View Full Version : سوال: مشکل پروزه
elnaz100
شنبه 02 مهر 1390, 00:41 صبح
سلام .من یک برنامه دارم که یک فرم به نام درس داره و یک فرم به نام استاد و یک فرم به نام درس-استاد و یک فرم به نام رشته داره که در قسمت حذفش eroor میده.من وقتی یک استادی رو به یک درس اختصاص میدم میخوام بگه قابل حذف شدن نیست چون اون استاد درس ارائه کرده واگر استادی درسی ارائه نکرده حذف بشه همین طور برای درس و رشته.توروخدا کسی میتونه کمکم کنه؟ظاهرا مشکل از دیتابیس هاس.خواهش میکنم جواب بدید.واسیه پایان نامم.مرسی
sanay_esh
شنبه 02 مهر 1390, 01:00 صبح
سلام
در مورد اینکه بتونی این خطاها رو کنترل کنی باید در Try ... catch بذاری تا بتونی بفهمی که چیکار باید انجام بدی
اما در مورد جداول دیتابیس میتونی ارتباط کلیدهای جدول درس و استاد را به هم وصل کنی و اجازه بدی که همدیگرو چک کنن که باید یکی وجود داشته باشه
البته جداول واسطی هم برای این پروژه لازم داری ....
اگر کدی که خطا میده رو بذاری شاید بهتر بتونم کمک کنم :متفکر:
fakhravari
شنبه 02 مهر 1390, 02:47 صبح
سلام
برای اینکه استادی حذف نشه می تونی توی بانک 2 تا فیلد اضافه کنی .
فیلد اتمام کلاس و در حال اجراع.
چون بحث کلاس و نمره پایان ترم هست پس باید شروع کلاس و پایان داشته باشی
elnaz100
شنبه 02 مهر 1390, 17:15 عصر
salam ,porojamo baraton email kardam ,lotfan bekhoninesh.vaghean mamnon misham age dorostesh konid
fakhravari
یک شنبه 03 مهر 1390, 03:24 صبح
سلام
متاسفانه دیتابیس باز نمیشد .
میشه گفت خیلی خیلی در هم برهم ساخته بود.
وبفرم که میدیدم دیتاسورس خیلی زیاد استفاده کرده و قابلیت های اشتباه در گرید ویو.
اگر دیتابیس باز میشد یه نظری میدادم اما این جوری خیلی خیلی سخته تصمیم گیری چون ریلیشن هم بودن و دلیل eroro دلیت که میگین باید روی جدول بدیدم