View Full Version : سوال: درست کردن اسلاید شو با jquery به صورت دینامیک
nima1989n
پنج شنبه 14 مهر 1390, 21:19 عصر
سلام دوستان
من میخواستم با jquery یه اسلاید شو درست کنم که خودم بصورت دینامیک فایلها را آپلود کنم و اون با توجه به پوشه که عکس ها هستش اسلاید شو رو نمایش بده.
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
moferferi
جمعه 15 مهر 1390, 12:03 عصر
سلام.
اگه از قبل تعداد عکس های و مسیرش مشخصه که کار خاصی نباید انجام بدین.کافیه هنگام اپلود فایل نام ،مسیر و اندازه عکسها را تعین کنید و با بقیه عکسهای موجود جایگزین یشه.
اینم یه سری اسلاید شو (http://webanthology.net/1522-jquery-image-slideshowslider-tutorials-and-plugins-for-your-next-projects/2009/11/24/)
nima1989n
جمعه 15 مهر 1390, 23:26 عصر
سلام ممنون از راهنماییتون
درست اون کار رو میتونم انجام بدم ولی اگه تعداد عکسها کمتر از اون مقدار تعیین شده تو اسلاید شو باشه به جای اون عکسهایی که نیستش همینطور یه مکثی انجام میده، فرض کنید اسلاید شو با متن هم باشه در اون صورت باید متن عکس رو هم بخونه ، الان فرض کنید من 5 تا عکس داشته باشم واسه اسلاید شو هم 5 تا عکس بزارم اگه بخوام متن از دیتابیس بخونه چه کار باید کنم؟
مشکل من ارتباط با دیتابیس و jquery هستش
farhadfery
شنبه 16 مهر 1390, 10:59 صبح
شما نام عکس ها را از جدولی مثل tbl_slide با یه کویری می گیرید و با while یا foreach چاپ می کنید
nima1989n
شنبه 16 مهر 1390, 16:31 عصر
ممنون farhadfery عزیز فقط مشکل من قرار دادن اون مقدار خونده شده در jquery هستش مثلا این http://www.aftabnews.ir/ اسلاید شو سمت راست قسمت بالا رو میخواستم طراحی کنم
nima1989n
دوشنبه 25 مهر 1390, 17:06 عصر
سلام ممنون دوست من ولی مشکل من تو ارتباط دادن فایل های خوانده شده با jquery هستش، من کامل نام عکس ها رو از جداول میخونم و تو متغیر یا هر چیزی قرار میدم ولی چطور اون نام های بدست آمده عکس ها رو مرتبط کنم به jquery slide show؟
مثل سایت های خبری که اسلاید شو با متن رو به صورت متغیر گذاشتن که روزانه عوض میشه
757575
دوشنبه 25 مهر 1390, 17:38 عصر
سلام میشه یک اسلاید شو بزارید که یک عکس بزرگ که در کنارش چند عکس کوچک داشته وبه صورت ترتیبی از روی عکس های کوچک بخونه ودر قالب عکس بزرگ نشون بده بزارید و متن مربوط به عکسی که الان بزرگ هست رو زیرش بیاره چند خط کافی برای اخرین اخبار میخام مثل یاهو تو این لینک پیدا نکردم ممنون
salman_looloo
سه شنبه 26 مهر 1390, 21:15 عصر
سلام ممنون دوست من ولی مشکل من تو ارتباط دادن فایل های خوانده شده با jquery هستش، من کامل نام عکس ها رو از جداول میخونم و تو متغیر یا هر چیزی قرار میدم ولی چطور اون نام های بدست آمده عکس ها رو مرتبط کنم به jquery slide show؟
مثل سایت های خبری که اسلاید شو با متن رو به صورت متغیر گذاشتن که روزانه عوض میشه
ساده ترین راه حل اینه که از دیتابیس عکس و متن رو بخونی و بعدش یه GridView new کنی بریزی داخلش و بعد از گرید ویو به هر جایی خواستی با JQuery تغییرش بدی .. البته این راه حلی بود که به ذهنم رسید . موفق باشی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.