View Full Version : سوال جالبیه لطفا بخونید
miss_roya
دوشنبه 04 مهر 1390, 11:28 صبح
دوستان سلام:قلب:
من یه detailview دارم که قراره بعد از login شدن کاربر اطلاعاتی را بهش نشون بده و بهش اجازه بده اونو ویرایش کنه.یکی از فیلدای detailsview من به نام status هست که اگر کاربر در حین ویرایش اونو تیک بزنه و ویرایشش را ثبت کنه دیگه نمیتونه ویرایشی انجام بده و فقط میتونه اطلاعات را ببینه و فقط در صورت داشتن یه رمز منحصر به فرد برای اون اطلاعات میتونه بازم ویرایش انجام بده.خواهشا وقت بزارید و کمکم کنید.
سپاس:قلب:
A.S.Roma
دوشنبه 04 مهر 1390, 12:06 عصر
کدوم قسمتش سوال بود !؟ :D
miss_roya
دوشنبه 04 مهر 1390, 14:53 عصر
کدوم قسمتش سوال بود !؟ :D
کلش سواله!!!
میخوام بدونم کدوم متد detailsview میتونه چک کنه که یه فیلدی تغیییر کرده یا نه بعدشم چطوری از ویرایشش جلوگیری کنم؟ اگه بازم گنگه بفرمایید رفعش کنم
A.S.Roma
دوشنبه 04 مهر 1390, 15:02 عصر
برای جلوگیری از ویرایش :
1- می تونید دکمه ی saveرو disableکنید.
2- می تونید یک اسکریپت سمت کلاینت بنویسید که کارش disableکردن کنترل های detailview باشه .
3- می تونید سمت سرور یک foreach روی کنترل های detailsviewبزنید و دونه دونه enableاونها رو false کنید.
برای اطلاعا از وضعیت اون فیلد :
1- می تونید یک متد بنویسید و داخل اون یک selectبه بانک بزنید و وضعیت فیلد رو بررسی کنید.
2- می تونید (بهتره ) مورد قبل رو در قالب یک Propertyدر پیج انجام بدید.
اوبالیت به بو
دوشنبه 04 مهر 1390, 15:05 عصر
میخوام بدونم کدوم متد detailsview میتونه چک کنه که یه فیلدی تغیییر کرده یا نه بعدشم چطوری از ویرایشش جلوگیری کنم؟ اگه بازم گنگه بفرمایید رفعش کنم
سلام
من به شخصه هنوز برام سوال گنگه ولی فکر کنم اگر بخواهید آخرین تغییرات رو کنترل کنید احتیاج به یک جدول Logs دارید که هر عملیاتی داخلش ثبت خواهد شد.
karim orooji
دوشنبه 04 مهر 1390, 19:46 عصر
سلام دوست عزیز
من یک برنامه مرتبط با سوال شماست درست کردم
البته بروی گربدوبو
نگاش کن شاید بدردت بخوره (http://barnamenevis.org/showthread.php?248285-دانلود-برنامه-گرید-با-قابلیت-ذخیره-،حذف-،ویرایش-و-اطلاعات-و-عکس)
یا علی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.