View Full Version : ذخیره ی پکت های بزرگ
MohsenTi
شنبه 02 مهر 1390, 15:21 عصر
سلام دوستان من یک بانک MySql دارم که پکت های حدود 30 مگابایتی باید توش ذخیره بشه سرور MySql خطا میده که max_allowed_packet ، 1 مگابایته . من خودم توی MySql Command دستور SET max_allowed_packet=41943040 رو که اجرا می کنم میگه فقط خواندنی و باید از دستور SET GLOBAL استفاده کنی از اونم استفاده کردم تغییرش نداد . می خواستم ببینم راهی برای ذخیره ی این اطلاعات هست ؟
nadi_1368
یک شنبه 03 مهر 1390, 01:50 صبح
سلام نمیدونم اطلاعاتتون چیه؟؟؟؟
اما بهترین راه اینه که فایل هارو داخل پوشه سایتتون ذخیره کنید آدرس محل فایلو در دیتا بیس ذخیره کنید
MohsenTi
دوشنبه 04 مهر 1390, 08:42 صبح
متاسفانه وب سایت نیست نرم افزاره و حتما اطلاعات باید تو دیتابیس باشه !
anouri
دوشنبه 04 مهر 1390, 23:56 عصر
مشکل از سایز پکتی که میخواید در بلاب فیلد ذخیره کنید
متغیر max_allowed_packet را پیدا کنید مقدارشو زیاد کنید.
در بخش متغیرهای سرور هستش
اینطوری درست میشه
SET GLOBAL max_allowed_packet=16M
16M مثال هستش میتونه عدد دیگری باشه
anouri
سه شنبه 05 مهر 1390, 01:00 صبح
در ضمن حجم دیتایی که میخوای بریزی تو یک فیلد خیلی زیاده میتونی قبلش compress کنی والبته به روش stream و سپس موقع خواندن دوباره decompress کنی من این کار رو قبلا کردم و حجم دیتابیس خیلی کاهش پیدا میکنه
البته اگه نوع داده ها فیلم از نوعmpeg یا dat باشه compressنمیشه ولی اگه متنی یا از این قبیل چیزا باشه خیلی فشرده میشه
MohsenTi
سه شنبه 05 مهر 1390, 07:53 صبح
متعسفانه امکان compress نیست چون مقدار اطلاعات خیلی زیاده و سرعت کار خیلی مهم همینطوری زمان بازیابی اطلاعات دیتابیس زیاده اگه اون کارم کنیم دیگه واویلا میشه
من دستور SET GLOBAL max_allowed_packet=16M اجرا کردم تغییری ایجاد نشد .
من از ویکی MySql هم دیدن کردم ولی بازم دستوراتی که گفته بود اجرا نمیشدن البته من دستورات رو تو MySql Command نوشتم ممکنه چون کنکشن ها متفاوته تغییرات اعمال نشه ؟
MohsenTi
سه شنبه 05 مهر 1390, 07:53 صبح
راستی من به صورت دستی Ini ها رو تغییر دادم بازم نشد :گریه:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.