View Full Version : سوال: تکرار عکس از قسمت جلو با css مانند تصویر ضمیمه
reza4359
یک شنبه 10 مهر 1390, 16:04 عصر
سلام دوستان میشه با استفاده از css عکس رو فقط از قسمت جلوی اون تکرار کرد؟
مثلا میخوام قسمت سمت راست عکس یعنی (سخن روز) ثابت باشه ولی خط سبزش به طرف جلو تکرار بشه
میشه این کارو کرد؟
ممنون
mmssoft
یک شنبه 10 مهر 1390, 17:07 عصر
شما میتونی مثلا اون قسمتی که متن سخن روز توش هست رو جدا بکگراند بذاری، بعد یک تکه 2 پیکسلی از خط رو جدا کنی و توی بکگراند بهش repeat بدی...
nilmil_nil
یک شنبه 10 مهر 1390, 17:39 عصر
سلام
و اضافه میکنم دنباله حرف دوستمون که
از خاصیت Backgroun-repeat:repeat-x; برای اون استفاده کنید
reza4359
یک شنبه 10 مهر 1390, 19:10 عصر
شما میتونی مثلا اون قسمتی که متن سخن روز توش هست رو جدا بکگراند بذاری، بعد یک تکه 2 پیکسلی از خط رو جدا کنی و توی بکگراند بهش repeat بدی...
دوست عزیز ممنونم از پاسختون ولی یعنی چی که جدا بگراند بذارم!؟
منم سوالم همینه که میتونم از دو تا بگراند همزمان استفاده کنم؟
nilmil_nil
یک شنبه 10 مهر 1390, 19:38 عصر
سلام
شما باید دوتاDiv کنار هم بذاری یکی رو به اندازه اون قسمتی که نوشته(سخن روز) و Div دیگه رو باید
به هر اندازه ای که میخوای اون خط سبز کشیده بشه مقدار Width رو ست کنی
بعد یه تیکه از اون خط رو به اندازه یک گیکسل با فوتوشاپ کات کنید و آدرس بکگراند اون Div دوم رو همون عکس جدید که قراره خط سبز باشه بذاری
تست کنید
reza4359
یک شنبه 10 مهر 1390, 20:41 عصر
سلام
شما باید دوتاDiv کنار هم بذاری یکی رو به اندازه اون قسمتی که نوشته(سخن روز) و Div دیگه رو باید
به هر اندازه ای که میخوای اون خط سبز کشیده بشه مقدار Width رو ست کنی
بعد یه تیکه از اون خط رو به اندازه یک گیکسل با فوتوشاپ کات کنید و آدرس بکگراند اون Div دوم رو همون عکس جدید که قراره خط سبز باشه بذاری
تست کنید
دوست عزیز ممنونم ولی این چیزی که گفتید امتحان کردم ولی نشد اگه میشه یه نمونه بذارید
hamid_m6070
شنبه 26 آذر 1390, 10:28 صبح
:: چند نفر از عزیزان آموزش قرار دادن عکس در پس زمینه ی وبلاگ یا صفحه ی HTML رو درخواست کرده بودن که من اینجا به صورت کامل براتون توضیح میدم .
:: شما برای قرار دادن یک عکس در پس زمینه ی وبتون باید یه تغیراتی تو تگ <body> بدید . برای اینکار تگ <body> را در قالب خود پیدا کنید و اونرو به صورت زیر دربیارید :
<body background=”Adress Of Image“>
که باید به جایه Adress Of Image آدرس عکسی رو بزارید که میخواید بره به پس زمینه ی وب . با اینکار این عکس در پس زمینه تکرار میشه .
حالا اگه خواستید تکرار نشه و یا اینکه عمودی یا افقی تکرار بشه ادامه رو بخونید :
:: برای اینکه تکرار نشه باید تگ بادی به شکل زیر در بیاد :
<body background=”Adress Of Image” style=”background-repeat:no-repeat“>
همونطور که میبینید با اضافه کردن میان کد background-repeat:no-repeat برای تکرار عکس مقدار No رو قرار دادیم . پس عکس تکرار نمیشه .
:: حالا اگه خواستید عکس پس زمینه به صورت افقی تکرار بشه تگ بادی باید به شکل زیر دربیاد :
<body background=”Adress Of Image” style=”background-repeat:repeat-x“>
:: برای اینکه عکس فقط به صورت عمودی و زیر هم تکرار بشه هم باید تگ بادی به شکل زیر در بیاد :
<body background=”Adress Of Image” style=”background-repeat:repeat-y“>
منبع :http://www.7learn.com
milad755
سه شنبه 30 آبان 1391, 14:52 عصر
من همچین کدی رو تو این سایت دیدم اگه بتونید خوب آنالیزش کنید فک کنم بشه کد رو گرفتسایت:http://www.ilovely.rozblog.com
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.