PDA

View Full Version : سوال: گالری عکس با جاوا اسکریپت

pishraft
سه شنبه 12 مهر 1390, 01:40 صبح
سلام دوستان
میشه راهنماییم کنید؟
من یه گالری عکس میخوام با جاوااسکریپت درست کنم که عکس ها خودبخود عوض شن و موقع تغییر هم افکت داشته باشن
ممنون میشم راهنمایی کنید یا نمونه کد اگه دارید در اختیارم قرار بدید

nilmil_nil
سه شنبه 12 مهر 1390, 08:47 صبح
با سلام عزیز
یه Div بزن و Id رو بذار Slide بعد هز تعداد عکس خواستی بذار توش با تگ IMG اونوقت این تابع Jquery رو بنویس

$(document).ready(function(){
$('#slide').cycle({
fx: 'scrollUp',
speed: 1000,
timeout: 2000
});
});

اینم انواع افکت های این تابع
هر کدوم رو که خواستی جلویFX: بالا بنویس

// * blindX * blindY* blindZ* cover* curtainX* curtainY* fade* fadeZoom* growX * growY
//* none* scrollUp* scrollDown * scrollLeft* scrollRight * scrollHorz* scrollVert* shuffle
// * slideX * slideY* toss * turnUp* turnDown * turnLeft * turnRight* uncover * wipe* zoom

pishraft
سه شنبه 12 مهر 1390, 23:21 عصر
مرسی از لطف
من یخورده تازه کارم
میشه بیشتر توضیخ بدی؟
یخورده کاملتر (شرمنده تازه کارا همیشه حوصله حرفه ای ها رو سر می برن)

sanay_esh
چهارشنبه 13 مهر 1390, 00:19 صبح
سلام
یه سری به این ادرس (http://dposorio.com/wordpress/304/white-house-style-slideshow-using-jQuery-cycle-plugin/)بزن خیلی کمکت میکنه
خیلی هم مثالهای خوبی داره

از آقای nilmil ...هم تشکر میکنم ولی اگر میخواهید مطلبی را بذارید حتما یک سری ملزوماتی که باید داشته باشه رو هم یاد آوری کنید چون کاربران را سردرگم میکنید با عرض تشکر دوباره

m.soleimani
چهارشنبه 13 مهر 1390, 01:15 صبح
مرسی از لطف
من یخورده تازه کارم
میشه بیشتر توضیخ بدی؟
یخورده کاملتر (شرمنده تازه کارا همیشه حوصله حرفه ای ها رو سر می برن)

اگر باز هم متوجه موضوع نشدین البته با توجه به راهنمایی دوستان باید بگم که دوست عزیز nilmil از JQuery برای نوشتن این قطعه کد استفاده کردن.
که برای یادگیریش بهترین گزینه سایت http://w3schools.com/jquery/default.asp هست که به زبان بسیار بسیار ساده به شما آموزش میده و معتبرتیرن مورد هم هست. اگر با زبان انگلیسی مشکل دارین یه سر به این لینک بزنید خودآموز جی‌کوئری در 15 روز (http://www.ittutorial.ir/%d9%85%d9%82%d8%af%d9%85%d9%87-%d8%a7%db%8c-%d8%a8%d8%b1-%d8%a2%d9%85%d9%88%d8%b2%d8%b4-%d8%ac%db%8c-%da%a9%d9%88%d8%a6%d8%b1%db%8c-%d8%af%d8%b1-%d9%be%d8%a7%d9%86%d8%b2%d8%af%d9%87-%d8%b1%d9%88%d8%b2/) که البته من خودم نخوندمش ولی برای این‌که کار شما راه بیفته یه سرچ زدم؛ اگر خودتون بگردین نمونه‌های زیادی رو پیدا خواهید کرد. ولی نظر من همون سایت اولی هست که معرفی کردم. شاد و پیروز باشید./

pishraft
چهارشنبه 13 مهر 1390, 19:01 عصر
دوستان ممنون
به دلیل اینکه من برا این موضوع خیلی عجله دارم میشه کدی که آقای nilmil گذاشتن رو توضیح بدید که چطور استفاده کنم؟
بازم ممنون از همه دوستان
نابلدی و تازه کاریه شما ببخشید

nilmil_nil
چهارشنبه 13 مهر 1390, 21:24 عصر
ببخشید ببخشید ببخشید ببخشید ببخشید ببخشید ببخشید ببخشید

سلام دوستان ببخشید که دیر جواب دادم من فکر کردم که براتون توی ضمیمه گذاشته بودم شرمند دوستان!:خجالت:
تو ضمیمه یه نمونه براتون گداشتم فقط لطف کنید چند تا عکس توی تگ Div توی کد HTML همون جور که من گذاشتم بذارین تا کار کنه
یادتون نره تگ Div که Id اون Slide هست رو توش عکس بذارین
در ضمن من از Jquery استفاده کردم
بقیه رو فکر کنم دیگهه خودتون بلد باشید نیاز به توضیح نداره اگه هم داشت در خدمتم