PDA

View Full Version : iPhone 4S

powerboy2988
سه شنبه 12 مهر 1390, 23:01 عصر
تو اولین همایشی که apple بدون استیو برگذار کرد... جدیدترین محصول iPhone خودشو به اسم iPhone 4S رو نمایی کرد...

تغییر ظاهری نصب به مدل قبلی نداره و با همون صفحه 3.5 اینچی عرضه شده اما با پردازنده دو هسته اونو ارائه داده که واسه iOS 5 که یک سیستم عامل سبک هستش.. چیزی رویایی به نظر می رسه..
دوربین رو هم به 8 مگاپیکس ارتقا داده و اینکه علاوه بر 2 تا حافظه قبلی مدل 64Gb رو هم عرضه کرده...

برایی اطلاعات بیشتر :
http://www.gsmarena.com/apple_iphone_4s-4212.php

موفق باشید...

m.soleimani
یک شنبه 17 مهر 1390, 00:28 صبح
به صورت بسیار جالب انگیزی بعد از چند روز ناگهانی به این تاپیک برگشتم و یادم افتاد که یه انتقاد از دوستان مدیریت توی این پست کرده بودم و یه سری پاسخ برای پست‌های بدون محتوا داده بودم ولی خوب به سلامتی گویا دوستان به صورتی حذفش کردن که زبونم لال آدم رو یاد بقیه شرایط مملکت میندازه. نکردن به صورت کدخدا منشی رفتار کنن و به علت آف تاپیک « که نبود خداییش » یا توهین به بقیه « که این هم نبود حداقل 99% سعی خودم رو کردم نباشه » و یا ... حذفش بکنن که مدرکی بر بی‌تربیتی یا بی اطلاعی این‌جانب باشه؛ الان که این‌جا می‌نویسم خودم به هیچ‌وجه پست‌هایی رو که زده بودم نمی‌بینم اگر دوستان از من پست دیگه‌ای غیر از این یکی توی این تاپیک دیدن ممنون می‌شم یه دکتر چشم پزشک خوب معرفی کنند یا یه راه حل برای دیدن مابقی پست‌های خودم در این تاپیک « همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر نزاده اند. بزرگمهر » این یکی رو که من تا حالا باهاش مواجه نشده بودم به این سبک. نگی رفرش نکردی والا آقا دروغ چرا تا قبر آ آ آ آ.

به هر حال اگر اونی که نباید انجام شده باید به اندازه تاریخ بازگشایی این سایت از خودمون خجالت بکشیم.
کار کی بوده درخواست می‌کنم از هر مسولیتی توی سایت داره رسمن استعفا بده تا رنگ و بوی تمدن به سایت برگرده « با جنبه بودن کجایی که یادت به خیر » شاد و پیروز باشید./