PDA

View Full Version : استفاده از دیتابیس وstoreprocrdureها بدون نصبsql



Leyla2011
دوشنبه 04 مهر 1390, 00:25 صبح
دوستان چی کار کنم ؟؟ من نمیتونم رو تمام کامپیوتر های مقصد برم sql را نصب کنم و دیتابیس ها را attach کنم

راهی وجود داره؟؟؟


راستی ازsql2005 و store procedure ها استفاده میکنم

sanay_esh
دوشنبه 04 مهر 1390, 00:36 صبح
سلام
در مورد اینکه برنامه شما تحت شبکه داره کار میکنه باید بگم که نیازی نیست روی تمام کامپیوتر های مقصد اس کیو ال نصب کنی
یک کامپیوتر رو به عنوان سرور و یا سرویس دهنده در نظر بگیر و بقیه را در شبکه از طریق برنامه تنظیم کن که از روی این سرویس دهنده استفاده کنند به همین راحتی!!!

محمد متاله
دوشنبه 04 مهر 1390, 01:11 صبح
Nمنظورتون را درست متوجه نمی شوم اگه برنامه تان از اس کیو ال استفاده می کنه که باید نصب بشه
برنامه Install ی که برای پروژه تان درست می کنید باید به طور اتوماتیک اس کیو ال را نصب کنه اگر برای Setup از خود ویژوال استودیو 2010 استفاده می کنید برای پیکربندی آن که به طور اتوماتیک خود setup برنامه SQL و .NET را نصب کنه به این روش عمل کنید:

File->New->Project

سپس در قسمت تمپلیت ها

Other Project Type->Visual Studio Installer

و سپس از میان پروژه ها Setup را انتخاب و OK کنید

حال در Application Folder فایل های exe. برنامه تان را که کمامپایل کرده اید را قرار دهید و اگر خواستید Shortcut برنامه تان را هم در Users's Desktpop قرار دهید و آیکونی هم برای آن در نظر بگیرید

وارد تب Project شوید و Properties را انتخاب کنید و سپس Prerequisites را انتخاب کنبد در اینجا پیشنیاز های برنامه تان را می توانید انتخاب کنید SQL و NET. را بسته به ورژن مورد نیازتان را انتخاب کنید و گزینه

Download Prerequisites From the Same Location as my Application را بزنید تا این برنامه ها جزئی از فایل Setup تان شود. برنامه Setup در صورتی که این برنامه ها بر روی سیستم کاربران نصب نبود خودش آها را نصب می کند

برای connection String هم شما می بایست آن را در APP Config قرار بدهید که فایلی با فرمت XML هست و کل پروژه کانکشن را از این فایل بخواند تا هر موقع نیاز بود فقط در یک جا و آن هم در این فایل که کاربر هم به آن دسترسی دارد بتوان آن را تغییر داد از نقطه . برای اشاره به نام Local Host استفاده کنید و نه از نام کامپیوترتان تا مشکل چندانی در دیگر سیستم ها پیش نیاید

csharpprogramer88
دوشنبه 04 مهر 1390, 11:12 صبح
من که از اس کیو ال استفاده کردم و فایل دیتابیسم را در مسیر پروژه قرار دادم و کانکشن استرینگ را تغییر دادم و روی سیستم مقصد نصب کردم و مشکل پیش نیامد تو پروفایلم بگردید یه چیزایی میتونید پیدا کنید

موفق باشید

Leyla2011
دوشنبه 04 مهر 1390, 12:41 عصر
سلام
در مورد اینکه برنامه شما تحت شبکه داره کار میکنه باید بگم که نیازی نیست روی تمام کامپیوتر های مقصد اس کیو ال نصب کنی
یک کامپیوتر رو به عنوان سرور و یا سرویس دهنده در نظر بگیر و بقیه را در شبکه از طریق برنامه تنظیم کن که از روی این سرویس دهنده استفاده کنند به همین راحتی!!!

سلام برنامم فعلا local کار میکنه ولی تو مکانهای مختلف .

Leyla2011
دوشنبه 04 مهر 1390, 12:43 عصر
Nمنظورتون را درست متوجه نمی شوم اگه برنامه تان از اس کیو ال استفاده می کنه که باید نصب بشه
برنامه Install ی که برای پروژه تان درست می کنید باید به طور اتوماتیک اس کیو ال را نصب کنه اگر برای Setup از خود ویژوال استودیو 2010 استفاده می کنید برای پیکربندی آن که به طور اتوماتیک خود setup برنامه SQL و .NET را نصب کنه به این روش عمل کنید:

File->New->Project

سپس در قسمت تمپلیت ها

Other Project Type->Visual Studio Installer

و سپس از میان پروژه ها Setup را انتخاب و OK کنید

حال در Application Folder فایل های exe. برنامه تان را که کمامپایل کرده اید را قرار دهید و اگر خواستید Shortcut برنامه تان را هم در Users's Desktpop قرار دهید و آیکونی هم برای آن در نظر بگیرید

وارد تب Project شوید و Properties را انتخاب کنید و سپس Prerequisites را انتخاب کنبد در اینجا پیشنیاز های برنامه تان را می توانید انتخاب کنید SQL و NET. را بسته به ورژن مورد نیازتان را انتخاب کنید و گزینه

Download Prerequisites From the Same Location as my Application را بزنید تا این برنامه ها جزئی از فایل Setup تان شود. برنامه Setup در صورتی که این برنامه ها بر روی سیستم کاربران نصب نبود خودش آها را نصب می کند

برای connection String هم شما می بایست آن را در APP Config قرار بدهید که فایلی با فرمت XML هست و کل پروژه کانکشن را از این فایل بخواند تا هر موقع نیاز بود فقط در یک جا و آن هم در این فایل که کاربر هم به آن دسترسی دارد بتوان آن را تغییر داد از نقطه . برای اشاره به نام Local Host استفاده کنید و نه از نام کامپیوترتان تا مشکل چندانی در دیگر سیستم ها پیش نیاید

مرسی از توضیحتون اما با این کار مشکلم حل نمیشه

csharpprogramer88
دوشنبه 04 مهر 1390, 18:34 عصر
شما تو پروفایلم سسرچ کنید مشکلتون حل میشه مشکل خاصی داشتید پیام خصوصی بدید