ورود

View Full Version : سوال: چطوری میشه فایلی که در حال اجرا هست و الان در اون برنامه هستیم را با فایل دیگه جایگزین و اجرا کرد.

Black_Strom
یک شنبه 03 مهر 1390, 15:35 عصر
چطور میشه یه برنامه را آپدیت کرد بدون اینکه نیاز باشه از برنامه خارج شد.

محسن واژدی
یک شنبه 03 مهر 1390, 16:08 عصر
سلام علیکم
این کار شدنی نیست، مگر آنکه پروسه برنامه را ببندیم

موفق باشید

Black_Strom
یک شنبه 03 مهر 1390, 16:48 عصر
خوب بعدش چی ، میشه کاری کرد برنامه جایگزین بشه بعد باز اجرا شه ؟!!! اینکه پروسه باید بسته بشه درسته اما بعدش ...

محسن واژدی
چهارشنبه 06 مهر 1390, 19:07 عصر
سلام
یک راه که ممکن است مفید باشد، به ترتیب مراحل زیر:
1- نام برنامه در حال اجرا تغییر یابد
2- فایل جدید با نام برنامه فعلی جایگزین شود
3- دستوری همراه با پارامتری که حاوی مسیر برنامه قدیمی است از برنامه فعلی جهت اجرای فایل جدید به آن ارسال شود (بمنظور حذف فایل برنامه قدیمی)، همچنین میتوانیم دستور حذف برنامه قدیمی و اجرای برنامه جدید را در یک فایل bat نوشته تا اجرای برنامه جدید و حذف فایل برنامه قدیمی بوسیله آن انجام شود
موفق باشید

Black_Strom
پنج شنبه 07 مهر 1390, 10:07 صبح
چطور فایلی که در حال اجراست میشه تغییر نام داد؟!!!
و زمانی که گفتم نیاز به فایل واسط نباشه یعنی نمی خوام زمانی که کاربر روی کلید update کلیک می کنه هزار جور پنجره خطا یا تایید یا ... مبنی بر اجرای مثلا فایل های bat یا ... نمایش داده بشه ، البته شما این ره هم درنظر بگیرید که این برنامه ممکنه روی ویندوز vista یا 7 همم ممکنه نیاز بشه نصب بشه و ....

محسن واژدی
پنج شنبه 07 مهر 1390, 10:51 صبح
چطور فایلی که در حال اجراست میشه تغییر نام داد؟!!!

سلام
فایل در حال را نمیشه حذف کرد اما با تغییر نام مشکلی ندارد، کد زیر را بررسی کنید:

Private Sub Command1_Click()
Name App.Path & "\" & App.EXEName & ".exe" As App.Path & "\" & App.EXEName & "_renamed.exe"
End Sub

و زمانی که گفتم نیاز به فایل واسط نباشه یعنی نمی خوام زمانی که کاربر روی کلید update کلیک می کنه هزار جور پنجره خطا یا تایید یا ... مبنی بر اجرای مثلا فایل های bat یا ... نمایش داده بشه ،

شاید مراحلی را که در پست قبل توضیح دادم کمی پیچیده به نظر آیند، اما با مقداری کد نویسی بدون هیچ گونه خطایی انجام پذیر هستند،

Black_Strom
پنج شنبه 07 مهر 1390, 11:26 صبح
این تغییر نام در ویندوزهای vista یا 7 تاییدیه نمیخواد از سوی ویندوز ??

Black_Strom
پنج شنبه 07 مهر 1390, 11:27 صبح
در ضمن ای دی یاهوتون چیه من الان انلاین هستم.

محسن واژدی
پنج شنبه 07 مهر 1390, 12:42 عصر
این تغییر نام در ویندوزهای vista یا 7 تاییدیه نمیخواد از سوی ویندوز ??

در ویندوز7 تست نکرده ام، ولی ویندوز اصلا" نباید برای این موارد تائیدیه بگیرد، مگر تغییرنام فایل های سیستمی یا فایل های read-only

موفق باشید

Black_Strom
پنج شنبه 21 مهر 1390, 22:12 عصر
من اومدم یه برنامه ساده طراحی کردم که وقتی برنامه ای بازی بشه از طریق یک فایل exe دیگه یه پیام بهش فرستاد البته بدون نیاز به winsock فکر کنم اینجوری بشه update کردن را هم انجام داد نه ؟!!!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
امکانات :
1- اجرا شدن فایل server بدون تکرار
2- اجرا شدن فایل client فقط توسط فایل server و بدون تکرار ، کاربر نمی تواند فایل client را اجرا کند.
3- بسته شدن فایل clinet همزمان با بسته شدن فایل server
4- کاربر نمی تواند فایل client را ببندد
5- ارسال پیام از طرف server با کلاینت
6- استفاده نکردن از winsock یا هرگونه بانک اطلاعاتی
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
76567

محسن واژدی
شنبه 23 مهر 1390, 15:25 عصر
سلام علیکم
بله، میتواند کارآمد باشد، اما متاسفانه dde در win7-64bit پشتیبانی نمیشود (اینگونه که با آن برخورد کرده بودم، البته بدون شک این عدم پشتیبانی فقط در وی بی 6 وجود دارد)
البته در win7-32bit ندیده ام

موفق باشید

Black_Strom
پنج شنبه 12 آبان 1390, 20:51 عصر
پسورد : barnameha.net
----------------------------------------------------------
برنامه ای برای ارسال پیام و دریافت پیام بین 2 برنامه باز در vb که به درد آپدیت کردن نرم افزارها یا مطلع کردن دو برنامه از مساله خاصی می خوره ...
اگه به دردتون خورد تشکر فراموش نشه ...
77388

ehsan_soroosh
شنبه 21 آبان 1390, 03:47 صبح
http://barnamenevis.org/showthread.php?305690-به-روز-کردن-نرم-افزار