PDA

View Full Version : استفاده همزمان از sql express و mysql

hosseinab
جمعه 15 مهر 1390, 00:20 صبح
با سلام من قبل از اینکه xampp را روی سیستم نصب کنم خیلی راحت از sqlexpress استفاده می کردم ولی بعد از اون وقتی در vs 2010 می خواهم دیتابیس را باز یا ایجاد کنم با خطای 26روبرو می شم.
error 26: error locating Server/Instance specified

من vs را repair کردم حتی سرویس های mysql و apache را غیرفعال کردم ولی درست نشد.
در ضمن قبلا sql 2008 را نصب کرده بودم و الان پاک کردم
ممنون می شم کمک کنید.

حمیدرضاصادقیان
یک شنبه 17 مهر 1390, 07:10 صبح
سلام.
شما ببینید آیا الان SQL Server روی سیستم شما نصب هست؟ شما به صورت Local به دیتابیس وصل می شدید یا با InstanceName ؟ در منوی Start - all Programs- Microsoft SQL Server- SQL Server Configuration Tools رو اجرا کنید و در قسمت Services ببینید چیزی نصب هست؟ اگر این گزینه رو نداشتید از طریق Add/Remove PRogram چک کنید ببینید آیا SQL Server روی سیستم شما نصب هست یا خیر.

hosseinab
یک شنبه 17 مهر 1390, 14:56 عصر
با سلام و تشکر
1- من اصولا در VS هیچ وقت از SQLServer استفاده نکرده بودم و فقط از sqlexperess استفاده می کردم. با sqlServer فقط برای درس بانک اطلاعاتی و طراحی دیتابیس استفاده می کردم.
2- در all program فقط یک شاخه از SqlServer مونده بود و Sql Server Installation Server.

3-ولی در add remove برنامه های زیر بودند:
Microsoft SQL server 2008 R2 Native Client
Microsoft SQL server 2008 R2 Setup(english)
Microsoft Sql Server Database publishing Wizard 1.4

حمیدرضاصادقیان
چهارشنبه 20 مهر 1390, 07:48 صبح
خوب این مواردی که شما فرمودید نشون دهنده این هست که روی سیستم شما به صورت ناقص هست.
اگر CD اونو دارید میتونید یک بار دیگه با یک Instance دیگه اونو نصب کنید.
اگر نسخه Express رو دارید میتونید نصب کنید یا به وسیله CD Visual Studio سعی کنید یک بار دیگه با استفاده از Repair نسخه SQL Express رو نصب کنید.