ورود

View Full Version : مشکل در رجیستر کردن SQL SERVER

iamebadi
سه شنبه 26 مهر 1384, 12:47 عصر
با سلام خدمت همه دوستان
قبل از همه چیز از تاپیک تکراری که زدم معذرت می خوام ...چون جوابم رو توی تاپیک های دیگه پیدا نکردم و مشکل من کمی متفاوت تر است

من می خوام در شبکه SQL SERVER یک دستگاه رو توی یک دستگاه دیگه رجیستر کنم مشخصات دستگاهها هم به شرح زیر است....

دستگاه 1 :
SQL SERVER 2000 Enterprise Edition
IP :192.168.0.150
در موقع نصب SQL ، گزینه Local System Account انتخاب شده و هم چنین در قسمت Autentiction مورد Mix Mode (با پسورد)
بدون Instance Name یعنی گزینه Default رو انتخاب کردم
Computer Name : MAIN

دستگاه 2 :
SQL SERVER 2000 Personal Edition
IP :192.168.0.141
در موقع نصب SQL ، گزینه Local System Account انتخاب شده و هم چنین در قسمت Autentiction مورد Mix Mode (با پسورد)
با InstanceName که "MASTERSQL" است.
Computer Name : MASTER

من میخوام SQL دستگاه 2 را روی دستگاه 1 رجیستر کنم برای این کار مراحل زیر رو انجام دادم :
در دستگاه 2 قسمت Server NetWork Utility پروتکل TCP/IP رو فعال کردم - با پورت 1433

در دستگاه 1 قسمت Client NetWork Utility پروتکل TCP/IP فعال (enable) است و در قسمت Alias موارد زیر را وارد کردم
Server Alias: MASTERSQL
Server Name : 192.168.0.141
Port Number : 1433
Network Libraries :TCP/IP

موقع رجیستر کردن هم در قسمت SERVER هم MASTERSQL را انتخاب می کنم و در قسمت Connection هم LOGIN:sa و PASSWORD:sa را وارد می کنم ولی خطای زیر را دریافت می کنم :
SQL SERVER dose not exist or access is denied
از دوستان عزیز تقاضای کمک فوری دارم ....
پیشاپیش هم ممنون .....

Future
چهارشنبه 27 مهر 1384, 06:30 صبح
اگه منظورت اینه که اس کیو ال یک دستگاه دیگه را همراه با دیتابیس هاش بیاری از گزینه new registration sql server استفاده کن
اگه نشد اس کیو ال هر دو دستگاه را uninstall کن بعد هم از تو ریجستری هم پاک کن و دوباره در موقع نصب sa را پسورد بده چون ممکن است از قبل اس کیو الی نصب شده باشه که مشخصات قبلی در ریجستری باقی مانده باشه
من هم با این مشکل مواجه شدم و پیغام خطای شما را می داد .

iamebadi
چهارشنبه 27 مهر 1384, 09:50 صبح
مشکلم حل نشد میشه یه نفر از آقایون مدیر روش گام به گام رجیستر کردن در شبکه رو توضیح بده !!!!!!!!!!!!

iamebadi
پنج شنبه 28 مهر 1384, 12:27 عصر
مثل اینکه کسی نیست جواب ما رو بده !!!!!!!!!!