ورود

View Full Version : سوال: کم کردن حجم پروژه در حالت STATIC LIBRARY

IMANAZADI
سه شنبه 12 مهر 1390, 20:26 عصر
با سلام خدمت شما عزیزان
یک سوال دارم ممنون میشم راهنمایی کنید
تا حالا چند بارم پرسیدم بی فایده بوده
چطوری در MFC یک پنجره ساده را کامپایل کنیم بطوری که حجم فایل EXE که شامل هیج کد تابع و ... نمی باشد و فقط خود پنجره نشون داده میشه کمتر از 1 مگ باشه
چون هر کاری میکنم حجم یک پنجره ساده در DEBUG شش مگابایت میشود و در RELEASE حدود 4
پروژه رو در حالت STATIC LIBRARY کامپایل میکنم
و وقتی در حالت SHARE LIBRARY کامپایل میکنم حجم خیلی کم میشه کیلو بایتی میشه ولی فقط رو سیستم خودم که VISUAL STUDIO نصب هست اجرا میشه و رو سیستم ها دیگه اررور یک فایل DLL میگیره ؟؟
ممنون میشم

Hossenbor
شنبه 16 مهر 1390, 14:19 عصر
من تازه واردم و تازه با دنیایه شیرین c++ شدم من هم مثل تو مشکل حجم داشتم بهتره نگیم مشکل بگیم وسواس بهتره البته مال من من اصلا از mfc استفاده نکردم تنها از خود win32 استفاده کردم و تمام کدا رو خودم نوشتم حجم فایلم شد 35 کیلوبایت و کاملا پرتابل نظر منو میخوایی و تنها مشکلت حجم فایل هست 1- از پکر استفده کن 2-یا اصلا از c++ builder و یا Dev-C++ و یا تنها win32 ویژال استودیو استفاده کن 3- سعی کن اگه چندتا فایل اجرایی داری فایلهایه mfc رو share کن که هم حجم فایلت کم میشه و هم نیازی نیست که اگه پروژه آپدیت شد دوباره او dll رو دانلود بشه و هم مموری کمتری استفاده میشه و اگر از static استفاده کردی حتما یادت باشه که از قسمت تنظیمات پروژه و از قسمت c/c++ و قسمت کد جنراتوراون گزینه مالتی ترد دی ال ال رو به مالتی ترد تغییر بده اگر خواستی از win32 استفاده کنی تجربیاتم کامل نیست ولی شاید بتونم کمکت کنم