ورود

View Full Version : نوشتن برنامه IPT

hector2000
شنبه 09 مهر 1390, 11:44 صبح
با سلام
احتمالا همه دوستان برنامه IPT را مي شناسند.اين برنامه در زمان ويندوز 98 و به همراه پارسا 99 امد و وظيفه اش تايپ فارسي در اين ويندوز بود
در اصل انگار كه بخواهيد تحت داس يك برنامه بنويسيد و امكان ورود كلمات فارسي را فراهم اورديد
حالا مي خواستم بپرسم كه چگونه ميتوان اين برنامه را در دلفي نوشت؟ايا ميشه خودمون فونت را در برنامه مان تعريف كنيم و از ان runtime استفاده كنيم؟

سعید صابری
شنبه 09 مهر 1390, 15:10 عصر
ساختن فونت کار بسیار وقت گیری هست باید یک به یک فونت ها را ترسیم کرد. من در پاسکال چنین کاری را انجام داده ام (16 بیتی) از بس وقت گرفت که مجبور شدم اخرش دست به دامن گوگل بشم!

hector2000
شنبه 09 مهر 1390, 15:40 عصر
با تشكر
شما تحت داس فونت را تعريف كرديد.من منظرم تحت ويندورز بود

سعید صابری
شنبه 09 مهر 1390, 19:28 عصر
با تشكر
شما تحت داس فونت را تعريف كرديد.من منظرم تحت ويندورز بود

ولی من فکر کنم در داس راحت تر باشه

hector2000
یک شنبه 10 مهر 1390, 09:39 صبح
با تشكر
من منظورم اين بود كه در ويندوز كار مديريت فونتها را خودمان بر عهده بگيريم و خودمان تعيين كنيم اگر كاربر فلان دكمه را زد چه كلمه اي نمايش داده شود.در اين صورت در تمامي ويندوز ها بدون انجام تنظيمي امكان تايپ ويندوز وجود خواهد داشت

سعید صابری
یک شنبه 10 مهر 1390, 18:34 عصر
اینکه کاری نداره در رویداد onkeypress اشیا با استفاده از کد اسکی صفحه کلید به راحتی انجام بده IPT و... کلا ماجرا فرق داره

hector2000
دوشنبه 11 مهر 1390, 20:50 عصر
ممنونم
اتفاقا من دقيقا منظورم ipt بود
چون مي بايستي اين حروف را مديريت كرد.صرفا با استفاده از كد اسكي و نمايش ان مشكل حل نمي شود.بايد براي حروف چسبان هم كد نوشت مثلا اگر حرف "الف" بعد از حرف "ب" امد برنامه ان را به كلمه "با "تبديل كند و.. اين دقيقا همان كاري است كه ipt و امثال ان انجام مي دهند