ورود

View Full Version : دوستان یک کامپایلر خوب سی پلاس پلاس می خوام برای مسابقات ACM بدون دات نت؟

complexcoding
دوشنبه 04 مهر 1390, 15:16 عصر
سلام
دوستان یک کامپایلر خوب ساخت نرم افزارهای گرافیکی سی پلاس پلاس می خوام برای مسابقات ACM بدون دات نت؟
تاکید می کنم قدرتمند بدون دات نت...:متفکر:

ممنون از همتون

من خوندم از جایی که برای مسابقات ACM باید از ویژوال سی پلاس پلاس استفاده کنید اما ویژوال سی پلاس پلاس از دات نت استفاده می کنه؟ و آیا قدرتمند هست ؟ و پیشرفت می کنه بصورت نسخه به نسخه؟

Arcsinos
دوشنبه 04 مهر 1390, 20:08 عصر
چطوری هم شهری

ویژوال سی پلاس پلاس دات نت هم داره غیر دات نت هم داره که بهش میگن MFC . میتونی اینطوری فکر کنی که MFC =Visual Cpp و Visual C++ .NET رو هم یه چیز جدا در نظر بگیری . اکثر برنامه های گرافیکی رو هم با MFC مینویسن چون میشه توش از DirectX و OpenGL به راحتیه هر چه تمام تر استفاده کرد .

موفق باشی

complexcoding
دوشنبه 04 مهر 1390, 20:22 عصر
سلام ممنون از پاسخت :چشمک:
الان مثلا بخواییم نرم افزاری درست کنیم شبیه نرم افزار کتیا ولو پیشرفته تر(مثلا) حالا برای انتخاب visual Cpp ورژن نمی خواد یا با ورژن ههای قدیمیشم میشه؟ برای یادگیریش من هر کتابی رو دیدم پسوند دات نت داشت :اشتباه: من می خوام بدون دات نت در عین حال جدید و بروز باشه حالا نظر تو چیه به این آدرس کامپایلره یه نگاهی بنداز ببین خوبه (جدیده) و بدون دات نت هست من آخه تازه کارم هیچی سرم نمیشه اگر بلدی به همشهریت یه کمکی بکن ممنون: اینجا (http://www.hezardownload.com/1389/09/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D9%86%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3%DB%8C-microsoft-visual-c-6-0-%D9%86%D8%B3%D8%AE.html)
.
.
.
.
و کتاب فارسی برای آموزش همین کامپایلر نداریم؟:قلب: می خوام دانلود یا بخرم فرقی نداره

Arcsinos
دوشنبه 04 مهر 1390, 20:49 عصر
هیچ فرقی نمیکنه . تنها کتاب (البته شاید) آموزش ویژوال سی پی پی که پسوند دات نداشته باشه کتاب آموزش ویژوال سی پی پی در 21 روز از انتشارات نص هست که از سال 83 به اینور چاپ نشده . من یه دونه داشتم چند وقت پیش برای یکی از بچه های سایت فرستادم . تو قزوین و سایت انتشارات نص هم نگرد چون گشتم نبود . البته آقای قمی هم یه کتاب دارن که ویژوال سی پلاس پلاس رو یاد دادن که اونم دات نت نیست . یه مقاله چند صفه ای هم همین بالای تالار هست که نوشته ویرایش دوم فلان کتاب . اونم بدک نیست البته بیشر سی پی پی یاد داده تا ویژوال . کتاب زبون اصلی هم اگه بخوای Visual C++ 6.0 Unleashed یه کتاب جامع هست که فکر کنم اگه میخوای کتیا یا تری دی مکس جدید بسازی خیلی میتونه کمکت کنه . تو این کتاب OpenGL و DirectX رو خوب توضیح داده و نحوه ی کار کردن باهاشون رو هم گفته . خیلی عالیه .

در مورد نسخه ها هم گفتم هیچ فرقی نمیکنه اینجا (http://barnamenevis.org/showthread.php?302975-کدام-ورژن؟؟)رو ببین . من خودم با Visual C++ 6.0 Portable (همینکه لینکشو دادی ) شرو کردم ولی وقتی هم که اومدم تو 2010 دیدم فرق چندانی نکرده همونه . کدهاشم همونه . اصلا برنامه ای که توی 6 نوشتی بدون هیچ تغییری توی 2010 باز و کامپایل میشه .

موفق باشی