View Full Version : تغيير رنگ يک در ميان رديف ها
tara1367
چهارشنبه 06 مهر 1390, 12:17 عصر
سلام
چطور ميتوان در Microsoft Crystal Report يک در ميان رنگ ريف ها عوض شود مثلا در گزارش نهايي رديف ها يک در ميان سفيد و خامستري شود .
با تشکر
tara1367
دوشنبه 11 مهر 1390, 12:49 عصر
واقعا کسي جوابشو نمي دونه؟
خواهش مي کنم اگه کسي مي دونه راهنمايي کنه فوريه
با تشکر
Himalaya
سه شنبه 12 مهر 1390, 17:36 عصر
سلام
رو بخش (Section3 (Details کلیک راست کنید (رو هدرش) و Section Expert رو انتخاب کنید. (یا داخل Section3 کلیک راست کنید و از گزینه Report گزینه Section Expert رو انتخاب کنید) تو پنجره باز شده تب Color رو بزنید و دکمه سمت راست کمبو باکس رو بزنید تا وارد بخش Formula Editor بشید. تو پنجره باز شده، کد زیر رو قرار بدید
if RecordNumber mod 2 =0 then crSilver else crNoColor
و دکمه Save And Close رو بزنید
jmfnima
جمعه 15 مهر 1390, 11:30 صبح
دوست عزیز توصیه من به شما اینه که بجای استفاده از کریستال ریپورت از استیمول سافت استفاده کنی چون هم کار باهاش خیلی راحته هم اینکه امکاناتش نسبت به کریستال ریپورت بهتره
tara1367
پنج شنبه 21 مهر 1390, 10:59 صبح
سلام
رو بخش (Section3 (Details کلیک راست کنید (رو هدرش) و Section Expert رو انتخاب کنید. (یا داخل Section3 کلیک راست کنید و از گزینه Report گزینه Section Expert رو انتخاب کنید) تو پنجره باز شده تب Color رو بزنید و دکمه سمت راست کمبو باکس رو بزنید تا وارد بخش Formula Editor بشید. تو پنجره باز شده، کد زیر رو قرار بدید
if RecordNumber mod 2 =0 then crSilver else crNoColor
و دکمه Save And Close رو بزنید
مرسي ولي اين براي كريستال ريپورت هست من دارم ار Microsoft Crystal Report استفاده مي كنم كه اين گزينه رو نداره ممنون ميشم راهنمايي بفرماييد.
با تشكر
tara1367
پنج شنبه 21 مهر 1390, 11:00 صبح
دوست عزیز توصیه من به شما اینه که بجای استفاده از کریستال ریپورت از استیمول سافت استفاده کنی چون هم کار باهاش خیلی راحته هم اینکه امکاناتش نسبت به کریستال ریپورت بهتره
از كجا ميتونم ازش استفاده كنم در C# ؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.