View Full Version : سوال: علت بالا بودن حجم سایت
naser_feb8646
شنبه 02 مهر 1390, 17:26 عصر
سلام دوستان
میشه یه نگاه به این لینک بندازین و به من بگین چکار باید بکنم تا حجم صفحه بیاد پایین
من نمیدونم مشکل از کجاست میشه شما ها نگاه کنید و کمکم کنید
www.hekmat74.ir (http://www.hekmat74.ir)
asonline
شنبه 02 مهر 1390, 18:08 عصر
علت چهار چیز است:
1 - صفحات با aspx نوشته شده اند
2 - از جاوا اسکریپت زیاد استفاده شده است شما باید بدانید که اکثر و یا تقریبا همه ی کد های جاوا اسکریپت بر روی کلاینت اجرا میشه یعنی خود کاربر اون ها رو اجرا می کنه
3 - سرعت سرور سایت شما پایین است
4 - حجم قالب شما زیاد است در این مورد می توانید از نرم افزار turbo photo استفاده کنید
اگر توضیحاتم به درد شما خورد لطفا به سایت من یعنی:
http://www.yafa.tk/
رفته و پس از مشاهده یک لینک به من بدهید شما هم می توانید با رفتن به بخش پیوند های سایت لینک خود را قرار دهید
cjNet
شنبه 02 مهر 1390, 21:38 عصر
سلام .
اون قسمت اوقات شرعی و آمار سایت رو اگه می تونی حذف کن ... چون از یک سایت دیگه در خواست می کنی اونها رو برات ارسال کنه و همین مسئله خودش روی سرعت تاثیر داره . جاوا اسکریپتی هم که تو اون کدهای آماده هست خودش می تونه کمی رو سرعت تاثیر بذاره .
عکس های سایت رو هم تا اونجایی که میشه کم حجم شون کن .
سرورت رو هم بررسی کن .... ببین سایت های دیگه ای که تو اون سرور هستند سرعتشون چه طوره .... اگه سرعت اون سایت ها خوب بود مساله رو با شرکت ارائه کننده سرور درمیان بذار .
البته این نکاتی که گفتم در واقع فقط ظاهر قضیه هست . بخش زیادی از سرعت برمیگرده به نحوه پیاده سازی وب سایت تون :
حتما از معماری لایه ای استفاده کن ( یا روشهای نوین دیگه ) .
حدالامکان دستورات sql رو در غالب Stored Procedure در بیار .
تا اونجایی که می تونی تمیز و بهینه کد بنویس ( مثلا تا اونجایی که می تونی مراجعاتت رو به دیتابیس کم کن ... یعنی اگه برای انجام یک کار مشخص چند بار باید به دیتابیس متصل بشی ، منطق ات رو طوری طراحی کن که با یک بار متصل شدن به دیتابیس او چندین عملیات رو با هم انجام بده ) .
یه نکته دیگه اینکه سرعت ASP.net شاید کمی کمتر از PHP باشه ولی به هیچ وجه نمیشه چنین مشکلی رو که شما باهاش برخورد کردید به گردن ASP.net انداخت .
امیدوارم به دردت بخوره @
maysam09
شنبه 02 مهر 1390, 21:51 عصر
ناصر جان حرف تمامی دوستان درسته ولی مهمترین عامل کند بودن سایتت اینهاست :
1- استفاده نادرست از گرید ویو و نمایش عکس تو اون : هر کدوم از عکسات 40کیلیو بایت و تو تو صفحه اول سایتت نزدیک 13 خبر نمایش میدی و نزدیک 500 کیلوبایت فقط عکسات میشه.*برای درست کردنش این قضیه اول باید حجم عکساتو کم کنی و بعد نهایتا 5 خبر اول رو تو سایتت بزاری
2- حجم عکس های مربوط به منو و هدر زیاده باید حجمشونو کنترل کنی و از css sprites استفاده کنی
3- ابزارهای نمایش آمار و آب و هوا که خیلی بار اضافی رو سرورت میارن
موفق باشی
dorparasti
یک شنبه 03 مهر 1390, 09:25 صبح
در کنار نکات دوستان :
یک مطلب مهم دیگه هم viewstate هستش . برای کنترل هایی که نیازی نداری وضعیت شون رو حفظ کنن در هر post back ، اونو False کن . gzip
کردن صفحات هم می تونه کمک کنه .
و یک راه دیگه هم برداشتن فاصله ها توی فایل css و javascript و html می تونه باشه .
ار طرفی تو داری یک تصویر بزرگ رو با استفاده از width و height کوچک می کنی درحالی که حجم تصاویر هنوز بالاست . برای اینکار می تونی با استفاده از کلاس Image مربوط به دات نت یک تصویر thumbling بسازی که هم ابعاد و هم حجم پایین تری داره .
محمد متاله
یک شنبه 03 مهر 1390, 12:14 عصر
سلام دوستان
میشه یه نگاه به این لینک بندازین و به من بگین چکار باید بکنم تا حجم صفحه بیاد پایین
من نمیدونم مشکل از کجاست میشه شما ها نگاه کنید و کمکم کنید
www.hekmat74.ir (http://www.hekmat74.ir)
دوست گرامی واقعا خسته نباشید
شما در گریدتان آدرس مستقیم خود عکس ها را دادید و فقط با استفاده از style های HTML اندازه آنها را کوچک نمایش می دهید این کار باعث کوچک نمایش داده شدن عکس ها می شود اما باعث نمیشه که عکس ها واقعا کوچک شوند بلکه عکس ها با حجم واقعی شان بارگذاری می شوند مثلا عکس آن دفتری که در گرید قرار دادید به نام notebook.jpg حجمی برابر 297 کیلو بایت داره 14 عکس تو صفحه هست که اگر حجم هر کدام را 300 کیلو در نظر بگیریم 3.2 مگا می شود یعنی به اندازه یک کلیپ.
راه حل.....
وقتی کاربر عکسی را آپلود می کنه شما می بایست با استفاده از دستورات زیر یک thumbnail با اندازه مثلا 100 * 120 پیکسل برای آنها درست کنید و آنها را ذخیره کنید و آدرس این thumbnail ها را برای نمایش در گرید در DB فرار دهید با استفاده از این کدها عکس هایی به اندازه دلخواه و با حجم کم بسازید.
MemoryStream msSmall = new MemoryStream();
byte[] bSmall = fileUpload.FileBytes;
msSmall.Write(bSmall, 0, bSmall.Length);
System.Drawing.Image imgSmall = System.Drawing.Image.FromStream(msSmall);
System.Drawing.Bitmap bmpSmall = new System.Drawing.Bitmap(imgSmall, new Size(120, 100));
bmpSmall.Save(pathSmall, formatSmall);
که pathSmall مسیری برای فایل های کوچک شده تان می باشدبهتر هست درون فوادر مجزا با نام های رندوم باشد با استفاده از کلاس
fileName = Path.GetFileNameWithoutExtension(Path.GetRandomFil eName());
با عذررخواهی از تمامی دوستان اصلا هم ربطی به استفاده از جاوااسکریپت یا ASP.NET و یا اوقات شرعی و آمار سایت نداره
cjNet
یک شنبه 03 مهر 1390, 18:20 عصر
بازم سلام .
با عذررخواهی از تمامی دوستان اصلا هم ربطی به استفاده از جاوااسکریپت یا ASP.NET و یا اوقات شرعی و آمار سایت نداره
البته با احترام به نظر دوستمون خیلی بی انصافیه که بگیم جاوا اسکریپت و یا اوقات شرعی و آماری که از سایت دیگه ای در خواست میشن در سرعت سایت تاثیر ندارند .
اوقات شرعی و آمار سایت در صورتی که خودمون نوشته باشیم اش و کد و منبع اش تو هاست خودمون باشه تاثیر آن چنانی رو سرعت نمیذاره ولی اگه از سایت دیگه ای در خواستش کنیم واضح هست که زمانی برای در خواست آنها از سایت ارائه کننده اون سرویس ها ، زمانی برای پردازش در خواست ما در سرور ارائه کننده و زمانی برای ارسال پاسخ از سمت سرور ارائه کننده سرویس برای ما تلف میشه . این زمان ها شاید زیاد نباشند اما اگر صدها کاربر به سایت شما به طور همزمان متصل بشن میتونه با توجه به این که من حدس می زنم پهنای باند شما کم باشه ( براساس نوع وب سایتتون و احتمالا" بوجه اون ) باعث افت شدید سرعت وب سایتتون بشه .
البته همون طور که گفتم به نظر من حجم عکس ها یکی از عوامل اصلی سنگین بودن سایت شماست .
امیدوارم مفید باشه @
محمد متاله
دوشنبه 04 مهر 1390, 13:00 عصر
منظورم این بود که این کدها هیچ ربطی در افزایش حجم سایت نداره نه اینکه در سرعت
بله اگر از سرویس های دیگر سایت ها در سایتمان استفاده کنیم بسته به سرعت و پهنای باند سرور و ... آن سایت ها یک مقداری تاثیر در بارگزاری صفحات سایتمان خواهد داشت ولی همیشه چنین نیست
به عنوان مثال روزانه بیش از 1500000000 (یک میلیارد و پانصد میلیون) عملیات جستجو در سایت گوگل برای پیدا کردن سایت گروه عکس فیلم نمایش فیلم و ... انجام می شود به علاوه سرویس های بسیار دیگری گه گوگل بر عهده دارد از جمه + Google ولی باز هم مشاهده می کنید هنگامی که کلمات جستجویی را وارد می کنید تا آدرس سایت ها برایتان بیابد شما وقتی روی یکی از این آدرس ها کلیک می کنید دوباره سایت گوگل با یک سری QueryString صدا زده می شود این همه کار روی سر سرور های گوگل ریخته ولی باز هم مثلا برای خدمت به کاربرانش (منظورم فضولی در مورد اینکه چه کسانی از چه کشور و شهرهایی به دنبال چه سایت هایی می گردند و به علاوه اطلاعات دیگری مثلا در مورد سیستم عامل و یا مرورگر کاربران و هزاران موارد دیگر ) آدرس سایت را به صورت QueryString به خودش پاس می دهد تا این اطلاعات را در خودش نگهدارد می بینید که با وجود آمار بازدید کننده بسیار زیادش باز هم خودش را بیشتر توی دردسر می اندازد وز اخیر این موارد نمی گذرد. شاید بگویید که بیش از 1000 سرور برای گوگل در حال کار می باشند ولی خب موارد گفته شده در بالا را هم مد نظر داشته باشید
در کل منظورم این هست که بسته به قدرت و پهنای باند خطوط ارتباطی سرورها سرعت آنها متغیر می باشد و نمی توان نظر کلی داد و این هیچ ربطی به حجم سایت نداره
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.