View Full Version : استفاده از فایل در برنامه فروشگاه اینترنتی
diba_gh
سه شنبه 05 مهر 1390, 11:21 صبح
با سلام من یک برنامه ی فروشگاه دارم که برای نمایش محصولات از کنترل دیتالیست استفاده کردم. یک لینک هم در اون قرار دادم به نام "اطلاعات بیشتر"، که می خوام با کلیک بر روی اون اطلاعات بیشتری در مورد آن محصول به مشتری نشان داده بشه. حالا سوال من اینکه که از چه روش اصولی در قسمت مدیریت برای ثبت فایل مخصوص به هر کالا(فایل توضیحات) استفاده کنم؟
raziee
سه شنبه 05 مهر 1390, 12:01 عصر
با سلام.
منظورتون رو دقیقا از ثبت فایل برای هر کالا متوجه نشدم.
1: مشخصات هر کالا آپلود بشه و بعد در قسمت توضیحات نمایش داده بشه؟ (فایل متنی)
2: هر محصول N تا فایل مرتبط داره که باید آپلود بشن؟
----------
به طور کلی:
شما یک Table دارید که اطلاعات عمومی کالا رو درش نگه داری میکنید.
مثلا نام محصول ، تاریخ درج ، توضیحات ، مشخصات فنی و ...
که در زمان لیست به طور مثال فقط نام محصول رو نمایش میدید و در لینک "توضیحات" مشخصات کامل رو ذکر میکنید.
Table دیگه ای با نام فایل های مرتبط دارید که بوسیله یک ارتباط یک به چند از جدول محصولات میتونید آدرس فایل های آپلود شده و مشخصاتی که لازم دارید از فایل رو درش نگهداری کنید.
و در زمان درخواست بوسیله یک Handler فایل مربوطه رو به کاربر بدید.
diba_gh
سه شنبه 05 مهر 1390, 15:38 عصر
من یک table دارم که در اون اطلاعات عمومی کالا را نگه داری می کنم مثل نام، کد، قیمت، مدل و توضیحات (که البته مقدار این فیلد از نوع nvarchar[50]) ولی من می خوام علاوه بر این فیلد "توضیحات" که دراین جدول دارم، یک سری توضیحات کامل تر راجع به کالا در اختیار کاربر قرار بدم و این مستلزم اینکه بخوام از فایل استفاده کنم. حالا سوال من اینکه از چه کنترلی در قسمت مدیریت استفاده کنم تا مدیر، اطلاعات اضافی کالا را که مثلا چیزی حدود 10 خط می شه رو در قالب یه فایل ذخیره کنه. و سوال بعدی: وقتی کاربر روی "توضیحات بیشتر" کلیک کرد، فایل ذخیره شده در چه کنترلی باید نمایش داده بشود؟
raziee
سه شنبه 05 مهر 1390, 16:41 عصر
بستگی داره که فایل مربوطه از چه نوعی باشه.
اگه فایل مذکور متنی باشه ، (گرچه نمیدونم برای چی میخواهشد فایل ذخیره کنید) میتونید از این لینک (http://www.csharp-station.com/HowTo/ReadWriteTextFile.aspx) نحوه خوندن و نوشتن فایل متنی رو نگاه کنید.
بهتره تو همون جدول که اطلاعات عمومی رو نگه میدارید اطلاعات تکمیلی(توضیحات) رو هم ثبت کنید و نشون بدید.
بعضی وقت ها پیش میاد که بعضی محصولات دارای اطلاعات ویژه ای باشند که مثلا در بر اساس اونها شرایط خاصی بر محصول اتفاق بیافته. مثلا جستجو. در این موارد از CustomFilde استفاده میکنند و به کاربر این اجازه رو میدند که فیلد های اختصاصی رو خود کاربر برای محصولاتش انتخاب کنه.(که البته این هم فقط یک جدول هست)
diba_gh
سه شنبه 05 مهر 1390, 21:44 عصر
برای ثبت اطلاعات تکمیلی(توضیحات) که یک متن در حدود 10 خط هست از چه کنترلی استفاده کنم؟ نوع اون رو در دیتابیس چی بگیرم؟ این فیلد برای نمایش درون چه کنترلی بایند کنم؟ اصلا این روشی هست که در فروشگاه های اینترنتی استفاده میشه؟
raziee
سه شنبه 05 مهر 1390, 21:58 عصر
بهتره در مورد DataType های SQL اطلاعات بیشتری کسب کنید.
این لینک (http://barnamenevis.org/showthread.php?81840-%D8%AA%D9%81%D8%A7%D9%88%D8%AA-%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B9-%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%87-ntext-text-nchar-nvarchar) رو ببینید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.