت و تنظیمات میخواد. کار نسبتا کثیفی هست و زیاد نمیشه بهش اطمینان کرد.
یعنی تا حالا هیچ برنامه ای نیومد که خودش این کارا رو انجام بده.نمیدونم جستجو کن شاید باشه.
نمی شه از net support تحت اینترنت استفاده کرد؟؟ :لبخند:نت ساپورت چیه دیگه؟
در مورد مدیریت دسکتاپ هم دقیقا همین کارهایی که برنامه Team Viewer انجام می ده باشه.پس برنامش مفصل و حرفه ای باید باشه و بهتره از همون برنامه های آماده استفاده کنی. البته ممکنه به مشکلاتی با ISP برخورد کنی. بستگی به برنامش هم داره. من با ریموت دسکتاپ ویندوز این محدودیت رو داشتم (ریموت دسکتاپ ویندوز از پروتکل TCP برای ارتباط استفاده میکنه) که از طریق بعضی ISP ها ارتباط برقرار نمیشد.
---------------------------------
بخاطر این قضایا بنده قبلا به سیستمی فکر کرده بودم که بتونی با استفاده از تماس با یک خط تلفن خاص که برای این کار درنظر گرفتی کامپیوتر رو روشن کنی. فکر میکنم ساختن تجهیزات الکترونیک برای این کار نسبتا ساده و مختصر باشه. خط مورد نظر که زنگ میزنه کافیه اتصال دکمهء پاور رایانه که به مدار الکترونیک متصل به اون خط هم وصل شده برقرار بشه. البته جزییات دیگش بماند؛ مثلا بهتره یه برنامه و تایمری هم روی PC مورد نظر بذاریم که اگر تلفن اتفاقی زنگ زده بود و ارتباطی برقرار نشد بعد از چند دقیقه دوباره سیستم رو خاموش کنه.
A B C D
جمعه 01 مهر 1390, 18:36 عصر
برای IP میتونید از Dynamic/Managed DNS استفاده کنید.که سرویسهای مجانیش هم موجوده.//من خودم از DynDNS.org استفاده میکنم.
آره اینم میشه. ولی تاجاییکه میدونم این روش نیاز به برنامه ای داره که روی رایانه درحال اجرا باشه، درحالیکه ایشون میگه در شبکشون هیچ رایانه ای روشن نیست.
ضمنا اگر یه رایانه روشن باشه که اصلا استفاده از Dynamic DNS لزوما ضرورتی نداره و میشه یه برنامه روی رایانه ای که روشن هست IP رو از طریق هر سرور واسطی در اختیار بذاره. بنظرم Dynamic DNS بیشتر برای مواقعی بدرد میخوره که بخوایم یه دامین داشته باشیم که کاربران دیگه بتونن از طریق اون دامین به رایانهء ما دسترسی داشته باشن. ولی اینجا ما نیازی به دامین نداریم و دونستن IP دینامیک کافیه.
FastCode
جمعه 01 مهر 1390, 18:49 عصر
آره اینم میشه. ولی تاجاییکه میدونم این روش نیاز به برنامه ای داره که روی رایانه درحال اجرا باشه، درحالیکه ایشون میگه در شبکشون هیچ رایانه ای روشن نیست.
ضمنا اگر یه رایانه روشن باشه که اصلا استفاده از Dynamic DNS لزوما ضرورتی نداره و میشه یه برنامه روی رایانه ای که روشن هست IP رو از طریق هر سرور واسطی در اختیار بذاره. بنظرم Dynamic DNS بیشتر برای مواقعی بدرد میخوره که بخوایم یه دامین داشته باشیم که کاربران دیگه بتونن از طریق اون دامین به رایانهء ما دسترسی داشته باشن. ولی اینجا ما نیازی به دامین نداریم و دونستن IP دینامیک کافیه.
DynDNS رو روترها هم ساپورت میکنند.
روتر خود من این کار رو میکنه//CISCO linksys WAG120N
A B C D
جمعه 01 مهر 1390, 19:10 عصر
خب اینطور باشه که خیلی خوبه. یعنی دیگه نیازی نیست حداقل یه رایانه در شبکه روشن باشه!؟
بنده هم گفتم شاید مودم امکانی در این زمینه داشته باشه.
این روترها که میگی خیلی اختصاصی و گران قیمت تر هستن یا مودم ADSL هم ممکنه چنین امکانی داشته باشه؟
FastCode
جمعه 01 مهر 1390, 20:16 عصر
خب اینطور باشه که خیلی خوبه. یعنی دیگه نیازی نیست حداقل یه رایانه در شبکه روشن باشه!؟
بنده هم گفتم شاید مودم امکانی در این زمینه داشته باشه.
این روترها که میگی خیلی اختصاصی و گران قیمت تر هستن یا مودم ADSL هم ممکنه چنین امکانی داشته باشه؟
ارزان هستن.فکر میکنم مدلهای ۳۰ ۴۰ هزار تومنی هم که این امکان رو داشته باشه هم گیر بیاد
shedayat
یک شنبه 03 مهر 1390, 21:10 عصر
ارزان هستن.فکر میکنم مدلهای ۳۰ ۴۰ هزار تومنی هم که این امکان رو داشته باشه هم گیر بیاد
بازم ممنون از پاسختون.
مودم که ازش تو شبکه استفاده می شه TP-Link مدل TD-W 890 G هست. آیا همین DynDNS رو که می گین این مودم ساپورت می کنه؟
FastCode
دوشنبه 04 مهر 1390, 16:45 عصر
بازم ممنون از پاسختون.
مودم که ازش تو شبکه استفاده می شه TP-Link مدل TD-W 890 G هست. آیا همین DynDNS رو که می گین این مودم ساپورت می کنه؟
نمیدونم.
باید خودتون توی Datasheet روتر(نه مودم/این کار مربوط به بخش روتره) دنبالش بگردید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.