View Full Version : کنترل Tab
ahp_online
دوشنبه 04 مهر 1390, 20:22 عصر
سلام
من میخوام با ویژوال بیسیک منوهایی به صورت زیر درست کنم.اسم اینطور منو چیست؟و چطوری میشه در وی بی اینکار رو کرد؟
75823
http://barnamenevis.org/images/misc/pencil.png
MohammadGh2011
دوشنبه 04 مهر 1390, 22:09 عصر
سلام عليکم
منويي که تو ويژوال بيسيک ميشه ازشون استفاده کرد اينطوريه که من الان توضيح ميدم ولي به اين شکل که در عکس قرار داديد نيستند
Ctrl+E رو همزمان بزنيد سپس يک پنجره باز ميشه که در تکست باکس اول براي مثال بنويسيد File و در تکست باکس دوم که Name نام دارد بنويسيد menufile
سپس Ok را زده و خواهيد ديد که در فورم 1 شما در بالا يک منو به نام File وجود مي آيد،که اگر روي آن کليک کنيد ميتوانيد کدي که ميخواهيد برايش بنويسيد که چه کاري انجام دهد را بنويسيد.
اگر اينگونه منو را ميخواهيد که شبيه عکسي که گذاشتيد نيست بفرماييد که براتون کامل توضيح بدم که چگونه با اين منو ها بايد کار کنيد.
و جستجو هم بکنيد مطالب زيادي به دستتان خواهد رسيد.
---------------
موفق باشيد
مرتضی تقدمی
دوشنبه 04 مهر 1390, 22:27 عصر
سلام
این جور کنترل ها توی VB.NET به نام TabControl هستند و میشه به سادگی مثل تصویر منوها رو طراحی کرد.
موفق باشید
MMR_1344
سه شنبه 05 مهر 1390, 07:18 صبح
برو تو منوی Project بخش Components رو انتخاب کن بعد از اون بخش Microsoft forms 2.0 object library رو تیک بزن با انتخاب TabStrip میتونی صفحات مختلف رو داشته باشی
ahp_online
سه شنبه 05 مهر 1390, 19:52 عصر
برو تو منوی Project بخش Components رو انتخاب کن بعد از اون بخش Microsoft forms 2.0 object library رو تیک بزن با انتخاب TabStrip میتونی صفحات مختلف رو داشته باشی
سلام
میشه به صورت کامل تر توضیح بدید؟؟ من vb6 کار میکنم و فقط میخوام همینطور منو را بسازم.
ممنون
MohammadGh2011
سه شنبه 05 مهر 1390, 21:57 عصر
سلام
میشه به صورت کامل تر توضیح بدید؟؟ من vb6 کار میکنم و فقط میخوام همینطور منو را بسازم.
ممنون
سلام عليکم
توجه:دوست عزيز عنوان تاپيکت رو به يک نام مناسب تغيير بديد،مثلا به "منوها در ويژوال بيسيک" ،اگه مديران محترم ببينند تاپيکتون رو حذف ميکنند.
تو چند خط براتون به صورت ساده و قابل فهم توضيح ميدم که جناب MMR_1344 چي فرمودند البته با اجازه ي ايشون!
Ctrl+T رو همزمان باهم فشار بدبد بعد به دنبال کامپوننت Microsoft Forms 2.0 Object Library باشيد "تقريبا در وسط کامپوننت ها قرار دارد"بعد تيکش رو بزنيد و دکمه ي OK رو بزنيد.
خواهيد ديد که در جعبه ابزار سمت چپ ابزارهايي اضافه ميشود.که شما بايد همون طور که جناب MMR_1344 فرمودند دنبال TabStrip ابزار در بين ابزاره باشيد و روي آن دوبار کليک کنيد تا در فورم شما اضافه شود
توجه:اگر روي ابزارها موس خود را نگه داريد نام ابزار را خواهيد ديد.
بعد که روي فورمتون اضافش کرديد هم يکجور منوست و شما ميتونيد ازش استفاده کنيد.البته اين يک جور منوها از منوهاي ساده ميباشد.اگه من کامپوننت منوهاي پيشرفته تر براتون پيداکردم ميزارم.و خودتون هم جستجو کنيد تو همين سايت پيدا ميکنيد.
---------------
موفق باشيد
MohammadGh2011
سه شنبه 05 مهر 1390, 22:09 عصر
سلام عليکم
اين هم يک جور منو يا Tab است:
توي ويژوال بيسيک Ctrl+T رو همزمان باهم فشار بدبد بعد به دنبال کامپوننتXTab باشيد(در اول کامپوننت ها قرار دارد).مثل پست بالا اون رو از جعبع ابزار به فورمتن اضافه کنيد.
فکر نکنم ديگه توضيح بخواد سوالي اگه داشتي بپرس.
---------------
موفق باشيد
ahp_online
چهارشنبه 06 مهر 1390, 20:51 عصر
سلام عليکم
اين هم يک جور منو يا Tab است:
توي ويژوال بيسيک Ctrl+T رو همزمان باهم فشار بدبد بعد به دنبال کامپوننتXTab باشيد(در اول کامپوننت ها قرار دارد).مثل پست بالا اون رو از جعبع ابزار به فورمتن اضافه کنيد.
فکر نکنم ديگه توضيح بخواد سوالي اگه داشتي بپرس.
---------------
موفق باشيد
سلام
دوست عزیز من این کامپوننت رو پیدا نکردم؟؟!!
محسن واژدی
پنج شنبه 07 مهر 1390, 00:26 صبح
سلام
دوست عزیز من این کامپوننت رو پیدا نکردم؟؟!!
سلام علیکم
کامپوننت xTab را از لینک زیر دانلود کنید،
http://www.ocxdump.com/ocxfiles/X/xTab.ocx
موفق باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.