PDA

View Full Version : شروع کار با وب سرویس

aliblue
چهارشنبه 06 مهر 1390, 18:04 عصر
من مبتدی هستم و وقتی می خواهم یک پروژه وب سرویس ایجاد کنم،وقتی در قسمت Location عبارت HTTP را انتخاب می کنم و روی OK کلیک میکنم،پروژه ایجاد نمی شود و خطای زیر اعلام میشود.

75955

iis 6 metabaseو iis 6 configuration compatibilityچیستند و از کجا باید دانلود کنم؟

davoodrm666_666
پنج شنبه 07 مهر 1390, 07:34 صبح
شما اول IIS رو باید نصب کنید برای این منظور در ControlPanel قسمت نصب قابلیت های ویندوز Internet Information service رو نصب کنید

aliblue
جمعه 08 مهر 1390, 12:37 عصر
با تشکر.اگه بگین که دقیقا کجای ControlPanel هست ممنون میشم.البته در ویندوز 7

aliblue
جمعه 08 مهر 1390, 13:06 عصر
پیدا کردم.توی Control Panel\All Control Panel Items\Programs and Features\Turn Windows features on or off بود.ولی وقتی Internet Information service رو انتخاب می کنم و ok می کنم تا نصب بشه تا حدود 90 درصدش نصب میشه بعد کامپیوتر طوری هنگ میکنه که ماوس و کی بورد به طور کامل از کار میفته و تنها راه حل فشار دادن دکمه Restart روی کیس است.چکار باید کنم؟

aliblue
شنبه 09 مهر 1390, 09:31 صبح
با Disable کردن آنتی ویروس درست شد.من فقط گزینه ی خواسته شده رو فعال کردم.مانند شکل زیر
76089
اما باز همان خطا را اعلام میکند.(عکس بالای صفحه)آیا لازم است که تمام گزینه های مربوط به آن را انتخاب کنم؟

aliblue
یک شنبه 09 بهمن 1390, 16:28 عصر
با سلام.یه سوال دارم.
من یه وب سرویس ساختم که یه محاسبه انجام میده.مثلا جذر یک عدد رو نشون. میده.تا اینجا مشکلی نیست.ولی میخوام توی یه برنامه دیگه ازش استفاده کنم.
توی برنامه دوم 2تا textbox هست.میخوام عدد از اولی به وب سرویس فرستاده بشه و نتیجه محاسبه توی textbox دوم نمایش داده بشه.ممنون میشم راهنمایی کنین.