ورود

View Full Version : مبتدی: سوال در مورد Package & Development Wizard

mr-adler
جمعه 15 مهر 1390, 03:29 صبح
با سلام خدمت همگی
قبل از هر چیز باید بگم در مورد این سوال جستجو کردم اما چیز قابل توجهی متوجه نشدم:افسرده:
تفاوت ساختن ستاپ با پک کردن برنامه با کمپایل کردن چیه؟:افسرده:
کمپایل یعنی همون make project.exe ؟
Package & Development Wizard این برنامه دقیقا چیکار میکنه؟
من الان میخوام برنامم رو تو سیستم مقصد نصب کنم . نه پایگاه داده داره و نه هیچ ocx اضافه ای . به چه برنامه هایی نیاز دارم و هر برنامه به چه کاری میاد؟

اگه یک مقدار توضیح بدید ممنون میشم.../:ناراحت:

محسن واژدی
جمعه 15 مهر 1390, 11:07 صبح
تفاوت ساختن ستاپ با پک کردن برنامه با کمپایل کردن چیه؟:افسرده:

سلام علیکم
ستاپ و پکیج کردن یکسان هستند که فایل ها را به همراه کامپوننت هاو موارد وابسته، بسته بندی و آماده انتشار میشوند
کمپایل یعنی ترجمه یک برنامه به زبان ماشین، درواقع گرد آوری سورس و عناصر مورد استفاده در یک پروژه و تبدیل آن به زبان ماشین در فرمت های exe,dll و... .

کمپایل یعنی همون make project.exe ؟

بله، make project.exe,.dll,ocx

Package & Development Wizard این برنامه دقیقا چیکار میکنه؟

این برنامه به همراه بسته ویژوال استادیو6 نصب میشود، و در واقع یک ستاپ ساز پروژ های ویژوال بیسیک است که فایل های مورد نیاز پروژه را برای انتشار و نصب در سیستم کاربر جمع آوری میکند، البته فایل ستاپ open-source است و میتوان بخش های مختلف آنرا ویرایش کرد

من الان میخوام برنامم رو تو سیستم مقصد نصب کنم . نه پایگاه داده داره و نه هیچ ocx اضافه ای . به چه برنامه هایی نیاز دارم و هر برنامه به چه کاری میاد؟

Package & Development Wizard در اینجا میتواند کافی باشد اما اگر به تنظیمات بیشتر و پیشرفته ای احتیاج داشته باشید، میتوانید از سایر ستاپ سازها نظیر install-shield ، wise-installer و ... استفاده کنید که اساس کار همه یکسان است

موفق باشید

mr-adler
جمعه 15 مهر 1390, 11:19 صبح
با سلام
خیلی خیلی ممنونم...:قلب:....
پس open-source بودن یعنی قابلیت ویرایش برنامه بعد از ساخت ستاپ؟

install-shield ، wise-installer
این برنامه های ذکر شده هم به صورت open-source از برنامه ستاپ درست میکنند؟

یه جایی خوندم نوشته بود که اول برنامه رو با استفاده از Package & Development Wizard پک کنید و بعد ازش ستاپ بسازید:متفکر:مگه میشه از برنامه ای دوبار پشت سر هم ستاپ ساخت؟

محسن واژدی
جمعه 15 مهر 1390, 11:46 صبح
پس open-source بودن یعنی قابلیت ویرایش برنامه بعد از ساخت ستاپ؟
سلام
خیر، منظور بنده از open-source بودن ستاپ، فقط در وی بی است، اگر به مسیر "Program Files\Microsoft Visual Studio\VB98\Wizards\PDWizard\Setup1" مراجعه کنید، سورس setup.exe را خواهید دید که میتوانید بسته به نیاز خودتان کدهای آنرا ویرایش و کمپایل کنید

این برنامه های ذکر شده هم به صورت open-source از برنامه ستاپ درست میکنند؟
خیر، مگر در مواردی که زیاد مهم نیست

یه جایی خوندم نوشته بود که اول برنامه رو با استفاده از Package & Development Wizard پک کنید و بعد ازش ستاپ بسازید:متفکر:مگه میشه از برنامه ای دوبار پشت سر هم ستاپ ساخت؟
چون pd-wizard فایل های مورد نیاز برنامه را در یک فایل کابینت جمع آوری میکند احتمالا" منظور ایشون هم از پک کردن فایل های برنامه این مورد بوده است، و منظورشان از ساخت ستاپ این است که چون فایل setup.exe سورس باز است میتوانید آنرا ویرایش و مجددا" کمپایل کنید، وگرنه pd-wizard همه کارهای مورد نیاز را تا ساخت فایل setup انجام میدهد

موفق باشید

mr-adler
جمعه 15 مهر 1390, 12:07 عصر
شرمنده چند تا سوال دیگه هم داشتم:خجالت:
ایا فقط کمپایل کردن برنامه برای بردن برنامه در سیستم مورد نظر کافی نیست؟چون فایل کمپایل شده با فایل نصب شده به وسیله ستاپ دقیقا مشابه هستند

و سوال دوم هم اینه که بعد از درست کردن ستاپ (pd-wizard)و نصب برنامه همراه با فایل اجرایی یه فایل تکست هم ظاهر میشه که چند خط اولش اینطور نوشته

%% PLEASE DO NOT MODIFY OR DELETE THIS FILE! %%
%% This file contains information about the installation of an application. %%
%% It will be used to automatically remove all application components from your computer if you choose to do so. %%

مگه فقط فایل اجرایی برای اجرای برنامه کافی نیست؟ پس این چیه؟

just4froum
جمعه 15 مهر 1390, 12:23 عصر
با سلام

ببین برای یک برنامه ی کوچک که فقط یک فایل exe دارد فقط کامپایل کردن کافیه اما حالا فکر کن یه برنامه مینویسی که باید چنتا dll و ocx رو تو system32 و چند key و value تو رجیستری و یک shortcut توی دسکتاپ یا استارت آپ کاربر کپی کنی و هزاران تغییر دیگه.

حالا نمیشه به کاربر بگی که این فایلارو اونجا کپی کن اونای دیگرو فلان جا و .. مخصوصا اگر کاربر مبتدی باشه

بخواطر همین یک فایل setup میسازی که همه ی کارارو خودش انجام میده

موفق باشید

محسن واژدی
جمعه 15 مهر 1390, 12:23 عصر
شرمنده چند تا سوال دیگه هم داشتم:خجالت:
ایا فقط کمپایل کردن برنامه برای بردن برنامه در سیستم مورد نظر کافی نیست؟چون فایل کمپایل شده با فایل نصب شده به وسیله ستاپ دقیقا مشابه هستند

خواهش میکنم، در واقع ستاپ برای جمع اوری و آماده سازی برنامه هایی است که کامپوننت ها و موادر مختلفی مختلفی در آن استفاده شده باشد که لازم است تا قبل از اجرای برنامه فایل های همراه نصب یا ریجستر شوند که ستاپ تمامی این موارد را انجام میدهد اما در برنامه هایی که تنها یک فایل خروجی دارند اجباری به ستاپ کردن برنامه نیست

و سوال دوم هم اینه که بعد از درست کردن ستاپ (pd-wizard)و نصب برنامه همراه با فایل اجرایی یه فایل تکست هم ظاهر میشه که چند خط اولش اینطور نوشته

%% PLEASE DO NOT MODIFY OR DELETE THIS FILE! %%
%% This file contains information about the installation of an application. %%
%% It will be used to automatically remove all application components from your computer if you choose to do so. %%

مگه فقط فایل اجرایی برای اجرای برنامه کافی نیست؟ پس این چیه؟

این فایل اطلاعات مسیر، نسخه و سایر موارد مربوط به ریجسترها، کامپوننت ها و فایل های کپی شده در سیستم کاربر را نگهداری میکند که در زمان uninstall ، برنامه حذف کننده اطلاعات مورد نیازش را از این فایل دریافت میکند

موفق باشید