ورود

View Full Version : منو کشویی عمودی و کامپ.ننت تغییر ظاهر برنامه (سازگار با Right To Left)

sara66
شنبه 09 مهر 1390, 13:11 عصر
سلام ، یک کامپوننت لازم دارم که بشه باهاش منوی کشویی عمودی درست کرد چیزی شبیه به این عکس (البته با ظاهری شیک تر):

http://forum.mau.ac.ir/RAM_uploads/c-sharp/component/vb-explorer-bar/VBEx.JPG

و همچنین کامپوننت تغییر ظاهر برنامه که از Right To Left مخصوصا برای منو ها پشتیبانی کنه .

مرسی

سعید صابری
شنبه 09 مهر 1390, 15:12 عصر
مجموعه TMS

sara66
شنبه 09 مهر 1390, 15:26 عصر
مرسی ، کدوم کامپوننتش ؟ کلی کامپوننت داره

sara66
شنبه 09 مهر 1390, 15:30 عصر
من توی مجموعه TMS نگاه کردم چیزی پیدا نکردم ، میشه بگید کدوم کامپوننت ؟ و چه ورژنی از tms را دارید ؟

vcldeveloper
شنبه 09 مهر 1390, 16:49 عصر
کامپوننت های مختلفی همچین قابلیتی رو ارائه میکنند. اول از همه کامپوننت CategoryPanelGroup دلفی هست که در صفحه Additionals قرار داره، و از راست به چپ هم پشتیبانی میکنه. البته این کامپوننت در نسخه های جدید دلفی اضافه شده (فکر کنم از دلفی 2007) و در نسخه های خیلی قدیمی (مثل دلفی 7) موجود نیست. در کنار اون، JvXPBar از مجموعه رایگان JVCL هم هست، که اون هم از راست به چپ پشتیبانی میکنه. در کامپوننت های تجاری، در مجموعه Raize کامپوننت RzGroupBar هست که قابلیت های خیلی خوبی داره و از راست به چپ هم پشتیبانی میکنه. در مجموعه TMS هم یکی دوتا از این کامپوننت ها هست، ولی تا جایی که یادم هست، با راست به چپ مشکل دارند.

در بین اینهایی که نام بردم، از نظر ظاهر، کیفیت، و قابلیت های ارائه شده، از همه بهتر RzGroupBar هست، و بعد از اون، CategoryPanelGroup خودِ دلفی.

sara66
شنبه 09 مهر 1390, 17:47 عصر
مرسی RzGroupBar رو نصب کردم ، همونی بود که دنبالش میگشتم ، اما این Raize تمام کامپوننت هاش شبیه به ویندوز 98 هست ! جایی برای انتخاب اسکین داره ؟
مرسی

Fastdesign
شنبه 09 مهر 1390, 18:34 عصر
اگه از CategoryPanelGroup به عنوان پنلش استفاده کنیم منو کشویی را با چه کنترلی درست کنیم؟

سعید صابری
شنبه 09 مهر 1390, 19:15 عصر
مرسی ، کدوم کامپوننتش ؟ کلی کامپوننت داره
قسمت TMS POLY

vcldeveloper
یک شنبه 10 مهر 1390, 01:12 صبح
اگه از CategoryPanelGroup به عنوان پنلش استفاده کنیم منو کشویی را با چه کنترلی درست کنیم؟
روی کنترل راست-کلیک کنید، و از منوی نمایش داده شده گزینه New Panel را انتخاب کنید. هر پنل کشویی مثل یک پنل معمولی عمل میکنه و در آن می تونید هر کنترلی که دوست داشتید قرار بدید.

اما این Raize تمام کامپوننت هاش شبیه به ویندوز 98 هست ! جایی برای انتخاب اسکین داره ؟
روی کنترل راست-کلیک کنید، و از منوی نمایش داده شده گزینه View Style را بر روی Gradient تنظیم کنید. سپس دوباره راست-کلیک کنید و گزینه Gradient Color Style را بر روی MS Office یا Custom تنظیم کنید. در صورت تنظیم بر روی Custom، خودتان باید از طریق Object Inspector رنگ بندی بخش های مختلف کنترل را تعیین کنید.

Fastdesign
یک شنبه 10 مهر 1390, 11:31 صبح
ممنونم از راهنمایی تون.
من تو بعضی از برنامه های حسابداری پنل کشویی را دیدم که در آن منوهایی قرار داره که به صورت افقی است . این منوها شبیه منوی اصلی که در بالای صفحه قرار میگره است ولی با این تفاوت که این منوها در داخل پنل های کشویی است و بصورت افقی قرار دارند.
آیا در دلفی هم میشه چنین امکانی را به وجود آورد؟

vcldeveloper
یک شنبه 10 مهر 1390, 23:27 عصر
آیا در دلفی هم میشه چنین امکانی را به وجود آورد؟
می تونید یک تصویر از چیزی که میگید رو اینجا قرار بدید؟

Fastdesign
دوشنبه 11 مهر 1390, 10:22 صبح
من این امکان را تو یک برنامه حسابداری دیدم و الان بهش دسترسی هم ندارم.
فکر کنم تو سیستم حسابداری کولاک بود.
ولی خیلی امکان قشنگی بود.
پنل کشویی که باز می کردی داخل همون پنل منو بود یه صورت افقی.

vcldeveloper
دوشنبه 11 مهر 1390, 22:05 عصر
کامپوننت های مختلفی هستند که قابلیت های مشابه منو بهتون میدن، به عنوان نمونه در مجموعه TMS Smooth Components یکی دو مورد منو وجود دارند که می تونید از اونها به عنوان کنترل های فرزند در سایر کامپوننت ها استفاده کنید.