View Full Version : آموزش: راه اندازی شبکه محلی
programmerzahra
یک شنبه 10 مهر 1390, 17:41 عصر
سلام دوستان
من سرپرست سایت یک هنرستان شدم،تجهیزات شبکه ی محلی سال قبل خریداری شده ،شامل یک
adsl Router و یک مودم وایرلس که چهار تا پورت خروجی داره ، ساختمان هنرستان هم دو طبقه است که یک کامپیوتر طبقه پایین داریم و سایت که شامل 12 تا سیستم هست در طبقه بالا ،ضمنا خط تلفن رو هم تا طبقه بالا سیم بردن ، می خوام هم کامپیوتر پایین و هم سیستم های بالا اینترنت داشته باشن!
چطوری باید این کار رو انجام بدم؟ ممنون میشم اگه کمکم کنید!!
من خیلی در خصوص شبکه اطلاع ندارم ،اصلا با این تجهیزات میشه تمام سیستم ها رو به اینترنت وصل کرد؟:اشتباه:
reza_edu
یک شنبه 10 مهر 1390, 23:25 عصر
سلام شما دو راه داری بسته به مبلغ مورد نظر میتونی انتخاب کنی :
1. برای تمام کلاینت ها یک کارت شبکه WLan تهیه کنی که مبلغ هر کدوم چیزی بین 12 تا 18 هزار تومان میشه.
2. برای طبقه بالا یه اکسس پوینت بگیری که به یه سویچ ارزون وصل باشه و از اون سویچ به تموم کامپیوتر ها کابل بکشی . کامپیوتر های الان که همشون یه کارت شبکه سرخود دارن ولی هزینه میره برای سویچ و اکسس پوینت که البته میتونی یه اکسس پوینت بگیری که پورت های خروجیش تعداد بالا باشه(نمیدونم تو بازار هست یانه اما حداقل چهار پورت رو دارن).
من راه اول رو توصیه میکنم چون ممکنه در آینده بیشتر مورد استفاده قرار بگبره . این نظر من بود اگه اطلاعات بیشتر خواصتی بگو تا راهنمایی کنم.
بهتر مودم طبقه بالا باشه این نظر من هست، از بالا به پاییین اینتر نت داده بشه.
programmerzahra
دوشنبه 11 مهر 1390, 18:26 عصر
سلام دوست عزیز
کامپیوتر ها هرکدوم یک آنتن سر خود اینترنت بیسیم که شکل مداد هستند دارند(به صورت ایکسترنال به کیس ها اضافه شده) ، با این وجود نیازی به کابل کشی به همه ی سیستم ها هست؟
میشه یه توضیح راجع به اکسس پوینت بدین با سوییچ چه فرقی داره؟
اگه کامپیوتر ها شبکه بشن ، میشه یک کامپیوتر مادر رو به اینترنت وصل کرد بعد اینترنتش رو با بقیه کلاینت ها share کرد که دیگه نیازی به اکسس پوینت و سوییچ نباشه؟
ممنون از راهنماییتون
reza_edu
سه شنبه 12 مهر 1390, 11:00 صبح
کامپیوتر ها هرکدوم یک آنتن سر خود اینترنت بیسیم که شکل مداد هستند دارند(به صورت ایکسترنال به کیس ها اضافه شده)
سیستم عامل کامپیوتر هات چیه ؟ برو تو قسمت تنظیمات کارت های شبکت ببین یه همچین شکلی داری؟ اگه آره که پس یه قسمت کارت حله
http://www.pic.iran-forum.ir/images/hl6d19urynryxej9kwpj.jpg
اگر نه که یه عکس بگیر بزار تا ببینم چیه.
اگه کامپیوتر ها شبکه بشن ، میشه یک کامپیوتر مادر رو به اینترنت وصل کرد بعد اینترنتش رو با بقیه کلاینت ها share کرد
اکثرا همین کار رو میکنن چون اینجوری میشه تعیین کرد که هرکس چقدر پهنای باند داشته باشه وکلی تنظیمات دیگه.
دیگه نیازی به اکسس پوینت و سوییچ نباشه؟
الان که اکثرا هم گتوی هستن هم سویچ هم اکسس پوینت باید دید که چه جوری میخواش شبکه رو پخش کنی .
من زیاد حرفه ای نیستم اما تا جای که بلد باشم کمک میکنم. یکم بیشتر در ارتباط با محیط بگو که چه محدودیت های داری ؟آخه اکثر محیط ها مثل سر کار ما حاضرند شبکه کند باشه ولی سیمکش های شبکه تو شرکت نباشه چون ظاهر شرکت رو بریخت میکنه.
programmerzahra
سه شنبه 12 مهر 1390, 20:03 عصر
سیستم عامل ویندوز xp داریم ، الان به اونجا دسترسی ندارم چک کنم ببینم این طور که تو تصویر شما هست کارت شبکه وایرلس داریم یا نه ، فردا چک میکنم ولی علامت آنتن وایرلس رو توی task bar داریم روش علامت ضربدر هم نیست ولی اینترنت وصل نمیشه!!!
میشه راجع به این مودم ایکسترنال که شکل مداد هستند یه توضیح بدید؟76241 ، اگه کارت شبکه وایرلس نداشته باشیم هیچ جور نمیشه به وسیله ی مودم وایرلس به اینترنت وصل بشیم؟،امروز تک کامپیوتر طبقه پایین به اینترنت وصل شد(به وسیله مودمadsl Router) ولی سایت همچنان اینترنت نداره، مودم وایرلس طبقه بالا هم غیر از دکمه power و سیم برق چهار تا سوکت واسه کابل lan ویک سوکت واسه کابل wan داره که هیچی بهشون وصل نشده! چطوری میشه اینترنت رو به طبقه بالا هم انتقال داد ؟مدل مودم سایت هم ، 108M wireless Router TL-WR642G است.
با سپاس فراوان از شما دوست عزیز
programmerzahra
سه شنبه 12 مهر 1390, 20:07 عصر
يادم رفت بگم سایت محدودیتی نداره ولی می خوایم همه ی کامپیوتر ها به اینترنت وصل باشن!
:لبخندساده:
بازم ممنون
reza_edu
سه شنبه 12 مهر 1390, 22:31 عصر
سلام اولا اون عکسی ک شما گذاشتی یه کارت شبکه "Internal" هست و نوع دیگش "external" هست که بیرون کیس نصب میشه و دو حالت داره یا با پورت USB وصل میشه یا با LAN کابل شبکه معمولی . درست نتونستم که مارکش رو بخونم اما باید مارک D-Link باشه که خدایش خوب مارکی منکه ازش راضی بودم نسبت به Zyxel .
یه سوال برو رو سیستم اصلی که به اینتر نت وصل هست یه بروزر رو باز کن و یکی از IP های زیر رو بزن ببین چه تنضیماتی رو برات نشون میده :
192.168.1.1 یا 192.168.0.50 میخوام با این کار بدونم از چه مدمی ستفاده میکنی بخاطر تنضیمات امنیتیش چون هرکدوم فرق میکنه منظورم WPA بودن یا WPA2 بودنش هست.
برای share کردن اینترنت (اگه بخوای بایه سرور کنترل کنی) نیاز داری تا رو سرورت دو کارت شبکه داشته باشی.
programmerzahra
شنبه 16 مهر 1390, 21:00 عصر
سلام دوست من
من چند تا عکس از کلاینت ها توی ساییت ضمیمه کردم اگه امکانش هست کمکم کنید تا اینترنت سایتم رو وصل کنم ممنون از لطفتون ،
آخه عجیبه همه ی کلاینت ها علامت اینترنت رو نشون می دن و حتی سرعت رو هم excellent نشون می ده ولی به اینترنت وصل نیست یعنی هیچ سایتی رو باز نمیکنه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
programmerzahra
شنبه 16 مهر 1390, 21:04 عصر
76362 76363 76364 http://barnamenevis.org/images/misc/pencil.png76365
reza_edu
یک شنبه 17 مهر 1390, 09:33 صبح
سلام یه سوال از فیلتر شکن استفاده کردی ؟
اولین کاری که باید انجام بدی اینه که دستور زیر رو تو cmd بزن ببین چه جوابی میده !
ping 4.2.2.4
اگه مثل تصویر زیر شده که باید بوزر هات رو چک کنی اگه نه که بگو تا راهنمای کنیم.
http://www.pic.iran-forum.ir/images/mhna0zp6wbzv23janudj.jpg
راستی IP رو به چه صورت تعریف کردی static یا dynamic ?
اگه اون Local Area Connection رو نیاز نداری disable کن .
programmerzahra
یک شنبه 17 مهر 1390, 19:17 عصر
تنظیمات نرم افزاری سال قبل انجام شده من هیچ کاری انجام ندادم!
ولی ماهیچ سیم تلفن یا کابلی از adsl router پایین به wireless router بالا نفرستادیم (پورت های wireless router به هیچ جایی وصل نشدن!)ولی این طور که کلاینت های سایت نشون میده یعنی که سایت هم اینترنت داره ، من این قسمت قضیه رو نمی فهمم !!!!!!!!!!!؟ این جور که تصاویر نشون میده یعنی که اینترنت پایین به طبقه بالا متصله توسط یه کابلی که من نمی بینمش؟
راجع به فیلتر شکن هم بعید می دونم که کسی تو سایت استفاده کرده باشه آخه هنرستان تو یه روستاست که عقلشون به این کارا نمی رسه!
reza_edu
یک شنبه 17 مهر 1390, 22:08 عصر
خوب بالایی در واقع تو مود ریپورتر هست . این وصایل سه مود دارن
1.کلاینت {از یه مودم که وایرلس هست اینترنت میگیره و با کابل به یه وصیله که هرچی میتونه باشه میدن}.
2.ریپورتر {از یه مودم(یا روتر ) دیگه اینترنت رو میگیره و به یه سیستم دیگه که وایرلس هست میده}.
3. نقش اکسس پوینت از یه سیستم با کابل اینترنت میگیره و اون رو بصورت وایرلس به دیگر سیستم ها میده}.
فیلتر شکن هم بعید می دونم که کسی تو سایت استفاده کرده باشه آخه هنرستان تو یه روستاست که عقلشون به این کارا نمی رسه!
ببین یه بچه 7 ساله از آشناها تو شهرستان به من داشت میگفت که ازچه را از فیلتر شکن استفاده میکنی بورو از f2china راحت تر میتونی باز کن حالا تو باقی ماجرا رو بگیر دیگه. این تو ده کوره بود.
مراحل تو عکس رو انجام بده ببین نتیجه چی میشه ؟ نگفتی جواب ping چیبود ؟
http://www.pic.iran-forum.ir/images/px61ib0iww6qzyklpj.jpg
راستی اگه ورژن اینترنت اکسپلورت فرق کنه {بالا تر باشه }صد درصد این قسمت یکم فرق کمیکنه زمانی که reset رو زدی ممکنه صفحه ای برات باز بشه که تو اون یه تیک delet هم داشته باشه که یادت باشه اون رو هم تیک دار کنی. از این دستور هم تو cmd استفاده کن میخوام بدونم defultgetway چیه ؟
IPCONFIG
این جوری:
http://www.pic.iran-forum.ir/images/1odmdg3v9yz1owxag.jpg
programmerzahra
سه شنبه 19 مهر 1390, 18:55 عصر
سلام دوست من
یه دوستی می گفت ممکنه از dhcp server استفاده کرده باشید! شما اطلاعی راجع به این نوع شبکه دارید؟ با این نوع سرور دیگه نیازی به کابل کشی نیست؟
درباره ریپورتر که گفتید اینترنت را از یک روتر دیگه میگیره ، منظورتون اینه که یه کابل باید این دو تا روتر رو به هم وصل کنه؟
ممکنه wireless router توی روستا جواب نده؟ یا اصلا وایرلس روتر ربطی به منطقه و نزدیکی به مخابرات نداره؟
defultgetway رو الان دسترسی ندارم ، فردا چک می کنم
واقعا از لطفتون ممنونم
سربلند باشید
reza_edu
سه شنبه 19 مهر 1390, 20:50 عصر
دوست گرامی یه سوال شما اینترنت شبکه طبقه با لا رو مگه با کارت شبکه وایر لس نمیگیری ؟ خوب چطور اون کارت شبکه مستقیما نمیتونه مودم طبقه پایین رو ببینه ؟ یا اینکه شما با اون اکسس پوینت اینترنت میگیری و با کابل به بقیه کامپیوتر ها میدی ؟ من الان یکم گیج شدم .
ممکنه از dhcp server استفاده کرده باشید
یه سر به سایت زیر بزن اگه متوجه نشدی توضیح بدم البته اگه تو همین سایت هم سرچ کنی کلی مطلب درموردش داره .
http://www.iransec.ir/
programmerzahra
جمعه 22 مهر 1390, 11:05 صبح
سلام دوست من
با تایپ دستور ping 4.2.2.4 این تصویر رو دارم :76582
با دستور ipconfig هم defalt gateway این شد: 192.168.1.1
منم خودم گیج شدم آخه کامپیوتر طبقه ی پایین کارت شبکه وایرلس نداره از یک مودم adsl با یک کابل lan اینترنت میگیره که مودم adsl یه پورت هم به نام usb داره که خالیه به هیچ جا وصل نشده ! اما طبقه بالا یه wireless router داریم که چها ر تا پورت 1و2و3و4 و یک پورت lan داره که همشون خالین! یه دوستی می گفت باید از پورت lan طبقه ی پایین به یکی از پورت های چهار گانه بالا وصل کنیم! یعنی عملا ما هیچی واسه انتقال اینترنت از پایین به بالا فعلا نداریم اما همونطور که تو شکل ها نشون میده اینترنت طبقه بالا انگار که وصل هست ولی ما نمی تونیم هیچ سایتی رو باز کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه میشه راجه به ویندوز سرور توضیح بدید ، سوالم اینه که ما هیچ ویندوز سروری نداریم روی همه ی سیستم ها (سیستم مادر و کلاینت ها )
ویندوز xp پک دو نصبه! همین کافیه یا باید روی کامپیوتر مادر ویندوز سرور مثلا 2008 نصب کنیم!
reza_edu
شنبه 23 مهر 1390, 22:34 عصر
سلام ببخشید که دیر جواب میدم آخه این چند روز سرم واقعا شلوغ بود(البته فردا هم همین طور) اولا که نیاز نیست تا ویندوز سرور نصب باشه چون با همون ویندوز معمولی با یه شبکه ورک گروپ میشه تا 25 کلاینت رو مدیریت کرد (بصورت ابدائی) خوب شما 100% اینترنت نداری این از جواب نمایش داده شده دستور ping پیداست اما خوب میریم سراغ اینکه ببینیم چه جوری به بالا اینترنت بدیم شما اول یه لطف کن یه عکس از اون مودم نازنین بزار تا من بدونم با چی طرف هستم بعد .
یه چیزه دیگه دوست گرامی یه راه راحت برای دونستن مودل ویندوز دستور winver تو cmd هست گه دوست داری باهم شروع کنیم.
programmerzahra
یک شنبه 24 مهر 1390, 20:22 عصر
خوب میریم سراغ اینکه ببینیم چه جوری به بالا اینترنت بدیم شما اول یه لطف کن یه عکس از اون مودم نازنین بزار تا من بدونم با چی طرف هستم بعد .
یه چیزه دیگه دوست گرامی یه راه راحت برای دونستن مودل ویندوز دستور winver تو cmd هست گه دوست داری باهم شروع کنیم.
از لطفتون ممنونم که تا اینجا من رو راهنمایی کردید
اینم عکس مودم طبقه بالا(مدل 108M wireless Router TL-WR642G)
76680 مودم طبقه پایین هم یک adsl router فک میکنم اونم Tp link باشه .
بازم ممنون از لطفتون
reza_edu
دوشنبه 25 مهر 1390, 09:57 صبح
قربون داداش دیگه نمیخواد از دکمه تشکر استفاده کنی دمت گرم اینارو ولکن . عکس مودم پایین رو گفتم (البته ببخشید اگه توپست بالا دقیق اشاره نکرده باشم) منتظرم.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.