View Full Version : بهترین راه refresh شدن اطلاعات بانک تحت شبکه
pooyeshpajooh
دوشنبه 04 مهر 1390, 19:57 عصر
من با ado به یک بانک sql تحت شبکه کانکت میشم
بیشتر اوقات وقتی کاربرها یک رکورد رو به جدول من اضافه میکنند من تازمانی که جدول را close وسپس مجددا open نکنم به رکورد جدید دسترسی ندارم راه حل دیگری غیر از close open می خواهم چون سرعت برنامه خیلی در زمان close open کم می شود اینو بگم که tabl1.refresh هم جواب نداد
pop123
دوشنبه 04 مهر 1390, 20:23 عصر
begin
adotable1.close;
adotable1.prepared;
adotable1.open;
end;
یوسف زالی
دوشنبه 04 مهر 1390, 22:18 عصر
سلام.
Requery را امتحان کنید.
اگر جواب نداد :
باید SP خودتون رو با مسایلی مثل Paging یا چیزای دیگه بهینه کنید.
از این کار اجتنابی نیست. برای فهمیدن تغییرات باید دوباره Select انجام شه.
anouri
سه شنبه 05 مهر 1390, 01:29 صبح
میتونید از cpmponent های شرکت devart استفاده کنید بجای ado که واقعا محشرند sdac یا unidac
موقع نمایش ابتدا میتونه 50 رکورد رو fetch کنه و موقع لزوم بقیه رو یعنی سرعتت بسیار بالا میره و موقع حتی refresh z کم نمیشه
در ضمن این قابلیت رو داره که فقط یک رکورد refresh بشه که اگه تغییر کرده اعمال بشه
واقعا خیلی خیلی بهتر از ado دلفی هستش
Mahdi_S_T
جمعه 08 مهر 1390, 13:29 عصر
میتونید از cpmponent های شرکت devart استفاده کنید بجای ado که واقعا محشرند sdac یا unidac
موقع نمایش ابتدا میتونه 50 رکورد رو fetch کنه و موقع لزوم بقیه رو یعنی سرعتت بسیار بالا میره و موقع حتی refresh z کم نمیشه
در ضمن این قابلیت رو داره که فقط یک رکورد refresh بشه که اگه تغییر کرده اعمال بشه
واقعا خیلی خیلی بهتر از ado دلفی هستش
میشه در مورد روش کدنویسی جهت انجام چنین اعمالی با این کامپوننت توضیح بیشتری بدی ؟
سعید صابری
جمعه 08 مهر 1390, 16:54 عصر
میشه در مورد روش کدنویسی جهت انجام چنین اعمالی با این کامپوننت توضیح بیشتری بدی ؟
خاصیتی داره به نامه autorefresh که فقط لازمه اونو true کنی و یک زمانه به ثانیه برای زمان refresh بهش بدی دیگه نمی خواد نه open و close ;kd , ki ,... . و همچنین refreshoption داره که می تونی انتخاب کنی که بعد از update و Insert و edit عمل refresh انجام بده.
و اما برای update،refresh به جز متدهای که ado داره این متدها را نیز داره
MyQuery1.UpdateCursorPos;
MyQuery1.RefreshRecord;
MyQuery1.UpdateRecord;
MyQuery1.RefreshQuick(true);
fahimi
دوشنبه 04 دی 1391, 22:12 عصر
ظاهرا با Service Broker 2008 می توان از سمت سرور بروز رسانی در سی شارپ مثال های در اینترنت موجود است و لی من دلفی مثالی پیدا نکردم در کامپوننت Devart Sdac قابلیت های مانند service broker , change notifiction وجود دارد ولی من نتوانستم پیلده سازی کنم .
اگر از دوستان تجربه در این خصوص داره راهنمایی کند
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.