View Full Version : چرا کدها رو بصورت HTML میبینم؟!!
samaram
چهارشنبه 13 مهر 1390, 14:40 عصر
سلام. من یه مدته که کدهایی که دوستان مستقیم تو یه پست قرار میدن رو بصورت tag های HTML مبینم. مثل وقتی که همون کد رو در یه صفحه ی HTML بنویسی و بعد سورس رو بخوای ببینی. من این سورس رو میبینم! چه تنظیماتی باید انجام بدم؟ مشکل کجاست؟
saeedsobhkhiz
چهارشنبه 13 مهر 1390, 15:49 عصر
سلام
این موضوع ربطی به سوال شما نداره ولی تو این سایت شما چطوری سوالهاتونو می پرسید هیچ جایی برای ارسال سوال نداره گیج شدم بابا
vcldeveloper
چهارشنبه 13 مهر 1390, 20:31 عصر
سلام. من یه مدته که کدهایی که دوستان مستقیم تو یه پست قرار میدن رو بصورت tag های HTML مبینم. مثل وقتی که همون کد رو در یه صفحه ی HTML بنویسی و بعد سورس رو بخوای ببینی. من این سورس رو میبینم! چه تنظیماتی باید انجام بدم؟ مشکل کجاست؟
مشکل از تنظیمات شما نیست، بلکه مشکل از نرم افزار فرمت بندی نمایش سورس کدها در سایت هست که بعضی از سورس ها را به درستی فرمت بندی نمیکنه. قبلا درباره اش در همین تالار چندین بار بحث شده.
این موضوع ربطی به سوال شما نداره ولی تو این سایت شما چطوری سوالهاتونو می پرسید هیچ جایی برای ارسال سوال نداره گیج شدم بابا
در هر تاپیک باید فقط درباره موضوع همان تاپیک بحث کنید.
درباره سوال شما، باید ابتدا وارد تالاری بشید که مربوط به موضوع سوال شما ست (مثلا اگر درباره ASP.NET سوال دارید، باید به تالار ASP.NET مراجعه کنید)، بعضی تالارها بحث هایشان به زیر گروه های ریز تر تقسیم شدند که لازمه شما وارد زیر گروه مناسب سوال خودتان هم بشید. اون وقت می تونید لیست موضوعات بحث شده در اون تالار را ببینید. برای ایجاد یک بحث جدید، روی دکمه "ایجاد تاپیک جدید" کلیک کنید، و سوالتان را بپرسید.
دقت کنید که، اولا عنوانی که برای تاپیک انتخاب می کنید، باید بیان کننده موضوع سوال شما باشه؛ ثانیا، در هر تاپیک باید فقط روی یک موضوع بحث کنید، پس اگر چند سوال دارید، باید آنها را در تاپیک های مجزایی مطرح کنید؛ ثالثا، قبل از ایجاد تاپیک جدید، از قابلیت جستجو سایت برای پیدا کردن تاپیک های مشابه استفاده کنید. احتمال زیادی وجود داره که سوال شما قبلا پاسخ داده شده باشه. سایر قوانین مربوط به فعالیت در سایت رو می تونید در تالار اعلانات سایت مطالعه کنید. تاپیک هایی که از قوانین سایت پیروی نکنند، حذف و کاربران متخلف متناسب با نوع تخلف جریمه میشند.
موفق باشید
samaram
شنبه 16 مهر 1390, 07:58 صبح
مشکل از تنظیمات شما نیست، بلکه مشکل از نرم افزار فرمت بندی نمایش سورس کدها در سایت هست که بعضی از سورس ها را به درستی فرمت بندی نمیکنه. قبلا درباره اش در همین تالار چندین بار بحث شده.
الان که اینو فرمودید یه سرچ زدم اما چیزی پیدا نکردم. میشه لینک یکی از این تاپیک ها رو برا من بذارید؟ یعنی من راهی برای دیدن این سورس ها ندارم؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.