View Full Version : حرفه ای: اتصال به بانک اطلاعاتی روی وب و استفاده از اون در ویندوز اپلیکیشن
mortezagt
شنبه 02 مهر 1390, 01:09 صبح
سلام دوستان
میدونم این تاپیک تکراری هستش ولی فکر نمیکنم جایی از سایت برنامه نویس مونده باشه که من
جستجو نکرده باشم.
لازم به ذکر هست که به نکاتی دست پیدا کردم اما کافی نبودن.
از عنوان این تاپیک مشخصه که دنبال چی هستم
از دوستانی که در این کار تجربه دارن خواهش میکنم با یک نمونه برنامه منو راهنمایی کنن:ناراحت:
از مدیران محترم این تالار خواهش میکنم این تاپیک رو پاک نکنن.
امضای منو بخونید !!!!
mortezagt
شنبه 02 مهر 1390, 01:19 صبح
این هم یه کوچولو توضیح دیگه :
يك برنامه نوشته شده كه به چند نفر در شهرهاي مختلف داده شده. كاركرد برنامه به يك شكل هست ولي براي دسترسي به بانك اطلاعاتي ميخوام بانك رو در فضاي هاست قرار بدم تا برنامه از هرجايي به آن دسترسي داشته باشد.
mortezagt
دوشنبه 04 مهر 1390, 14:44 عصر
انگار کسی بلد نیست
دست شما درد نکنه خیلی واضح برام توضیح دادید کامل یاد گرفتم از همتون که زحمت کشیدید و نمونه برنامه گذاشتید ممنونم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:نار احت:
BORHAN TEC
دوشنبه 04 مهر 1390, 16:13 عصر
برای این کار شما باید یک لایه میانی بین برنامه های سمت کلاینت و دیتابیس قرار دهید. به عبارتی دیگر شما می توانید یک وب سرویس را برای این کار ایجاد کنید. درون آن وب سرویس شما باید توابع مورد نیاز برنامه دسکتاپ را قرار دهید. توجه داشته باشید که یک وب سرویس می تواند فایلی با فرمت wsdl به شما بدهد که می توانید با استفاده از آن برنامه دسکتاپ را با وب سرویس مرتبط کنید. این وب سرویس را شما در محیط های مختلفی مانند Delphi و یا Visual Studio و... می توانید ایجاد کنید. اگر می خواهید آن را با دات نت بسازید باید یک پروژه از نوع WCF و یا ASP.Net Web Service ایجاد کنید و اگر می خواهید در دلفی آنرا بسازید می توانید از نو SOAP Server Application و یا DataSnap استفاده کنید. در صورتی که می خواهید از .net برای ساخت وب سرویس استفاده کنید باید حتماً دات نت بر روی سرور شما نصب باشد و در صورتی که بخواهید آنرا با دلفی بسازید باید مطمئن شوید که سرور شما امکان اجرای ISAPI DLL را دارد یا نه.
اگه سوالی بود من در خدمتم.
mortezagt
دوشنبه 04 مهر 1390, 18:40 عصر
دستت درد نکنه
میشه یه نمونه کار برام بدی؟
BORHAN TEC
دوشنبه 04 مهر 1390, 19:05 عصر
نمونه کار زیاد به دردت نمیخوره چون بیشتر کارها با ویزارد انجام میشه و نیازی به کد نویسی نداره.
anouri
سه شنبه 05 مهر 1390, 01:05 صبح
خیلی سادست که داداش
کافیه ip ادرس مربوط به هاست رو بدی مثلا برا من هست 74.81.168.179
سپس پسورد یوزری که موقع ایجاد دیتابیس در روی هاست دادی رو بدی همین
اصلا هیپ فرقی با اتصال به یک پایگاه داده در شبکه نداره در اصل اینترنت هم یک شبکه است
به همین سادگیه واقعا
البته شما اگه میگفتید زبان برنامه نویسیتون چیه راحتتر میشد کمکتون کرد
من برای دلفی نمونه برنامه دارم والبته از unidac استفاده کرده ام که میشه از mydac یا هر ابزار دیگه ای هم براحتی استفاده کرد
مشکل داشتی بیا سایت
www.passak.org
اونجا آدرس ایمیل من هست بهم ایمیل بزن تا کامل راهنماییت کنم
BORHAN TEC
سه شنبه 05 مهر 1390, 18:59 عصر
کافیه ip ادرس مربوط به هاست رو بدی مثلا برا من هست 74.81.168.179
سپس پسورد یوزری که موقع ایجاد دیتابیس در روی هاست دادی رو بدی همین
درسته، ولی در پروژه های واقعی این کار اصلاً درست نیست چون در مهمترین حالت امنیت را به طرز عجیبی پایین می آورد. دلایل دیگری هم وجود دارد که می توانید با خواندن مطالب مربوط به برنامه نویسی n-tier متوجه آنها شوید.
mortezagt
شنبه 09 مهر 1390, 20:23 عصر
درسته، ولی در پروژه های واقعی این کار اصلاً درست نیست چون در مهمترین حالت امنیت را به طرز عجیبی پایین می آورد. دلایل دیگری هم وجود دارد که می توانید با خواندن مطالب مربوط به برنامه نویسی n-tier متوجه آنها شوید.
حق با آقا شاهینه
آقا اگه میشه در مورد ان تایر یکمی توضیح بدی
در ضمن از همتون مچکرم که وقتتون رو برای من حدر دادید انشاا.. جبران میکنم دنیا کوچیکه
Mafia_ir
دوشنبه 11 مهر 1390, 21:27 عصر
این سوال من هم هست ! من بلد نیستم چجوری یک دیتا بیس رو به برنامه دسکتاپ اتصال بدم و از اون اطلاعات استفاده کنم و بتونم بعدا اونو آپدیت کنم و امنیت اون هم بالا باشه ...
خدایا ! لطفی بفرما !:ناراحت:
mortezagt
جمعه 15 مهر 1390, 00:28 صبح
سلام
از همتون ممنونم که وقتتون رو صرف من کردید من کارم راه افتاد خیلی هم ساده بود اگر کسی هست که میخواد یادش بگیره من یه تاپیک جدید با نام آموزش اتصال به بانک اطلاعاتی روی وب با وی بی دات نت در تالار VB.net
میتونید یه سری بهش بزنید
باز هم تشکر میکنم از همه که منو راهنمایی کردن
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.