View Full Version : براي يادگيري asp.net از كجا شروع كنم؟
akram_kh
دوشنبه 04 مهر 1390, 00:08 صبح
سلام به همه من تا به خال با asp.net كار نكردم اما html رو ياد دارم و با #c برنامه win app هم نوشتم فكر ميكنم تو #c متوسط باشم حالا ميخوام بدونم براي اينكه يه طراح وب بشم از كجا شروع كنم ؟
sanay_esh
دوشنبه 04 مهر 1390, 00:22 صبح
سلام
البته بنده خودم در مقابل اساتید طراحی وب جوجه طراح هستم :لبخند:
ولی حدودا درآمد متوسط به بالا میتونم از این راه کسب کنم
بهترین حالت برای یادگیری مطالعه و تمرین است اما این بین یک نکته بسیار جالبی وجود داره
اونم اینکه بتونی در دوره های آموزشی همین سایت که در آموزشگاه برنامه نویس برگزار میشه شرکت کنی
مدرس این کلاسهای ارزشمند هم اساتید برجسته ایران میباشند امیدوارم مثل بنده نباشید که اول مغزتون رو اذیت کنید تا خودتون راهی پیدا کنید
تحت آموزش های اصولی و کاربردی راه 1 ساله را در دو ماه میتوانید طی کنید
بنده چندین کتاب و مقاله و پی دی اف مطالعه کرده ام ولی به شما پیشنهاد میکنم در کنار اینها به یک آموزشگاه مناسب مراجعه کنید تا بتوانید
از تجربیات ارزنده اساتید برتر استفاده لازم را ببرید
من خودم دانشجوی این آموزشگاه هستم و خیلی خیلی راضی و خوشحالم که در دوره های آموزشی این آموزشگاه شرکت کردم
کتابهای جالبی هم هست که بخواهید بدلیل برخی قوانین سایت میتونم بصورت پیام خصوصی برای شما نام ببرم
موفق و پیروز باشید!!!
تشکر یادت نره !!!:خجالت:
akram_kh
چهارشنبه 06 مهر 1390, 14:30 عصر
از راهنماييتون ممنون اما براي يكي مثل من كه توي تهران نيست پيدا كردن اين جور كلاس ها يه كمي سخته . بنابراين اجبارا بايد به استفاده از كتاب و اين جور چيزا راضي باشم . ممنون ميشم اگه اسم چند تا از اون كتابها رو برام بگيد و يا حد اقل لينك چند pdf رو برام بزاريد .
A.S.Roma
چهارشنبه 06 مهر 1390, 15:01 عصر
ویدئو های آموزشی سایت asp.net هم منبع خوبیه واسه شروع .
atarodi
چهارشنبه 06 مهر 1390, 15:56 عصر
از راهنماييتون ممنون اما براي يكي مثل من كه توي تهران نيست پيدا كردن اين جور كلاس ها يه كمي سخته . بنابراين اجبارا بايد به استفاده از كتاب و اين جور چيزا راضي باشم . ممنون ميشم اگه اسم چند تا از اون كتابها رو برام بگيد و يا حد اقل لينك چند pdf رو برام بزاريد .
با سلام می خواستم بگم پیدا کردن پول این کلاسها خودش از همه سخت تره. به طور کلی اگه پول باشه همه چی هست. هم می تونی تو تهرون باشی و خونه بگیری هم پول کلاسها رو می تونی پرداخت کنی. ولی طبق تجارب، محرومیت بهتره تا آدم در جستجوی راههای بهتری برای حل مشکلات خود باشد. به نظر من برو کتاب asp.net unleashed را مطالعه و تمرین کن.نه پول می خواد و نه کلاس رفتن فقط وقت می خواد. اگه انگلیسیت خوب نیست باید تقویتش کنی چون در این مسیر با خطاها یی مواجه می شوی که بقیه هم مواجه شده اند و در سایتهایی پاسخ آنها داده شده که شما باید در گوگل عنوان خطا را وارد وسرچ کنید و علت را بیابید. بدون زبان انگلیسی کارت لنگ می مونه.
aminghaderi
چهارشنبه 06 مهر 1390, 19:39 عصر
با سلام می خواستم بگم پیدا کردن پول این کلاسها خودش از همه سخت تره. به طور کلی اگه پول باشه همه چی هست. هم می تونی تو تهرون باشی و خونه بگیری هم پول کلاسها رو می تونی پرداخت کنی. ولی طبق تجارب، محرومیت بهتره تا آدم در جستجوی راههای بهتری برای حل مشکلات خود باشد. به نظر من برو کتاب asp.net unleashed را مطالعه و تمرین کن.نه پول می خواد و نه کلاس رفتن فقط وقت می خواد. اگه انگلیسیت خوب نیست باید تقویتش کنی چون در این مسیر با خطاها یی مواجه می شوی که بقیه هم مواجه شده اند و در سایتهایی پاسخ آنها داده شده که شما باید در گوگل عنوان خطا را وارد وسرچ کنید و علت را بیابید.
با 90 در صد حرف هات موافقم ، چون خودم از اون دسته از کسایی هستم که تا بحال رنگ استاد خصوصی یا کلاس های تخصصی رو ندیدم.
و فقط مطالعه و+تمرین + تمرین + تمرین + پشتکار خیلی زیاد در کسب علم + کمی استعداد خدادادی بوده.
و راست می گه من هم مشکل مالی داشتم ، تعارف که نداریم؟!
و گرنه بله ، وقتی با یه دوره یک ماهه می تونی راه یک ساله رو طی کنی ، خوب چرا نری کلاس؟
من الان می تونم این کلاس ها رو شرکت کنم به راحتی ولی خوب نیازی ندارم ، از من گذشته ولی شما اگر توان مالی خوبی داره اول کلاس بعد تمرین بعد کتاب و پژوهش.
بدون زبان انگلیسی کارت لنگ می مونه.مخالفم ، من هنوز هم به زبان انگلیسی مسلط نشدم (هیچ وقت فرست یادگیری عمقی نداشتم) و فقط مفهوم کلی یه متن رو می فهمم برای همین نهایتا مقاله انگلیسی می خونم ، حوصله خوندن کتاب رو ندارم ، ولی خوب منابع فارسی در این باره خیلی خیلی هست ، یکیش همین سایت برنامه نویس.
دوره های آموزشی همین سایت که در آموزشگاه برنامه نویس برگزار میشه شرکت کنی
مدرس این کلاسهای ارزشمند هم اساتید برجسته ایران میباشند
تحت آموزش های اصولی و کاربردی راه 1 ساله را در دو ماه میتوانید طی کنیدموافقم.
می دونم شرایط نداری ولی اگر بتونی شرکت کنی برای خودت عالی هست.
من تغریبا تمام اساتید طراح وب سایت برنامه نویس رو می شناسم ، کارشون عالیه.
سرفصل های تدریسی شون خوبه.
موفق باشی.
Z.3.R.0
چهارشنبه 06 مهر 1390, 20:00 عصر
برای این کار اول یک هاست ویندوز اجاره کنید برای اجرا کردن Net.Freamwork که به صورت رایگان می توانید به لینک زیر سری بزنید.
http://www.free-webhosts.com/free-asp-hosting.php
sanay_esh
چهارشنبه 06 مهر 1390, 23:13 عصر
بنده خودم از همه فقیر تر و بد بختر بودم ولی بعد از خواندن دوجلد کتاب نگرشم به دنیا عوض شد هیچ ربطی هم به کار برنامه نویسی و یا کامپیوتر نداشت
تعارف رو بذاریم کنار و تصمیم های اینده دار بگیریم بهتره
هرکس در مورد منابع و لوازم آموزشی و یا کتاب ، فیلم ، سورس و خیلی چیزای دیگه میخواد با من تماس بگیره بصورت رایگان در اختیارش میذارم و اصلا هم انتظاری ندارم (منتظر تماس هستم )
اما در مورد اینکه راه را میانبر کنیم و عمرمان را صرفه جویی کنیم باید بهتون بگم تا اگر نبینید که چه کارهایی میشه انجام داد و تا تمرین و سخت کوشی نکنید
عمرتان تلف شده و به قول برنامه نویسان حرفه ای تا الان در هپلوت بودیم و ...
امیدوارم که همه بتونن از دسترنج خود برای دیگران امکان کسب علم و دانش و درآمد فراهم کنند!! یا حق
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.