ورود

View Full Version : درآمد زایی با برنامه نویسی



ArashRoshan
شنبه 09 مهر 1390, 23:22 عصر
با سلام
من تو اینترنت خیلی جست و جو کردم ، حتی توی این سایت یه چیزایی دیدم ولی راضی نشدم .

همین طور که می دونید ما الان برنامه نویس هستیم و می تونیم درآمدزایی کنیم ، با انجام پروژه یا فروش نرم افزار و سخت افزار .

ولی خب نمیشه که بشینیم خونه و منتظر بشیم پروژه بیاد !!!! باید خودمون شروع کنیم .

حالا سوال من اینه که چطوری شروع کنیم ؟؟؟
لطفا مدیران سایت و یا افراد مطلع پاسخ بدن .

حمید محمودی
یک شنبه 10 مهر 1390, 19:58 عصر
سلام،

راه های مختلفی هست،

اگه دانش انجام پروژه هایی در سایت هایی مثل Freelancer.com رو دارین میتونید عضو بشید بعد هم با انجام اون درصدی پول متعلق به سایت هست و بقیه رو شما میگیرین.
اما روش های دیگه، میشه به:

بررسی نیاز بازار: مثلا در یک زمینه خاص، شما ببینید چه نرم افزاری نیاز هست و با نوشتن و انتشار اون، کسب درامد کنید. این مورد خودش میتونه به این قضیه برگرده که شما یک نرم افزاری که در یک زمینه خاص کار میکنه رو بررسی کنید بعد با تکمیل اون با ایده هایی جدید و خوب، نرم افزار خودتون رو وارد رقابت با اون نرم افزار قبلی بکنید.(یعنی حتما لازم نیست در یک زمینه ای که اصلا نرم افزاری براش تهیه نشده کار کنید)

ایده پردازی و توسعه اون: مثلا یه ایده خوب داشته باشین و بعد هم توسعه اش بدین و با تکمیل و اپدیت کردن این ایده(نرم افزار) و انتشار اون کسب درامد کنید.

فعلا چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه....

موفق باشید : - )

ArashRoshan
دوشنبه 11 مهر 1390, 13:06 عصر
سلام
از بابت جوابتون ممنون ولی یه چند تا مشکل :

در مورد روش دوم که گفتید تو ایران جواب نمی ده چون هیچکس نرم افزار ایرانی رو قبول نداره و می ره از خارجی استفاده می کنه ، در ضمن ممکنه شرکت های دولتی بخوان بخرن ولی باز هم یک شرکت دولتی از یه شخص نمی خره . (اگه این حرف رو قبول ندارید ، لطفا یک مثال بزنید :لبخندساده:)

در مورد روش اول متاسفانه سایت های خارجی ایران رو ساپورت نمی کنن ! با اینکه سایت هایی مثل همین تو ایران هم هست ، ولی شاید هر ماه یا هر دو هفته یک بار یه پروژه برسه ، تازه اگه شانس بیاری پیشنهادتو قبول کنن !!

نظر شما در مورد این مسائل چیه ! آیا شم این هایی رو که گفتم قبول دارید ؟ لطفا پاسخ بدید .

با تشکر

f_pakzad
دوشنبه 11 مهر 1390, 15:50 عصر
دبا اینکه سایت هایی مثل همین تو ایران هم هست ، ولی شاید هر ماه یا هر دو هفته یک بار یه پروژه برسه ، تازه اگه شانس بیاری پیشنهادتو قبول کنن !!

با تشکر
ضمن اینکه اینقدر رنج قیمت های پیشنهادی پایین هست که اصلاً به صرفه نیست آدم اینقدر روش وقت بگذاره. به نظز من این کارها برای دانشجوها و واسه دست گرمی خوبه.

اما در مورد شروع کار بای یک ایده مناسب موافقم. هنوز هم هستند سازمان ها و صنف هایی که بدون نرم افزار کار میکنند و یا نرم افزارهایی دارند که اونقدر سخت هست که رها شدند.

saed2006
سه شنبه 12 مهر 1390, 21:13 عصر
دوستان اظهار نظری نکنید که برنامه نوبسای تازه کار رو نا امید کنه

ArashRoshan
چهارشنبه 13 مهر 1390, 12:27 عصر
سلام
نا امید کردن نیست ، واقعیته ! ! ! که باید یه راه حلی براش پیدا کرد .
به نظر من اگه وضع همین جور بمونه برنامه نویس های تازه کار باید در آینده فقط شانس بیارن تا کارشون بگیره .

حمید محمودی
چهارشنبه 13 مهر 1390, 16:19 عصر
در مورد روش دوم که گفتید تو ایران جواب نمی ده چون هیچکس نرم افزار ایرانی رو قبول نداره و می ره از خارجی استفاده می کنهمنظور شما "بررسی نیاز بازار" هست؟
خب ببینید، اگه منظور این قسمته، من اینکه کلا بگیم هیچکس نرم افزارهای ایرانی رو قبول نداره، رو درست نمیدونم. و به نظرم بهتره گفته بشه، نرم افزارایی که بصورت اصولی ساخته نشده اند، جائی برای مقاومت در گردونه رقابت در بازار نرم افزار رو ندارند!
در خیلی از زمینه هایی که در کشور ما وجود داره، به عنوان مثال در بعضی اصناف، یا بعضی شرکت ها، هنوز هم به نرم افزارهایی نیاز دارند که بتونه کارشون رو با سرعت و کیفیت بهتری انجام بده.
از طرفی، ممکنه نرم افزارهایی داشته باشند که توسط یه شرکت/گروه نرم افزاری یا یک شخص برنامه نویس ساخته شده باشه؛اما به دلایلی(مثلا عدم اگاهی فرد/افراد سازنده اون نرم افزار از چگونگی بروزرسانی و تامین نیازهای کاربر(ان)،مشکلات خود نرم افزار و ...) نتونه جوابگوی نیاز کاربر(ان) در اون بخش مربوطه باشه. با ارائه یک نرم افزار خوب میشه، کاربران رو به این سمت جذب کرد.

اما اگه منظور شما"ایده پردازی و توسعه اون" هست،
خب در این حیطه، باید توجه کنیم که، نرم افزاراهایی که مینویسیم از یه ایده خوب نشات گرفته باشه. و پشت اون تخصص و دانش کافی برای نوشتن اون نرم افزار وجود داشته باشه.
به عنوان مثال، شما فردا یک Web Browser مینویسید، به نظر شما ایا میتونه به کاربران این اطمینان خاطر رو بده که از این بروزر استفاده کنن؟خب به نظرم خیر.
جز درموراردی که واقعا حرفی برای گفتن داشته باشه.



در ضمن ممکنه شرکت های دولتی بخوان بخرن ولی باز هم یک شرکت دولتی از یه شخص نمی خره . (اگه این حرف رو قبول ندارید ، لطفا یک مثال بزنید)بله؛ همینطور هست. یعنی فکر میکنم شرکت های نرم افزاری از یک شخص نمیخرن. و این رو عرض کنم که به شخصه فکر میکنم که لازم نیست در وهله اول به تامین نیاز این حیطه فکر کرد...



در مورد روش اول متاسفانه سایت های خارجی ایران رو ساپورت نمی کنن !تا اونجایی که من میدونم اینطور نیست.قبلا خودم ایرانی های زیادی رو دیدم که توی سایتی که عرض کردم عضو بودند و کسب درام میکردن. یه عضویت Golden هم داره، که احتمالا شانس دریافت پروژه های بهتر و/یا بهتر رو برای انجام دهندگان پروژه، فراهم میکنه.

درمورد ایده پردازی مناسب هم عرض بکنم که،
اگه به پروژه هایی مثل فیسبوک یا ... نگاه بندازیم(هدف بیان این مثال ها ایده خوب و کاری که برنامه نویس/سازنده اون کرده هست، نه چیز دیگه ای) میبنیم که شخصی با ایده ای خوب، با برنامه ریزی مناسب حتی در بعضی موارد در ابتدای کار بدون کسب درامد! در طی فواصل زمانی ای که پیش بینی کرده بود،ایده خودشو تحقق بخشید!
حالا نمیخوام بگم حتما ایده هایی که فکرش میشه روش، انقدر بزرگ باشه. ولی خب، کار درست، کاری بتونه بگیره،نیاز به این داره که یه تفکر درست و مناسب پشتش باشه.

قصد ندارم آرمانی صحبت کنم که از واقعیت ها دور بشیم، اینهایی که عرض کردم بیان کلی، از نظرات خودم بود.اما اینکه مصداق هاش دقیقا چی باشه. خب برای هر فردی فرق داره.مثلا یک شخص به یک زمینه ای علاقه داره، یا تبحر و تخصص کافی در اون زمینه داره که میره سمتش، اما برای فردی دیگر ممکنه فرق داشته باشه.... :-)


دوستان اظهار نظری نکنید که برنامه نوبسای تازه کار رو نا امید کنه بحث اظهار نظری که تازه وارد ها رو ناامید کنه نیست. به شخصه فکر میکنم که این دسته از عزیزان باید دقیقا متوجه راهی که انتخاب کردن باشن و بدونن اولا چه مشکلاتی در اون وجود داره، ثانیا ایا با خصوصیات و توانایی هاشون میخوره و یا میخونه یا نه. قصد هم بر این نیست که دیگران ناامید بشن، باید اطلاعات داشت تا با تفکر درست از پسشون بر اومد.
متاسفانه کاری که الان توی کشور داره انجام میشه(مدرک گرایی!) یعنی اینکه طرف بره یه چیزی بخونه یه برگه مدرکی بگیره و بعد تمام! این خوب و مناسب نیست که یکی از پیامد هاش اینه که فارغ التحصیلان ما، در بازار نمیدونن چطور باید گلیم خودشونو از اب بکشن بیرون.
یه استادی داریم که همین چند روز پیش چندتا مثال از دوستان خودش زد که بعد از اتمام درس، یکی رفت با مدرک مثلا لیسانس کافی نت بزنه یا یکی رفت مثلا سی دی فروشی!! :دی
این مثال رو عرض کردم که اینرو گفته باشم که کسانی که از اول فکر نمیکنن که دقیقا(یا حداقل بخشی از) مشکلات برنامه نویسی و کسب درامدش چیه، بعدا به مشکل برمیخورن.و نا امید شدن هم کار درستی نیست، ما نه قصد این رو داریم که بگیم کسب درامد از این رشته خیلی خیلی اسونه، نه اینکه بگیم غیر ممکنه.به هر حال باید واقعیت ها رو هم دید...