ورود

View Full Version : مبتدی: افزودن فولدر به روت پروژه

A.Yousefi
شنبه 02 مهر 1390, 17:31 عصر
سلام
میدونم سوالم خیلی مبتدیه،ولی واقعا برام سوال شده!
من میخوام یه فولدر رو با همه زیر مجموعه هاش(ساب فولدراش و فایلاش) اضافه کنم به روت پروژه(ادیتور TinyMCEرو) حالا وقتی رو پروژم راست کلیک میکنم و add existing item رو میزنم فقط میشه فایل اضافه کرد فولدررو نمیشه select کرد همینجوری هی باز میکنه تا برسه به فایل،چجوری باید فولدر اضافه کنم با همه زیر مجموعه هاش؟
نباید یکی یکی فولدر بسازم که؟!
در ضمن من WebApplication استفاده میکنم نه WebSite اگه وب سایت بود میشد همینجوری ریخت تو فولدر پروژه و میوورد اما اینجا نمیدونم چجوری میشه اینکارو کرد(VS2010)
ممنون میشم راهنماییم کنید.

mahdioo12194
شنبه 02 مهر 1390, 18:03 عصر
خوب من هم از web application استفاده می کنم و با عمل drag and drop این کار را می کنم!

A.Yousefi
شنبه 02 مهر 1390, 18:21 عصر
خوب من هم از web application استفاده می کنم و با عمل drag and drop این کار را می کنم!
راه دیگه ای به جز درگ دراپ نیست؟
آخه من دارم همزمان از صفحه ام فیلم میگیرم و نمیخوام از محیط VS خارج شم،با همون add نمیشه فولدر رو با همه زیر مجموعه هاش اضافه کرد به پروژه؟

TeacherMath
شنبه 02 مهر 1390, 21:04 عصر
فولدر های پروژه را در my computer باز کنید و پوشه مورد نظر را در محل مورد نظر پیست کنید و در sloution explorer رفرش را بزنید.

A.Yousefi
شنبه 02 مهر 1390, 21:07 عصر
فولدر های پروژه را در my computer باز کنید و پوشه مورد نظر را در محل مورد نظر پیست کنید و در sloution explorer رفرش را بزنید.
اینکار تو پروژه های نوع WebSite جواب میده مهندس

mahdioo12194
شنبه 02 مهر 1390, 21:25 عصر
اینکار تو پروژه های نوع WebSite جواب میده مهندس

جواب می ده فقط اون پوشه به صورت hidden یعنی exclude from project است که وقتی گزینه show all files رو بزنی نشان داده می شود

بعد روی پوشه مورد نظر کلیک راست کن و گزینه include in project رو بزن تا ازحالت hidden بیرون بیاد

موفق باشید