ورود

View Full Version : سوال: مشکل QMYSQL driver not loaded در qt sdk 4.7.3

alirezanaeimi
شنبه 09 مهر 1390, 14:59 عصر
سلام ممنون از اینکه پست قبلی و جواب دادین با بعد از کلی بدبختی تونستم با NCReport گزارش بسازم ولی برای اتصال نیاز به qt 4.7.3 موقع نصب درایور شو پیدا نکردم بعد از نصبم این ارورو میده تو کل اینترنت خیلی راه حل گفتن ولی هیچکدوم درست حسابی نیستن ورژن قبلیمم 4.7.0 بود

.:saeed:.
سه شنبه 12 مهر 1390, 00:29 صبح
سلام
درسته . درایور MySQL رو خودتون باید کامپایل کنید که خیلی کار سختی نیست. فقط کافیه که MySQL رو نصب کنید و دقت کنید که در موقع نصب فایل های توسعه اون هم نصب بشند. تیکش نخورده که شما باید بزنید. بعدشم به مسیر زیر میرید
C:\Qt\4.7.3\src\plugins\sqldrivers
بعدش فایل پروژه رو توی Creator یا Visual Studio باز میکنید و در ضمن مسیر مسیر هدر های MySql رو براش تعیین میکنید. برای این کار:
در Creator در فایل .pro تون بنویسید
INCLUDEPATH += C:/Path/To/Mysql/Header/Files
در ویژوال استودیو روی پروژتون راست کلیک کنید و مسیر زیر رو طی کنید
Properties ->C++->Additional Include Path
و مسیر تون رو بهش بدین

در ضمن باید فایل کتابخونه libmysql.lib رو هم به پروژه خودتون اضافه کنید .
در Creator در فایل .pro بنویسید
LIBS+= Address of lib file
در ویژوال استودیو مسیر زیر طی کنید:
Properties -> Linker -> input ->Additional Dependencies

همه این کارا با استفاده دستورات زیر که در Assistant بیان شده قابل انجامه

cd %QTDIR%\src\plugins\sqldrivers\mysql
qmake "INCLUDEPATH+=C:\MySQL\include" "LIBS+=C:\MYSQL\MySQL Server <version>\lib\opt\libmysql.lib" mysql.pro
nmake

بعد از اینکه کامپایل کردید با موفقیت و فایل .dll و .lib رو به دست آوردید این دوتا فایل یعنی QMySql.dll و QMySql.lib رو توی مسیر زیر کپی کنید:
C:\Qt\4.7.3\plugins\sqldrivers

آدرس ها رو به تناسب عوض کنید
یکم اذیت میکنه ولی کامپایل میشه

alirezanaeimi
سه شنبه 12 مهر 1390, 09:22 صبح
ممنون از زاهنمایی تون منظورتون اینه که یه فایل .pro بسازم چون هیچ فایل .pro اونجا نیست .
اگه میشه چه جوری کامپایل کردم QODBC هم برام بنویسید خیلی ممنون می شم .

alamate_aoal
جمعه 15 مهر 1390, 05:50 صبح
همانطور که آقا سعید گفتند میتونید از Assistant کمک بگیرید

How to Build the ODBC Plugin on Windows

The ODBC header and include files should already be installed in the right directories. You just have to build the plugin as follows:
cd %QTDIR%\src\plugins\sqldrivers\odbc qmake odbc.pro nmakeIf you are not using a Microsoft compiler, replace nmake with make in the line above.
Note: This database plugin is not officially supported for Windows CE.

alirezanaeimi
جمعه 15 مهر 1390, 23:24 عصر
آخه من منظورتونو از این که فایل .pro واز کنید نمی فهمم من QTSDK 4.3.7 نصب کردم 1 گیگ و نیمه بعد نصب که کردم فایل Plugin نداره فقط تو پوشه QtCreator یه دونه sqldrivers هست که اونم فقط یه qsqlite.dll توشه .... تورو خدا کمک کنید من تمام اینایی که میگینو خوندم ولی منظورشونو نمی فهمم. الانم بدجوری لنگ اینم جون هر کی دوستدارین اگه بلدین کامل بگین الان 3 هفتس گیره اینم کلیم بد و بیراه شنیدم از صاحاب پروژه

alamate_aoal
شنبه 16 مهر 1390, 11:57 صبح
فایل pro.* یه فایل متنی ساده است که میتونید با دستور qmake یا بصورت دستی با ویراشگرهایی که خروجی اسکی دارن , مثل note pad ویندوز بسازیدش.

rubiks.kde
شنبه 07 آبان 1390, 09:49 صبح
اگه میشه یکی این پلاگین QODBC رو به من بده من خیلی به این پلاگین نیاز دارم حالا اگه نشد فایل های کامپایل شده که دوستمون برای QMYSQL توضیح داده رو بده بی زحمت!!؟؟

alamate_aoal
شنبه 14 آبان 1390, 15:33 عصر
من درایور MySQL رو با کامپایلر MingW کامپایل کردم. به کارت میاد؟

sepehr_h_f
دوشنبه 04 اردیبهشت 1391, 02:20 صبح
سلام
من پای کیوت کار میکنم و بعد از exe کردن برنامم
برا حل این مشکل اومدم فایل libmysql.dll رو تو فولدر اصلی ریختم
و qsqlmysql4.dll رو تو فولدر sqldrivers تو فولدر اصلی ریختم و مشکل حل شد
البته بعد از 1 روز سرچ کردن این راه رو پیدا کردم !

سیستم عامل : ویندوز Xp

rubiks.kde
شنبه 09 اردیبهشت 1391, 00:48 صبح
سلام دوستان من هرکاری کردم نتونستم کامپایل کنم اگه امکانش هست یکی لینک دانلود رو بزاره تا بتونم Mysql Driver رو دانلود کنم منظورم qsqlmysql4.dll و دیگر فایل های مورد نیاز برای وصل شدن به mysql

ali chegini
یک شنبه 10 اردیبهشت 1391, 00:07 صبح
سلام
منم خیلی بد بختی کشیدم تا تونستم این درایور رو خودم کامپایل کنم و نتیجه بگیرم
ورژن qt 4.8
ویندوز سون 64 بیتی
من اینو تجربه کردم که اگه از mysql 64 بیتی استفاده کنی نتیجه نمیده.(منظورم هدر فایل ها و .lib ها بود)

http://www.4shared.com/rar/HBEQa5Q7/qtmysql.html
من از mysql-5.5.22-win32.msi استفاده کردم.
http://www.4shared.com/rar/IYHPhPA9/mysql-5522-win32.html
دانلودش رو گذاشتم چون به خاطر ت.ح.ر.ی.م (که شکستیمش)باید چیز داشته باشی تا بتونی دانلود کنی.

rubiks.kde
یک شنبه 10 اردیبهشت 1391, 09:09 صبح
بابا دمت گرم خیلی لطف کردی.خیلی متشکر