View Full Version : DBX error : Client Library may be missing
zahara
شنبه 09 مهر 1390, 14:10 عصر
یک برنامه با دلفی 2010 وبانک اطلاعاتی sql server 2008 r2 نوشته ام (Connection : Mssql) زمانی که برنامه بر روی Client شبکه نصب می شه Error زیر را می دهد:
DBX Error: Client Library may be missing. Driver could not be Properly initialized.
چرا؟
vcldeveloper
شنبه 09 مهر 1390, 16:27 عصر
باید فایل درایور DBX مربوط به SQL Server را هم در سیستم مقصد کپی کنید.
zahara
یک شنبه 10 مهر 1390, 08:55 صبح
ممنون از پاسختون اما من هم فایل Dbxdrivers و هم sqlncli10.dll را در کامپیوتر مقصد کپی کرده ام با وجود این error می دهد. طبق جستجویی که انجام دادم متوجه شدم مشکل مربوط به com Driver است و بایداز توابع coinitialize و Couninitialize استفاده شود اما با وجود این هم باز مشکل دارم.
BORHAN TEC
یک شنبه 10 مهر 1390, 14:11 عصر
ممنون از پاسختون اما من هم فایل Dbxdrivers و هم sqlncli10.dll را در کامپیوتر مقصد کپی کرده ام با وجود این error می دهد.
آیا فایل dbxmss.dll را نیز در کامپیوتر مقصد کپی کرده اید؟
zahara
یک شنبه 10 مهر 1390, 14:53 عصر
بله کپی کرده ام.
BORHAN TEC
یک شنبه 10 مهر 1390, 20:20 عصر
آیا این امکان وجود دارد که کد کامل برنامه را جهت بررسی قرار دهید؟
vcldeveloper
یک شنبه 10 مهر 1390, 22:59 عصر
ممنون از پاسختون اما من هم فایل Dbxdrivers و هم sqlncli10.dll را در کامپیوتر مقصد کپی کرده ام با وجود این error می دهد. طبق جستجویی که انجام دادم متوجه شدم مشکل مربوط به com Driver است و بایداز توابع coinitialize و Couninitialize استفاده شود اما با وجود این هم باز مشکل دارم.
Coinitialize و Conuninitialize به طور خودکار برای Thread اصلی برنامه فراخوانی میشند، و نیازی نیست که شما آنها را فراخوانی کنید. در صورتی نیاز هست که شما خودتان آنها را فراخوانی کنید که خواسته باشید از این اتصال بانک اطلاعاتی تان در یک Thread دیگه به جز Thread اصلی برنامه خودتان استفاده کنید.
می تونید سورس یک برنامه کوچیک که به یک بانک اطلاعاتی ساده روی SQL Server متصل بشه، و مشکل شما را نمایش بده، اینجا ضمیمه کنید، تا بشه مشکل رو بررسی کرد؟
zahara
دوشنبه 18 مهر 1390, 09:10 صبح
دوستان خوبم مشکل من با نصب Sql server 2008 R2 Native Client بر روی Client ها حل شد. از کمک شما ممنونم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.