ورود

View Full Version : سوال: ذخیره نشدن اطلاعات کارمندان در سیستمی که با آن login میکنن

reza_edu
سه شنبه 12 مهر 1390, 11:46 صبح
سلام زمانی که کاربران با یوزر و پسورد خود روی هرسیستمی تو شبکه لاگین میکنن یه همچین پوشه ای براشون تو سیستمی که به اون لاگین کردن ساخته میشه که تنظیمات شخصیشون تو اون سیستم ذخیره میشه . عکس زیل :

http://www.pic.iran-forum.ir/images/wpphf75g6h4bvsonq9ix.jpg

حالا من موندم چرا این پوشه فقط تو یه سیستم ساخته نشده ؟ منظورم چیه ! خوب یه کارمند رو در نظر بگیرید که براش تعریف کردیم که بتونه با یوزر و پس خودش روی سیستم های A,B,C لاگین کنه حالا این کارمند رو سیستم های A,B زمانی که لاگین میکنه این پوشه براش ساخته میشه ولی زمانیکه وارد سیستم C میشه این اطلاعات تو اون سیستم ذخیره نمیشه ؟:عصبانی++: منظورم اینه که زمانیکه سیستم C خاموش یا ری استارت یا لاگ اف میکنه و دوباره وارد میشه انگار که نه انگار که قبلا وارد این سیستم شده بود؟ باید این نکته رو هم بگم که سیستم های A,B,C روی همشون windows seven نصب شده .
ممنون میشم راهنمای کنید.

khalil-s
سه شنبه 12 مهر 1390, 19:39 عصر
سلام دوست من
اول باید بگم که من نتونستم اون لینک عکست رو ببینم و اگه میتونی تصحیح کن و در مورد مشکلت

قانون های قسمت گروپ پالسی ویندوز کامپیوتر C رو چک کن (البته اگه شبکه شما ورک گروپ باشه)
این عکس رو ببین:
76237
تقریباً اسم این پالسی ها نمایانگر کاری هست که انجام میدند و مخصوصاً اون پالسی که به حالت آبی است اگر فعال باشه پروفایل یوزر شما بعد از اون تعداد روزی که مشخص می کنید اتوماتیک حذف میشه مثلا صفر روز که بعد از لاگ آف یا ری استارت ، پروفایل حذف می گردد

در ضمن در شبکه شما می تونید پروفایل یک یوزر رو بصورت ریموت یا رومینگ تعریف کنید یعنی پروفایل یوزر x رو در یک کامپیوتر سرور بسازید و از کامپیوتر کلاینت یوزر به اون ریموت میشه در نتیجه پروفایلی بصورت لوکال ساخته نمیشه
این قسمت هم چک کن:

reza_edu
سه شنبه 12 مهر 1390, 23:50 عصر
ممنون از توجه شما دوست گرامی . اول ببخشید که لینک درست نمایش داده نشد نمیدونم دلیل نمایش ندادنش چیبود ؟ چون سرکار موقع نوشتن متن یه کولبار کار یدفه سرم ریخت نتونستم ببینو متنم درست نمایش داده شده یانه:گیج: .
آقا یه سوال من تو ذهنم مونده جا داره همینجا بپرسم دوستان به من میگفتن میشه تو شبکه کاری کرد که وقتی کاربر با یوزر و پسش رو هر سیستمی لاگین کنه میتونه تنظیماتش رو همون طور که هست ببینه ؟ این یعنی اینکه این تنظیمات رو سرور ذخیره میشه ؟؟؟
چیجوری ؟؟!! شبکه ما دامین هست الان کلاینت های من وقتی رو هرسیستمی با یوزر و پس خودشون لاگین میکنن یه همچین پوشه ای براشون تو اون سیستم ساخته میشه
http://www.pic.iran-forum.ir/images/wopdbk3wln3ofd2bzspp.jpg
این عکس همون عکس بالا هست که نشون داده نشده بود.

در ضمن در شبکه شما می تونید پروفایل یک یوزر رو بصورت ریموت یا رومینگ تعریف کنید یعنی پروفایل یوزر x رو در یک کامپیوتر سرور بسازید و از کامپیوتر کلاینت یوزر به اون ریموت میشه در نتیجه پروفایلی بصورت لوکال ساخته نمیشه

بینهایت از شما ممنون میشم اگه بیشتر توضیح بدید.

acilios
چهارشنبه 13 مهر 1390, 10:57 صبح
سلام.

میشه تو شبکه کاری کرد که وقتی کاربر با یوزر و پسش رو هر سیستمی لاگین کنه میتونه تنظیماتش رو همون طور که هست ببینه ؟ این یعنی اینکه این تنظیمات رو سرور ذخیره میشه ؟؟؟بله، تنظیمات مربوط به این نوع یوزر ها در سرور ذخیره میشه، به این نوع پروفایل ها Roaming User Profile گفته میشه.

شبکه ما دامین هست الان کلاینت های من وقتی رو هرسیستمی با یوزر و پس خودشون لاگین میکنن یه همچین پوشه ای براشون تو اون سیستم ساخته میشه.پروفایل یوزرهای شبکه شما از نوع Local تنظیم شده، در این حالت تنظیمات هر یوزر در همان سیستم ذخیره میشه، یعنی هر یوزری روی هر سیستمی که لاگین کنه یه پروفایل جدید براش ساخته میشه!

چیجوری ؟؟!! برای اینکه پروفایل یک یوزر لوکال رو به رومینگ تبدیل کنید، مراحل زیر را دنبال کنید:

1. یک پوشه در سرور ایجاد کرده و آنرا شیر کنید.
2. برای پوشه ساخته شده مجوز فول از نوع Everyone قرار بدین.
3. در سرور و در قسمت خصوصیات یوزر، در تب پروفایل و در کادر User Profile Path مقدار
\\Server1\Profiles\%username% را وارد کنید.(سرور نام سرور شماست، پروفایلس نام پوشه ساخته شده در مرحله1)
4. OK

http://support.microsoft.com/kb/324749

موفق باشید.

reza_edu
پنج شنبه 14 مهر 1390, 11:49 صبح
سلام ممنون از راهنمای شما دوست گرامی اما من روسیستمی که این مشکل براش پیش اومده با administrator که وارد شدم هرچی نگاه کردم دیدم که هچی کدوم از policy ها تغییر نکرده(دستکاری نشده ) ومطابق عکسی هست که شما در بالا گذاشتید ! من نمیخوام اطلاعات کارمنده ها همشون رو سرور ذخیره بشه فقط میخوام زمانی که کاربر رو سیستم های تعیین شده (براش) میشینه دیگه نیاز نباشه هربار تنظیمات شبکه و map drive ها رو خودش انجام بده .
لازم به ذکر هست که همون کاربر وقتی رو یه سیستم دیگه میشینه هیچ مشکلی براش پیش نمیاد و بدرستی تنظیماتش ذخیره میشن.

من زمانی که با نام کاربری و پسورد کارمندا وارد سیستم میشم و به قسمتی که تو عکس زیر نمایش اده شده میرم
http://barnamenevis.org/attachment.php?attachmentid=76238&stc=1&d=1317743797
در واقع میبینم که Locl profile تیک خوره !!:عصبانی::عصبانی++::گریه: من policy و اون قسمت رو چک کردم هیچ مشکلی نداشت پس چرا اطلاعات کارمندا ذخیره نمیشه ؟ تازه تو اون قسمتی که شما تو عکس نشون دادید هم هیچ کاری نمیشه کرد؟
شرمنده وقت نکردم لینک مطلب رو بخونم . بازممنتظر راهنمای شما دوست گرامی هستم.

khalil-s
شنبه 16 مهر 1390, 14:32 عصر
سلام
اگه امکان داره این راه هم که میگم امتحان کن شاید مشکلت حل بشه
یک بار اون یوزر مورد نظر رو از اکتیو دایرکتوری کامل حذف کن و دوباره اونو بساز که با این کار هر پالسی هم اگه به اشتباه برای اون تنظیم شده باشه به حالت نرمال برمیگرده

reza_edu
یک شنبه 17 مهر 1390, 10:45 صبح
تا بعد از ظهر چک میکنم جوابش رو میزارم ممنون از توجه شما. البته فکر نکنم درست بشه چون اگه policy های تعریف شده رو سرور ایراد داشت باید رو بقیه کلاینت ها هم اثر می گذاشت ! از همه جالبت تر اینه که این سیستم ها که همه ویندوزهاش رو خودم با یه دیویدی و یه ورژن نصب کردم!:متفکر: پس چرا نشون نمیده ؟
برای من کاری نداره که بخوام ویندوز عوض کنم ولی دوستارم بدونم که مشکل از کجاست(صورت مسئله رو پاک نکنم) من فعلان به کاربرای اون سیستم یاد دادم چیکار کنن ولی نمیخوام ازیت بشن و هربار که لاگین میکنن مجبور باشن یه کار رو تکرار کنن.

باتشکر از دوستانی که همراهی کردن.:خجالت:

reza_edu
یک شنبه 17 مهر 1390, 23:16 عصر
سلام کمک نشد جواب نداد داره موخم میپوکه:گریه:گریه:گریه:گریه: ریه:گریه:گریه:گریه:گریه:
گریه:گریه:گریه:گریه:گریه:گر ه:
گریه:گریه:

acilios
دوشنبه 18 مهر 1390, 13:15 عصر
سلام.

زمانیکه سیستم C خاموش یا ری استارت یا لاگ اف میکنه و دوباره وارد میشه انگار که نه انگار که قبلا وارد این سیستم شده بوده

شاید نوع یوزری که توی سیستم C ایجاد شده از نوع Mandatory باشه! بررسی کردین؟!

reza_edu
دوشنبه 18 مهر 1390, 20:20 عصر
از نوع Mandatory باشه!

ببخشید اگه ممکنه یکم توضیح بدید چون اطلاعی تو این زمینه ندارم با تشکر.

acilios
سه شنبه 19 مهر 1390, 10:17 صبح
مسیر زیر رو دنبال کنید:

C:\Documents and Settings\%User Name%
در مسیر بالا یوزرنیم نام کاربری است که مشکل ذخیره شدن دارد؛
اگر فایل NTUSER.man در فولدر مورد نظر بود، پروفایل یوزر توانایی ذخیره اطلاعات را نخواهد داشت!

موفق باشید.

khalil-s
سه شنبه 19 مهر 1390, 18:00 عصر
سئوال:
1- ویندوز سرور شما چی هستش؟
2- دسترسی یوزرهای شما (هر سه) در کامپیوتر C در چه سطحی هستند (یک یوزر معمولی یا Admin ) ؟

reza_edu
سه شنبه 19 مهر 1390, 21:54 عصر
ویندوز سرور 2008 r2 برای هر سه بعنوان یوزر معمولی هست.

khalil-s
چهارشنبه 20 مهر 1390, 08:51 صبح
دوست من اگه اشتباه نکنم در هنگام لاگین کردن با اون یوزر مربوطه ، ویندوز به شما یک اخطار میده که معنی اون پیام اینه که "ویندوز قادر به ساختن پروفایل برای این یوزر نمی باشد. آیا با ساختن یک پروفایل موقتی (temporary) موافق هستید؟" که با زدن ok وارد ویندوز میشید.
اگه این فرض من درست باشه مشکل از خود کامپیوتر شما میتونه باشه (اشکال در ارتباط با اکتیو دایرکتوری سرور) و با این کاری که به شما پیشنهاد میکنم به احتمال زیاد مشکلتون حل میشه:
فقط کافیه که یک بار کامپیوتر را از شبکه دامین خارج کنید و دوباره به همون شبکه جوین کنید (rejoin کنید) البته قبل از این کار اگه آثاری از اون یوزر روی کامپیوتر شما هستش رو کامل حذف کنید

اگر این فرضیه هم اشتباه باشه لطفاً باز این راه رو امتحان کنید فکر می کنم به احتمال زیاد جواب بده

reza_edu
چهارشنبه 20 مهر 1390, 11:22 صبح
نه دودست گرامی هیچ پیغامی نمیده و من حتی چند بار اون رو برگردوندم به حالت workgroup ودوباره به domain اضافه کردم اما بازم هیچی به هیچی.

khalil-s
چهارشنبه 20 مهر 1390, 13:14 عصر
نه دودست گرامی هیچ پیغامی نمیده و من حتی چند بار اون رو برگردوندم به حالت workgroup ودوباره به domain اضافه کردم اما بازم هیچی به هیچی.

:گریه: دیگه منم گریم گرفت!!:لبخند:
ولی تسلیم نمیشم
میشه یک یوزر جدید بسازی با یک اسم جدید و امتحان کنی ببینی همون مشکل رو به هم میزنه یا نه؟

reza_edu
چهارشنبه 20 مهر 1390, 14:53 عصر
ممنون از هم دردی شما :خجالت: خجالت مون دادی دمت گرم .من این روش رو هم امتحان میکنم اما اگه دیگه جواب نده مجبورم ویندوز عوض کنم چون دیگه این سیستم داره مدیر و کارمندا رو اذیت میکنه میترسم اگه درست نکنم خودم زیر سوال برم بازم دوست گرامی ممنون از توجه شما . خوب چیکار میشه کرد بعضی چیز ها از سطح سواد من بیشتره و نمیشه کاریش کرد.:افسرده::ناراحت: