ورود

View Full Version : بکارگیری Ajax در ASP.net 2005

NIUSHA_KH
چهارشنبه 06 مهر 1390, 17:34 عصر
دوستان
من یک مشکلی دارم ، تو ASP.net 2005 نمی تونم ار ScriptManager و UpdatePanel استفاده کنم چون تو ToolBox ندارمشون ( یعنی اصلا تب Ajax extension رو ندارم)و وقتی تو اینترنت گشتم فهمیدم باید Ajax Control Toolkit رو نصب کنم دانلودش کزدم اما وقتی میخوام dll اونو نصب کنم میگه جرو ماجولهایASP.net نیست و به همین خاطر من نمیتونم نصبش کنم. البته یک ASP.net2010 هم رو سیستم دارم و همین dll رو تو ToolBox اون نصب کردم و مشکلی نبود اما مسئله اینجاست که من تو کار با ASP.net2010 مشکل دارم و برام خیلی سخته .آیا میشه تو ASP.net 2005 هم از این اسکریپتها استفاده کرد؟

aminghaderi
چهارشنبه 06 مهر 1390, 19:18 عصر
مسئله اینجاست که من تو کار با ASP.net2010 مشکل دارم و برام خیلی سخته
هیچ موقع اینکار رو نکن ، خوب یه کتاب مرجع خوب بگیر و با اون کتاب شروع کن.
2005 خیلی وقته از رده خارج شده ، جسارت به دوستانی که با 2005 کار می کنند نباشه ، من شخصا تا یکی دوسال پیش برنامه هام رو هنوز به 2008 اپدیت نکرده بودم و با 2005 کار می کردم ولی خوب وقتی 2010 هست با امکانات بالاتر و بهینه تر ، چرا 2005 استفاده کنید؟!
در شرایط خاص مثلا برنامه شما با 2005 قبلا نوشته شده بوده حالا می خواهید ارتقاعش بدید در شرایطی که برنامه خیلی بزرگ باشه خوب مشکله و باید با همون فریم ورک و محیط (2005) کار کرد ، گر چه من اعتقاد دارم برنامه های بزرگ رو هم می شه به طور کل برای محیط جدید تر اماده کرد ، حتی اگر دیتابیس ها قولی هم داشته باشه.

اگر سطح شما مبتدی هست ، برای شروع کتاب مهندس جعفرنژاد رو پیشنهاد می کنم ، 2008 رو دیدم ، ولی 2010 رو نمی دونم باشه ، اگر نبود همون 2008 مناسب هستش ، چون از نظر کلیات همشون یکی هستند.
سطحتون که بالا رفت می تونید کتاب های مرجع رو که معمولا ترجمه هست رو مطالعه کنید.

موفق باشی.

NIUSHA_KH
چهارشنبه 06 مهر 1390, 20:47 عصر
ممنون از پاسخ مفیدتون
درسته حتما باید به 2010 سوییچ کنم
اما جواب سوال منو میدونید؟ آیا میشه تو 2005 هم از Ajax استفاده کنم

aminghaderi
چهارشنبه 06 مهر 1390, 21:48 عصر
اما جواب سوال منو میدونید؟ آیا میشه تو 2005 هم از Ajax استفاده کنم بله ، باید همون افزونه Ajax Toolkit یا Ajax Atlas رو باید به ویژوال اضافه کنید تا بشه کار اجکسی کرد.
و البته از روش های دیگر مثل :Ajax Core ، JQuery Ajax ، CallBack هم برای تمامی ورژن های VS می شه استفاده کرد ، منتهی کار کردن با این روش بسیار پیچیده است.

مواردی که قرمز کردم شیوه های دیگری از روش های استاندارد ماکروسافت هست که می تونه جایگزین اجکس Toolkit بشه.
درضمن ، روش هایی که نام بردم ،توضیح کامل اونها در همین سایت وجود داره ، فقط کافیه عنوان رو سرچ کنی.
موفق باشید.

NIUSHA_KH
پنج شنبه 07 مهر 1390, 01:28 صبح
متشکرم از توضیحات کاملتون
اما من قبلا گفتم وقتی میخوام dll اونو نصب کنم میگه جرو ماجولهایASP.net نیست و به همین خاطر من نمیتونم نصبش کنم.

aminghaderi
پنج شنبه 07 مهر 1390, 19:00 عصر
مواردی که قرمز کردم شیوه های دیگری از روش های استاندارد ماکروسافت هست
خواهش می کنم ، خوب گفتم از موارد دیگه استفاده کنید.
CallBack روش جامع هست که توسط خود VS2005 پشتیبانی می شه.

fakhravari
پنج شنبه 07 مهر 1390, 19:04 عصر
من هم برای نصب تولکیت روی net 3.5 مشکل دارم . ولی دیگه نت 4 کا میکنم و مشکلی نداره

aminghaderi
جمعه 08 مهر 1390, 09:11 صبح
من هم برای نصب تولکیت روی net 3.5 مشکل دارم . ولی دیگه نت 4 کا میکنم و مشکلی نداره
در (VS 2008 (.Net Frame Work 3.5 خودش از کامپوننت Ajax Extension بهره می گیره و به مراتب قوی تر و بهینه تر از Ajax Toolkit هستش و همچنین Toolkit برای فریم ورک 2.0 طراحی شده.