ورود

View Full Version : سوال: خطای 26 بعد از اپلود سایت

sara25
دوشنبه 04 مهر 1390, 14:56 عصر
سلام بعد از اپلود سایت به من این خطا رو میده
A network-related or instance-specific error occurred while establishing a connection to SQL Server. The server was not found or was not accessible. Verify that the instance name is correct and that SQL Server is configured to allow remote connections. (provider: SQL Network Interfaces, error: 26 - Error Locating Server/Instance Specified)

واینم کانکشن استرینگم خیلی هم تغییرش دادم انواع کانکش رو امتحان کردم این کانکشنی هست که در ویژوال استدیو وجود داره واقعا خسته شدم ممنون میشم کمک کنید
<

addname="ASPStateConnectionString5"connectionString="Data Source=sql.mamanjoon.org,1433;Initial Catalog=mamanjoon_org_db;User ID=asp_mamanjoon;Password=*****;"

providerName="System.Data.SqlClient" />

اوبالیت به بو
دوشنبه 04 مهر 1390, 15:07 عصر
سلام

آخر Password یه سمی کالون گذاشتید ; رو پاک کنید.

یه احتمال دیگه هم می دم و اون هم اینکه بعد Data Source دقت کنید که mssql هست یا sql؟

sara25
دوشنبه 04 مهر 1390, 15:21 عصر
سلام ممنو ن من سمی کالون رو هم برداشتم در ضمن این ادرسیه که خود سرویس دهنده هاست به من داده و با اون راحت توی studio management به دیتابیس دسترسی دارم ممنون میشم اگه راه حلی دارین بگین

اوبالیت به بو
دوشنبه 04 مهر 1390, 15:27 عصر
می مونه کلاس SqlConnection

لطفا اون دستوراتی که مربوط به شی SqlConnection هست رو اینجا قرار بدید. تقریبا شبیه این دستورات باید باشه:

SqlConnection Conn = new SqlConnection();

Conn.ConnectionString = "ASPStateConnectionString5"

sara25
دوشنبه 04 مهر 1390, 15:51 عصر
ممنون از راهنمایتون من از دیتا کانتکست استفاده کردم در حالت معمولی روی لوکال هاست راحت بالا میاد یعنی به خاطر عدم استفاده از دستورات بالاست؟ ودیگه اینکه من حالت publish رو گزینه دو یعنی use fixed قرار دادم تا امنیت بیشتری داشته باشه حالا فکر می کنین مشکل از کدومه؟
ممنون

par4parvaz
دوشنبه 04 مهر 1390, 16:52 عصر
منظورتون از اینکه می فرمایید از دیتا کانکشن استفاده کردید چیه؟
ما برای این آدرس پایگاه داد رو تو web.config می نویسیم که تو کل برنامه از همون ادرس استفاده کنیم تا اگه روزی ادرس پایگاه داده عوض شد مجبور نشیم کل برنامه رو عوض کنیم.
شما این کارو کردید؟

sara25
دوشنبه 04 مهر 1390, 16:55 عصر
نه منظور من datacontext هست که کانکشن موجود در web .config رو میگیره نه اینکه توهر صفحه کانکشن استفاده کرده باشم ممنون

aspDataContext db1 = new aspDataContext();