View Full Version : پیاده سازی چیزی شبیه session در برنامه های ویندوز اپلیکیشن
r_zamani
سه شنبه 05 مهر 1390, 10:47 صبح
سلام
من می خوام سیستم نرم افزاری بعد از مثلا 15 دقیقه که باهاش کار نشد. خودش قفل بشه و کاربر مجبور بشه دوباره برای استفاده یوزر و پسوردشو وارد کنه. چطور به تایمر بفهمونم که با سیستم داره کار میشه یا سیستم بیکاره؟
h_a_m_i_d
سه شنبه 05 مهر 1390, 15:57 عصر
سلام دوست عزیز مثلا شما میخوای در صورت کار نشدن با ماوس این کارو بکنی میتونی
مختصات x و y ماوس را ذخیره کنید و بگید اگر در 15 دقیقه این مختصات تغییر نکرد سیستم قفل شه
البته هنوز راهای دیگری هم هست
Reza Safa
سه شنبه 05 مهر 1390, 18:02 عصر
من منظورت را فهمیدم
من پیشنهاد می کنم دنبال این روش نباش
پایان هر کار با دیتایبس خودت ارتباط رو ببند این کار در سرعت برنامه تاثیر گذاره و شبکه سریع تره
Mani_rf
سه شنبه 05 مهر 1390, 18:44 عصر
این کار یکم مشکله، البته فقط یکم. برای این کار شما باید همه پیغام هایی که به برنامه فرستاده می شود را کنترل کنید. اینترفیس IMessageFilter این کار را برای شما انجام میدهد. با استفاده از آن می توانید همه پیغام های فرستاده شده به برنامه یعنی حرکت موس و فشرده شدن کلید کیبورد و... را کنترل کنی. هنگامی که پیغامی به برنامه فرستاده نشد، یک شمارنده فعال می شود که زمان مورد نظر شما را می شمارد و هنگام رسیدن به زمان تعیین شده کارهای مورد نظر را برای قفل شدن برنامه را انجام می دهد.
این هم یک مثال (http://msdn.microsoft.com/en-us/library/system.windows.forms.application.addmessagefilter. aspx#Y376) از مایکروسافت برای استفاده از IMessageFilter
(اطلاعات بیشتر = تحقیق)
موفق باشید....
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.