ورود

View Full Version : کسی از دوستان تا به حال از ویندوز 7 Image گرفته؟

مهران رسا
سه شنبه 12 مهر 1390, 10:46 صبح
سلام. به هر حال تقدیر من این بود که در سایت کامپیوتر دکه واحد کارورزی بردارم و باعث شد برای اولین در عمرم معنی واژه حمالی رو به خوبی درک کنم.

اینجا حدود 18 تا سیستم داریم که قراره روشون ویندوز 7 به همراه کلیه برنامه های مورد نیاز رو نصب کنیم. با استفاده از نرم افزار Acronis True Image که در مجموعه Hirn's Boot 14 موجوده یک Image ایجاد کردم. اما وقتی Image رو روی سیستم های مقصد Restore میکنم بوت منیجر ویندوز خراب میشه و ویندوز 7 بالا نمیاد. ضمناً لازم به ذکره نسخه نرم افزاری که استفاده میکنم هم جدید هست و قاعدتاً باید ویندوز 7 رو بشناسه.

از دوستانی که در این زمینه تجربه ای داشته اند ، چه با استفاده از نرم افزار مذکور و چه نرم افزارهای مشابه تقاضا دارم راهنمایی بفرمایید. هم اکنون به یاری سبزتان نیازمندم.

محسن شامحمدی
سه شنبه 12 مهر 1390, 11:26 صبح
بنده با Norton ghost از ویندوزهای ایکس پی و ویندوز 7 ایمیج گرفته ام و به خوبی هم برگردونده می شه.ولی خب روی دقیقا همون هارد با همون فضا با همون فضای درایو سی.
منظورم چی بود؟ منظورم اینه که اگر فضای درایو سی با فضای درایو سی زمانی که ایمیج رو می گیری فرق داشته باشه.اینطوری می شه(به خوبی کل ایمیج روی درایو سی قرار نمی گیره.)
حتی ممکنه به پارتیشت بغلی مثلا D هم آسیب برسه(از لحاظ ساختار دیسک)

vcldeveloper
سه شنبه 12 مهر 1390, 17:36 عصر
اینجا حدود 18 تا سیستم داریم که قراره روشون ویندوز 7 به همراه کلیه برنامه های مورد نیاز رو نصب کنیم. با استفاده از نرم افزار Acronis True Image که در مجموعه Hirn's Boot 14 موجوده یک Image ایجاد کردم. اما وقتی Image رو روی سیستم های مقصد Restore میکنم بوت منیجر ویندوز خراب میشه و ویندوز 7 بالا نمیاد. ضمناً لازم به ذکره نسخه نرم افزاری که استفاده میکنم هم جدید هست و قاعدتاً باید ویندوز 7 رو بشناسه.
حالت کپی sector by sector اش را در هنگام ایجاد Image، برای درایو بوت مورد نظرتون فعال کنید.

AliReza Vafakhah
سه شنبه 12 مهر 1390, 22:58 عصر
من که با Acronis True Image Home مشکلی ندارم و هنگامی که می خواهم از CD بوت نرم افزار Acronis سیستم را Recovery کنم در قسمت (که بعد از انتخاب Image و درایو مورد نظر هست) یه گزینه هست که دقیق یادم نیست اما مربوط میشه به MBR ، که من تیکش می کنم و هنگامی هم که Recovery شروع میشه موردی که آقای کشاورز ذکر کردند sector by sector در رنود کار Recovery نمایش داده میشه.