hp1361
دوشنبه 11 مهر 1390, 11:18 صبح
با سلام
قبل از هر چیز اصلاح میکنم که منظور من DateDiff هستش که اشتباها نوشتم DiffDate
من بانکی تعریف کردم که فیلدی بنام SD با نوع TDateTime داره.مقدار پیش فرض SD رو NULL تعریف کردم چرا که باید بعد از اولین استفاده تاریخ اون روز داخلش درج بشه.
برای انتخاب رکوردها طبق الگوریتمم باید از شرط زیر استفاده کنم
DateDiff('d',Now,SD)=ParamX
'd'=محاسبه اختلاف بر اساس روز
Now=روز جاری سیستم
SD=تاریخ اولین استفاده
ParamX=یک عدد
مشکل من اینجاست که در نوبت اول مراجعه به بانک مقدار SD بصورت پیش فرض Null بوده و تا انتخاب زمانیکه انتخاب نگردد و استفاده نشود مقداری در اون قرار نخواهد گرفت بنابراین تابع DiffDate چیزی بر نمیگردونه و من جواب رو نمی تونم با ParamX مقایسه کنم.
***آیا راهی هست که درون کد SQL مشخص کنیم در صورت Null بودن ، تاریخ روز جاری رو بجای SD در نظر بگیره؟***
ممنون
قبل از هر چیز اصلاح میکنم که منظور من DateDiff هستش که اشتباها نوشتم DiffDate
من بانکی تعریف کردم که فیلدی بنام SD با نوع TDateTime داره.مقدار پیش فرض SD رو NULL تعریف کردم چرا که باید بعد از اولین استفاده تاریخ اون روز داخلش درج بشه.
برای انتخاب رکوردها طبق الگوریتمم باید از شرط زیر استفاده کنم
DateDiff('d',Now,SD)=ParamX
'd'=محاسبه اختلاف بر اساس روز
Now=روز جاری سیستم
SD=تاریخ اولین استفاده
ParamX=یک عدد
مشکل من اینجاست که در نوبت اول مراجعه به بانک مقدار SD بصورت پیش فرض Null بوده و تا انتخاب زمانیکه انتخاب نگردد و استفاده نشود مقداری در اون قرار نخواهد گرفت بنابراین تابع DiffDate چیزی بر نمیگردونه و من جواب رو نمی تونم با ParamX مقایسه کنم.
***آیا راهی هست که درون کد SQL مشخص کنیم در صورت Null بودن ، تاریخ روز جاری رو بجای SD در نظر بگیره؟***
ممنون